Jaunākās receptes
Kūpinātas skumbrijas salāti ar dārzeņiem Kūpinātas skumbrijas salāti ar dārzeņiem (1)

- kūpināta skumbrija - svaigs gurķis - tomāti - zaļumi - svaigs kāposts - vārīti kartupeļi

Mērci salātiem var taisīt kādu gribas. Kamēr nebija salātiem pievienoti kartupeļi, mērce nemaz neprasījās, bet kad pievienoju kartupeļus, ta ...

Interesantā aukstā zupa Interesantā aukstā zupa (0)

- 1 zaļā melone - 2 svaigi gurķi - mazs gabaliņš ingvera saknes - 1 l kefīra - 1 apelsīns - svaiga piparmētra un baziliks - sāls, pipari (baltie)

Meloni pārgriez, izņem sēklas, nolobi un iemet blenderī, tāpat gurķus nolobi, sagriez gabalos un ieliec pie melones, pievieno piparmētru zar ...

Vistas filejas plāceņi Vistas filejas plāceņi (0)

- 2 vistas filejas - 2 olas - 2 ēd. k. majonēzes - 150g "Krievijas"siera - 2 ēd. k. kviešu miltu - Garšvielas vistai, sāls, pipari - Eļļa

Filejas nomazgā, nosusina, sagriež mazos gabaliņos, sarīvē sieru uz dārzeņu rīves, pievieno majonēzi, olas, miltus un garšvielas, visu samai ...

Piparkūku kekss Piparkūku kekss (0)

- 3 olas - 1 gl. cukura - 1 tējk. sodas - 3 gl. miltu - 250g margarīna - 3 palieli āboli - 1 tējk. piedeva piparkūkām

Olas sakuļ ar cukuru, pievieno izkausētu un padzesētu margarīnu, kurš sajaukts ar piparkūku piedevu, samaisīt, pievienot izsijātus miltus ar ...

Bagātā biezpienkūka Bagātā biezpienkūka (0)

SASTĀVS MĪKLAI: - 3 gl. miltu (Dobeles dzirnavnieks) - 5 olu dzeltenumi - 2 tējk. bez kaudzes cepamā pulv. - šķipsna sāls - 250 g. margarīna (vai 200g. sviesta) SASTĀVS BIEZPIENA MASAI: - 1 kg. biezpiena - 3 veselas olas - 1 gl. pūdercukura - 1/2 sviesta - 1 pac. vaniļas pudiņa (Dr.Ouetker) - 1 citrons SASTĀVS PAPILDUS KĀRTAI: - 5 olu baltumi - 2 ēd.k. sausa ķīseļa (dzērveņu) ("Aloja") - 3 ēd.k. ar kaudzi cukura - 1 lielā bundža persiku pusītes sīrupā vai arī, ja patīk lielā bundža ananāsu sīrupā

PAGATAVOŠANA MĪKLAI: Visas sastāvdaļas samaisīt un kārtīgi samīcīt līdz sanāk smilšu mīkla (no sākuma bus drumstalas, tam tā jābūt, jā ...

Jaunākās receptes (fotogrāfijas)
Kefīra aukstā zupa Kefīra aukstā zupa (0)

- vārīti kartupeļi - nelieli 2.gab. - svaigi lauku gurķi 3.gab. - cieti novārītas olas 3.gab. - doktordesa 200-300gr - kefirs 0.5 % - krietna sauja lociņi vai citi zaļumi - sinepes - sāls (Izejvielu proporcijas nav stingri noteiktas.)

Kartupeļus, gurķus, olas, desu un zaļumus sīki sagriež. Sajauc ar kefīru (ja kafīrs treknāks, tad nedaudz atšķaidu ar ūdeni), pievieno sāli ...

20 minūtes

Cepumu un Mascarpone siera kūka Cepumu un Mascarpone siera kūka (0)

Pamatnei: - 300 g „Selgas” cepumu - 125 g sviesta Kūkas pildījumam: - burciņa ķiršu kompota (vai 300gr saldētu ķiršu ) der arī citas paskābas ogas - ja kompots skābs, tad tam pievieno 1-2 ēd.karotes cukura 1.5 ēd. karotes želatīna Krēmam: - 500 gr Maskarpone siera - 200-250 ml saldā krējuma - 6 ēd. karotes cukura - 15 gr. želatīna Dekorēšanai: - 300-400 gr. vīnogas bez kauliņiem (der arī citas ogas vai augļi) - 15-20 gr želatīna - 150gr ķiršu kompota šķidruma (der arī 1 paciņa ogu želejas)

Cepumus sasmalcina un sajauc ar izkausētu sviestu viendabīgā masā. Masu ieklāj kūkas formas pamatnē un maliņas apmēram 2 cm augstumā. ...

Falšais zaķis Falšais zaķis (0)

- 1 kg maltas cūkgaļas - 4-6 ķiploka daiviņas - 3 vidēji burkāni - rīvmaize (vai 2 šķēles baltmaizes bez garozas) - 1-2 tējk. samaltu ķimeņu (var arī nemaltas) - 2 ēd. k. skāba krējuma - 2 olas - sāls - pipari - olīveļļa pannas izsmērēšanai

Ķiploka daiviņas izspiež caur ķiploku spiedi, burkānus sarīvē nelielās skaidiņās. Rīvmaizi izmērcē ūdenī. Maltajā gaļā iesit ol ...

Pupiņu zupa ar kūpinātām ribiņām Pupiņu zupa ar kūpinātām ribiņām (0)

- 600 g kūpinātu ribiņu - 300 g pupiņu - 3 burkāni - 3 kartupeļi - 2 saujas grūbu vai putraimu - 2 sīpoli - 1 lauru lapa - pipari - sāls - skābais krējums - mazliet zaļumi (pētersīļi vai selerijas)

Uz nakti iemērc pupiņas un grūbas. 1. Ribiņas kopā ar izmērcētām pupiņām liek vārīties ūdenī. Pēc 20 minūtēm pievieno izmērcēta ...

120 minūtes

Cūkgaļas galerts Cūkgaļas galerts (3)

- 2 cūkas kājas ar stilbiņiem - 2-3 ķiploku daiviņas (vai sīpols) - burkāns - pētersīļu saknes - sāls - pipari - lauru lapa

Notīrītas cūku kājas, noskalo ar verdošu ūdeni, pārcērt uz pusēm. Nomazgā, visu gaļu ieliek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni tā, lai visi ...

90 minūtes

- satur gaļu vai dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur olas, bet nesatur gaļu, zivis, dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur zivis vai jūras produktus, bet nesatur gaļu un citus dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur putnu gaļu, bet nesatur citu gaļu vai dzīvnieku izcelsmes produktus
- veģetārs - nesatur nekādu gaļu, ne dzīvnieku izcelsmes produktus, ne zivis vai citus jūras produktus