Pamatēdieni
Pamatēdieni - 135
Pildīta vistas fileja Pildīta vistas fileja (0)

- 1 sīpols - 3 daiviņas ķiploka - 1 burkāns - 1 paprika - apm. 80 gr spinātu - vistas fileja 4 gb

Apcep sīpolus, pievieno ķiploku, papriku, burkānu, spinātus. Apcepto masu saliek pārgrieztā vistas filejā. Liek cepties uzkarsētā cepeškrāsn ...

1 minūtes

Burkā sautēti dārzeņi ar gaļu Burkā sautēti dārzeņi ar gaļu (0)

- 2 tomāti - 1 sarkanā paprika - 5 vidēji burkāni - 2 baklažāni - 2 cukini - 2 kartupeļi - 1 liels sīpols - 2 ķiploka zobiņi - sāls, lauru lapa, pāris graudiņi smaržīgo piparu - 600 gr svaigas cūkgaļas šķinķa

Gaļu sagriezu gabaliņos, bļodiņā samarinēju ar Latplantas šašliku marinādes garšvielām un uz apm. stundu ielieku ledusskapī sadraudzēties ar ...

Kartupeļu, tomātu un siera sacepums Kartupeļu, tomātu un siera sacepums (1)

- kartupeļi 1 kg - maltā gaļa 1 kg - siers 150-200 g - sīpoli 2 gab - tomāti 3 gab - sviests 150 g - sāls, pipari - olīveļļa

Izvāram nomizotus kartupeļus. Sālīt kartupeļus vārīšanās procesā. Kad kartupeļi gatavi sastāmpājam tos biezputrā ar sviestu. Apcept malto cū ...

Falšais zaķis Falšais zaķis (0)

- 1 kg maltas cūkgaļas - 4-6 ķiploka daiviņas - 3 vidēji burkāni - rīvmaize (vai 2 šķēles baltmaizes bez garozas) - 1-2 tējk. samaltu ķimeņu (var arī nemaltas) - 2 ēd. k. skāba krējuma - 2 olas - sāls - pipari - olīveļļa pannas izsmērēšanai

Ķiploka daiviņas izspiež caur ķiploku spiedi, burkānus sarīvē nelielās skaidiņās. Rīvmaizi izmērcē ūdenī. Maltajā gaļā iesit ol ...

Cūkas kakla karbonādes cepetis Cūkas kakla karbonādes cepetis (2)

- 2 kg cūkas kakla karbonādes - 2 galviņas ķiploki - klasiskās sinepes - sāls

Gaļas gabalā izdara iegriezumus un katrā iegriezumā ieliek ķiploka daiviņu. Ja ķiploku daiviņas lielas, tās sagriež mazākos gabaliņos.

120 minūtes

Vistas filejas plāceņi Vistas filejas plāceņi (1)

- 2 vistas filejas - 2 olas - 2 ēd. k. majonēzes - 150g "Krievijas"siera - 2 ēd. k. kviešu miltu - Garšvielas vistai, sāls, pipari - Eļļa

Filejas nomazgā, nosusina, sagriež mazos gabaliņos, sarīvē sieru uz dārzeņu rīves, pievieno majonēzi, olas, miltus un garšvielas, visu samai ...

Karsto pupiņu sautējums Karsto pupiņu sautējums (0)

- konservētas baltās pupiņas 1 bundža - tomāti 2 gab. - paprika (sarkanā vai dzeltenā) 1/2 - siers rīvēts 100 gr. - eļļa 1 ēd.k. - sāls, garšvielas - pēc garšas un saviem ieskatiem

Sīki sagriež tomātus, papriku un apcepina nelielā eļļas daudzumā. Pieliek konservētas pupiņas bez šķidruma, garšvielas un karsē kamēr viss g ...

30 minūtes

Kāpostu tīteņi Kāpostu tīteņi (0)

- kāpostgalva - maltā gaļa - sāls - pipari - ķiploks - burkāni - sīpoli - saldais krējums - nedaudz milti - rīsi - tomātu mērce

Kāpostam izgriež kacenu un liek katlā ar ūdeni vārīties ar kacenu uz leju. Kad kāposta lapas ir apvārījušās, tās lēnām un pa vienai ņem nost ...

Vista saldajā krējumā Vista saldajā krējumā (0)

- pats putns - saldais krējums 400 g. - buljons 200 cl - buntīte kinza - buntīte pētersīļi - ķiploki 5-6 daiviņas - piecu piparu maisijums - sāls

Mērce: saldais krējums, buljons, kinza, pētersīļi, ķiploki - viss smalki sagriezts, garšvielas vistas gaļai. Vistu atdala no kauliem, ...

Pēterdienas brokastis Pēterdienas brokastis (3)

- 2 olas - 2 ēd.k. skābā krējuma - 3 standziņas krabju nūjiņas - dilles, sāls - pēc vēlēšanās - 3-5 zemenes

Sakuļ olas ar krējumu, pieliek garšvielas un uzlej uz pannas. Uzliek vāku. Sagriež smalki krabju nūjiņas un pārber olas masai uz pannas. Kad ...

20 minūtes

Sālsvista Sālsvista (2)

- 1 kg rupjā sāls - vesela vista!

kg sāli izberam uz cepešpannas uzliekam vistu un aizmirstam uz 1, 5 stundu, labu apetiiti/ ...

90 minūtes

Aknu - kartupeļu plācenīši Aknu - kartupeļu plācenīši (1)

- 400 gr.cūku aknas, var arī liellopa, es izmantoju liellopu aknas, RIMI pirktas - 400 gr.svaigi kartupeļi - 1 liels sīpols - 1 ola - 1 ēdamkarote miltu - 1 tējk.sāls - 1/4 tējk.maltos baltos piparus - 1 tējk.citas garšvielas, kas nu katram patīk, es izmantoju maltai gaļai domātās garšvielas - taukvielas cepšanai

1. Noskalojam aknas un ieliekam bļodā ar pienu uz 30 minūtēm mērcēties, bet var arī to nedarīt. 2. Nomizojam kartupeļus, sablenderējam ...

45 minūtes

Vistiņa alū. Vistiņa alū. (0)

- vistas fileja - cauraudzēts speķīts - sīpoli - saldais pipars - sāls - pipari - buljona kubiciņš - tējk. cukurs vai medus - galvenā sastāvdaļa ALUS

Ņem vistas filejiņu, sagriež garenos paresnos gabaliņos. Sagriež cauraudzēto speķīti plānās sķēlītēs. Tad ņem vistiņu un aptin ar cauradzēto ...

Kārtainais maizes sacepums Kārtainais maizes sacepums (2)

- pacieta baltmaize - desa - gaļa malta - žāvēta (kādu sirds vēlas) - sīpols - piens - mazliet siera

Sakārto maizi kādā cepjamajā traukā. Apcepjam gaļu malto vai vienkārši sagriežam desu, mazliet apcepjam. Un piecepjam mazliet sīpoliņu klāt. ...

20 minūtes

Kartupeļu sacepums Kartupeļu sacepums (0)

- 1 kg kartupeļu - 200 ml piena - jebkāda žāvēta gaļa - vista, cūka - 3 olas - pāris daiviņas ķiploku, skatoties cik pikantu gribat - nedaudz sviesta - sāls - mazliet siers pēc vēlmes

Izvāra kartupeļus, nokāš un samīca. Mīcot piejauc sāli, olas, saspiestu ķiploku un pielej pienu. Kārtīgi visu samaisa. Tad cepamtra ...

Kartupeļu sacepums Kartupeļu sacepums (4)

- 10 kartupeļi - 250 ml saldā krējuma - 4 ķiploka daiviņas - 300 g maltās gaļas - 1 sīpols - sāls - pipari

Kartupeļus sagriež plānās šķēlītēs. Ietaukotā cepamtraukā liek kartupeļus vairākās kārtās. Sīpolu un ķiploku sasmalcina, pieliek maltajai ga ...

45 minūtes

Pildītas kabaču laiviņas Pildītas kabaču laiviņas (0)

- 5 mazi kabacīši ~ 15 cm gari - 3 sīpola galviņas - 2 palieli burkāni - 50 gr. sviests - ķiploksāls - vegeta - 100 g. siers - 1 ola - 3 ēd. k. majonēze

Cepešpannu iesmērē ar eļļu un liek uz pusēm pārgrieztus (gareniski) kabacīšus, kam izņemtas sēklas (izdobj viducīti). Iepriekš kabacīšus ier ...

Pildītie pipariņi Pildītie pipariņi (2)

- saldie pipari (man patīk mazie mūsu dzeltenīgie) - vistas gaļa - rīsi - zaļumi

Uzvāra rīsus, samaisa ar garšvielām, zaļumiem, viegli apceptu sagrieztu vistas gaļiņu (gaļiņa vistas var būt jebkāda, vai no stilbiņiem, vai ...

45 minūtes

Pildītā līdaka Pildītā līdaka (0)

- 1 kg līdakas - 35 g baltmaizes - 2 olas - 50 g piena - 15 g sviesta - 10 g skāba krējuma - sāls - maltie pipari - zivju buljons - citronpipari, jeb citrons...

Līdaku notīra, izņem iekšas, nomazgā, ļoti uzmanīgi novelk ādu. No asakām atdalīto gaļu (fileju) 2-3 reizes samaļ kopā ar pienā vai ...

Pildīta paprika Pildīta paprika (4)

- 8 gab.paprikas - 300gr. maltas gaļas - kus-kus putraimi 3-ēdamkarotes - burkāns - garšvielas pēc garšas/sāls, pipari, zaļumi/

Nomazgā un izgriež sēklu paprikai. Nomazgā, notīra un sarīvē burkānu.Sajauc gaļu ar rīvētiem burkāniem, kus-kus putraimiem un garšvielas. Sa ...

40 minūtes

1234...7
- satur gaļu vai dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur olas, bet nesatur gaļu, zivis, dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur zivis vai jūras produktus, bet nesatur gaļu un citus dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur putnu gaļu, bet nesatur citu gaļu vai dzīvnieku izcelsmes produktus
- veģetārs - nesatur nekādu gaļu, ne dzīvnieku izcelsmes produktus, ne zivis vai citus jūras produktus

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.