331
Kartupeļu sacepums Kartupeļu sacepums (0)

- kartupeļi 6-7 gab. - šampinjoni apm. 300 g. - sīpols 1-2 gab. - majonēze - siers ap 200 g. - sāls, pipari

Kartupeļus sagriež plānās šķēlēs. Smalki sagriež sīpolu. Sajauc kopā kartupeļus, sīpolus, sāli, piparus un majonēzi. Plānās šķēlēs sagriež š ...

90 minūtes

Kartupeļi ar siera pildījumu Kartupeļi ar siera pildījumu (4)

- 8 vidēji kartupeļi - siers 150 g. - ķiploks 2 daiviņas - krējums vai majonēze - lociņi vai sīpols - sāls, pipari - eļļa cepšanai

Kartupeļus (vēlams jaunos) nomazgā, bet nemizo. Kartupeļus vāra (ar sāli), kamēr tie ir gandrīz gatavi. Nolej ūdeni. Smalki sagriež lociņus ...

60 minūtes

Asiņainā Mērija Asiņainā Mērija (5)

- degvīns 50 g - tomātu sula 200 g - Vorčesteras mērce 1/2 tējkarote - Tabasco mērce 5-7 pilieni - Laima vai citronu sula 1/2 - 1 tējkarote.

Visas sastāvdaļas samaisa vai kopā ar ledu sakuļ šeikerī. Rotāšanai var izmantot seleriju, olīves, citronu, laimu, cherry tomātus. ...

10 minūtes

Kartupeļu-sīpolu pankūkas Kartupeļu-sīpolu pankūkas (4)

- kartupeļi 6-7 gab. - 1 ola - milti 2 ēd. k. - 1 vidējs sīpols - sāls - pipari - eļļa cepšanai

Nomizo kartupeļus, nomizo sīpolu. Gan kartupeļus, gan sīpolu sarīvē uz smalkās rīves. Kartupeļu un sīpolu maisījumam pievieno olu, miltus, s ...

60 minūtes

Šampinjonu pankūkas siera mērcē Šampinjonu pankūkas siera mērcē (4)

- šampinjoni 700 g - milti 4 ēd. k. - 1-2 olas - sāls, pipari. Mērcei: - piens 300 ml - sviests 50 g - milti 2 ēd. k. - siers 150 g - sāls - pipari - zaļumi

Šampinjonus nomazgā un apvāra (apmēram 2 minūtes). Tad nokāš un samaļ gaļas maļamajā mašīnā. Masai pievieno miltus, olu, sāli, piparus. Vsu ...

60 minūtes

Vista alū Vista alū (0)

- vistas stilbiņi (vai fileja) (daudzums atkarīgs no ēdāju skaita) - alus - 1-2 sīpoli - garšvielas - eļļa cepšanai

Vistas gabaliņus apber ar sāli un pipariem, pēc tam apcep pannā un ieliek katlā. Tai pašā eļļā apcep sīpolus un pievieno vistai. Katlā ielej ...

Biezpiena salāti. Biezpiena salāti. (3)

- biezpiens o,5kg - nevārīti burkāni 0,5 kg - zaļie zirnīši 0,5 l - ķiploks 2 daiviņas - majonēze vai krējums 0,25 l - sāls

Biezpienu sairdina, burkānus sarīvē uz rupjo skaidiņu rīves, ķiploku saspiež vai sarīvē putriņā, zirnīšiem nolej šķidrumu. Visu samaisa kopā ...

20 minūtes

Grieķu salāti Grieķu salāti (6)

- fetas siers - svaigi tomāti - gurķi - olīvas - olīvu eļļa - sīpols (citi liek vēl arī vārītas olas)

Tomātus sagriež daiviņās (palieli gabali); gurķus sagriež kubiciņos arī palielos gabalos; sīpolu šķēlēs; olīvas pieber veselas; vārītās olas ...

Dārzeņi baklažānos Dārzeņi baklažānos (3)

- nelieli baklažāni 2 gab. - saldie pipari 1 gab. - sīpoli 1 gab. - tomāti 1-2 gab. - šampinjoni 150 g. - ķiploki - 3 daiviņas - pētersīļi - eļļa - sāls - pipari

Baklažānus pārgriezt uz pusēm. Ar karotes vai naža palīdzību uzmanīgi izņemt mīkstumu (neizmest). Baklažānu pusītes iekšpusē iesmērēt ar eļļ ...

90 minūtes

Vistas fileja ar ananāsiem Vistas fileja ar ananāsiem (1)

- vistas fileja 2 gab. - konservēti ananāsi 4 ripiņas - garšviela "Vegeta" vai universāla garšviela - pipari - ķiploki - majonēze - siers

Vistas fileju izklapē. No abām pusēm nosmērē ar majonēzi, apkaisa ar pipariem, vegetu, un rīvētiem ķiplokiem. Atstāj nostāvēties uz 30-40 mi ...

60 minūtes

Čipsu salāti Čipsu salāti (3)

- čipsi ar bekonu (lielā paka - 180 g) - sīpols 1 gab. - kukurūza 1 bundžiņa (425 ml) - olas 4 gab. - majonēze pēc garšas

Izvārīt un sagriezt olas. Sīki sakapāt sīpolu. Sadrupināt lielāko daļu čipsu un sajaukt ar olām, sīpoliem, kukurūzu un majonēzi. Pārbārstīt ...

30 minūtes

1...14151617
- satur gaļu vai dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur olas, bet nesatur gaļu, zivis, dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur zivis vai jūras produktus, bet nesatur gaļu un citus dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur putnu gaļu, bet nesatur citu gaļu vai dzīvnieku izcelsmes produktus
- veģetārs - nesatur nekādu gaļu, ne dzīvnieku izcelsmes produktus, ne zivis vai citus jūras produktus

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.