Šampinjonu pankūkas siera mērcē

Autors: dace
Visas receptes, ko publicēja dace
Recepte publicēta: 30.09.2008. - 13:43:48
Recepte lasīta 3844 reizes
Recepte saglabāta favorītos 58 reizes
Komentāri: 4

Šampinjonu pankūkas siera mērcē

Izejvielas un to daudzums
- šampinjoni 700 g
- milti 4 ēd. k.
- 1-2 olas
- sāls, pipari.
Mērcei:
- piens 300 ml
- sviests 50 g
- milti 2 ēd. k.
- siers 150 g
- sāls
- pipari
- zaļumi

Pagatavošanas process:
Šampinjonus nomazgā un apvāra (apmēram 2 minūtes). Tad nokāš un samaļ gaļas maļamajā mašīnā. Masai pievieno miltus, olu, sāli, piparus. Vsu samaisa. Masu liek kaudzītēs sakarsētā pannā, nedaudz saplacina un cep eļļā no abām pusēm.

Lai pagatavotu mēci, pannā izkausē sviestu, tam pievieno miltus un labi samaisa. Pievieno karstu pienu un, kad masa sāk vārīties, tai pievieno sarīvētu sieru un visu pannas saturu maisot karsē līdz siers ir izkusis un masa kļuvusi vienveidīga. Pievieno sāli, piparus un zaļumus.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 60

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Ēdiens jāēd, kamēr silts.

Papildus fotogrāfijas - (1)
27
dace
28
dace
Šampinjonu pankūkas siera mērcē
1 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (4)
sau-liiii-te | 18.07.2013. - 08:49:28
ja ceptu nevārītus samaltus, tad kopā ar konkrēto mērci varētu būt pat gardi
daiga41 | 07.03.2013. - 16:01:21
Ja, es piekritu ieprieksejiem komentariem!Sampinjonus vispar nav vajadzigs varit, izvaras visa garsa un to sula, paliek tikai tas ko sauca par "sampinjoniem"!Tos vienkarsi vajag svaigus samalt un likt cepties, sanaks suligas, ar senu gasu garsigas kotletites !!!
silvaana | 22.10.2008. - 17:42:13
Es ar par to iedomaajos, kapeec tik ilgi jaavaara shampinjonus, ja tos var pat zaljus eest???
vitta | 22.10.2008. - 16:19:13
Kādi būs šampinjoni, ja tos vārīs 20 min. ?????

Šis portāls, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies), jo bez tām tas nedarbotos. Turpinot tā lietošanu, tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.