Ielogoties
Reklāma
Kivi biskvīta torte

Kivi biskvīta torte

Biskvītam: - 6 olas - 6 ēd. k. miltu - 6.ēd. k. cukura - šķipniņa sāls - 500 gr saldā krējuma. - 3 ēd. k. cukura - vaniļas cukurs nedaudz - 15 gab. nomizoti kivi - 1 bundža aprikožu pusīšu kompota - želatīns 3 tējkarotes - mazā paciņa kokosriekstu skaidiņu

Gatavojam biskvītu. Atdala olu dzeltenumu no baltumu - dara to ļoti rūpīgi. Olu baltumā pievieno šķipniņu sāls un saputo, līdz masa pa...

Augļu kūka "Vasara"

Augļu kūka "Vasara"

Kūkai nepieciešams izcept divus olu biskvītus. Pildījumam nepieciešams: - 0, 7 ml saldais krejums - 250 grami malts biezpiens - 200 grami cukurs - augļi (zaļās vīnogas, zemenes, persiki) - 1 paciņa želantīns

Pagatavojam kūkas pildījumu: saputo saldo krējumu, pievieno maltu biezpienu, masā liek sakapātus augļus, visu samaisa, beigās pievieno uzbri...

120 minūtes

Biskvīta torte ar augļiem

Biskvīta torte ar augļiem

- 15 olas - cukurs - milti - vanilīncukurs - kviešu milti - dzeramā soda nedaudz - saldais krējums - augļi dekorēšanai - ievārījums skābs (jāņoga, ērkšķoga)

Olas saputo ar cukuru, vanilīncukuru, puto kamēr masa paceļot krīt pikām no karotes, tad pievieno miltus un nedaudz sodas, viegli iecilā mas...

Biskvīta torte ar vārīto kremu un augļiem

Biskvīta torte ar vārīto kremu un augļiem

- 11olas - 19 ēd.k milti - 9 ēd.k kartupeļu ciete - cukurs - 1glāze piens - 1 paciņa saldkrējuma sviests - vanilins - 0, 5 l dzērveņu vai brūkleņu ievārījums Dekorācijai augļi pēc paša gaumes un izdomas.

Cep trīs biskvīta ripas. Katrai ripai puto trīs olas un trīs ēd.k cukura. Pievieno divas ēd.k miltus un vienu ēd.k kartupeļa cieti. Cep stan...

120 minūtes

Mājas ķiršu tortīte

Mājas ķiršu tortīte

Biskvītam: - 15 olas - 15 ēd.k. milti - 15 ēd.k. cukurs Pildījumam: - 1l saldais krējums - 5 ēd.k. cukurs - 0.7 l ķiršu ievārījums (skābs) - 1 pac vaniļas cukurs Glazūrai: - 4ēd.k. ar kaudzi kakao pulveris - 4 ēd.k. cukurs - 50-100 ml ūdens - 1 ēd.k. augu eļļa

Cepu trīs kārtas, katru no 5 olām. Atdalīju olu baltumus no dzeltenumiem, saputo 5olu dzeltenumus ar 5ēd.k. cukura, līdz cukurs izkusis...

Melnais Princis

Melnais Princis

- 4 olas - 200 g cukura - 0, 3 l krējuma - 100 g kakao - 200 g milti - 2 tējk. sodas - 0, 5 tējk. citronskābes - 1 bundža vārīta iebiezinātā piena - 200 g sviesta

Olas saputo ar cukuru. Tad pievienot krējumu un tajā ielikt sodu un citronskābi, samaisīt. Pievieno kakao, samaisa, tad miltus. Cep 180 grād...

60 minūtes

Banānu - mandarīnu suflē torte

Banānu - mandarīnu suflē torte

- 5 mandarīni - 2 banāni - 1 glāze sauso brokastu pārslu - 1 glāze kukurūzas pārslu - 250 gr baltās šokolādes - 500 g kefīra - 200 ml salda krējuma (35%) - 40 g želatīna - 250 g cukura

1. Ūdens vannā izkausē balto šokolādi. 2. Sausā brokastu pārslas samaisa ar kukurūzas pārslām un izkausēto šoklādi, labi samaisa un, kār...

30 minūtes

Šokolādes kūka ar šokolādes krēmu un žāvētām melnajām plūmēm

Šokolādes kūka ar šokolādes krēmu un žāvētām melnajām plūmēm

- 1 ola un 1 olas dzeltenums - 50 g šokolādes - 50 g sviesta - 35 g pūdercukura - 35 g miltu - 1/2 tējk.cepamā pulvera - 1 tējk. kakao Krēmam un virsai: - 500 g šokolādes (kakao saturam ir jābūt ne mazākam kā 60%) - 400 ml saldā krējuma - 3-4 ēdamkarotes brendija vai ruma - 100 g žāvētu plūmju - nedaudz mandeļu - 1/2 tējk. kakao

Sviestu kopā ar šokolādi ūdens peldē izkausē. Nedaudz atdzesē.Olu atdala un baltumu sakuļ ar nelielu pūdercukura daļu un sāli stingrās putās...

60 minūtes

Torte uz pannas

Torte uz pannas

Biskvītam nepieciešams: - 1 bundžiņa iebiezinātā piena - 1 ola - 2 tējk. cepampulveris - 3 ēdamk. milti Krēms pildījumam: - 0, 5 l piena - 2 ēdamk. milti (ar kaudzīti) - 2 olas - 1 glāze cukurs - 1 paciņa vaniļas cukura - 1 citrons

Biskvīts: Samīcīt mīkstu mīklu tā, lai neliptu pie rokām un labi rullētos. Mīklu sadalīt 8 daļās, Katru daļu izrullēt nedaudz lielāku ne...

Zemeņu jogorta torte

Zemeņu jogorta torte

- 7 olas - 7 ēd.k. cukurs - 7 ēd.k. milti (nostrīķētas) - vaniļas cukutrs (viena paciņa) - 300 gr. zemeņu jogorts - 200 gr. cukurs - 2 paciņas želatīns - 200 ml. saldais krējums - zemenes (zemeņu laikā), var arī izmantot citus augļus un ogas.

Olas un cukuru sakuļ, iecilā miltus. Lej ietaukotā formā un cep biskvītu 180 grādos. Lai pārliecinātos, ka biskvīts gatavs, pārbauda ar ...

90 minūtes

Biskvīta torte ar vārīto krēmu. (Liela)

Biskvīta torte ar vārīto krēmu. (Liela)

Biskvītam: - 10 lauku vistu olas - 10 ēd.karotes miltu - 10 ēd.karotes cukura Pildījumam: - 500gr. sablenderētu zemeņu masas (var izmantot arī apmēram 400 gr. skābu jānogu, upeņu vai ērkšķogu ievārījumu) Vārītam kūkas krēmam: - 1 gāze (200 gr.) piena - 2 olas - 1 ēd.karote milti - 1 ēd.karote kartupeļu miltu - 3 ēd.karotes cukura - 200 gr.sviesta vai maztauku margarīna (var arī 100gr.) - nedaudz vanilīns Tortes virsai: - apmēram 1kg svaigas vai saldētas cukurotas zemenes (vai citi sezonai raksturīgi augļi vai konpoti: kivi, ķirši, persiki, utml.) - 1 glāze sulas (zemeņu vai kāda cita sezonai raksturīga, der arī veikalā nopērkamās sulas) - 4 tējk. želatīna - nedaudz kokosskaidiņu vai cepumu (biskvīta) drupaču tortes ārmalu apkaisīšanai.

Ar mikseri kārtīgi un pamatīgi saputo olas ar cukuru līdz masa kļūst gaiša un pavairojusies 3-4 reizes. Masai caur miltu sietu purinot piesi...

180 minūtes

Medus torte

Medus torte

Mīklai: - 80 gr. sviesta - 1 glāze cukura - 6 ēd.k. medus - 4 olas (dažreiz lieku 5) - 4 glāzes miltu - 1 tējk. sodas Pildijumam: - 1 kg skāba krējuma - 1 glāze cukura (apmēram), var likt vaniļas cukuru

Sviestu, cukuru, medu izkausēju karstā ūdens peldē. Lieku klāt sakultas olas, sodu un miltus. Visu samaisu viendabīgā masā, sanāk tāda k...

Ievas biezpiena torte

Ievas biezpiena torte

- 5 paciņas Selgas cepumu - 4 paciņas biezpiena - 0.5 litri saldā krējuma - 3 ēd.k. cukura - 1 paciņa marmelādes konfekšu Gundega (var arī Vizbulīte) - 1 glāze piena - augļi, rieksti, konfektes garnēšanai pēc izvēles

Ņem biezpienu, labāk paciņas, tad nav jamaļ, sagriež marmelādes konfektes un ber pie biezpiena, putukrējumu saputo ar aptuveni 3.ēd.k. cukur...

30 minūtes

Alise

Alise

- 2 olas - 3 ēdamkarotes skābā krējuma - 1 tējkarote sodas - 1 burciņa iebiezinātā piena ar cukuru - 1,5 glāzes miltu Krēmam: - 1 glāze piena - 1ola - 1 ēdamkarote ar kaudzi miltu - 1/2 glāzes cukura - ievārījums (vēlams skābs - piem. brūkleņu) - 150-200g sviesta vai margarīna

Olas, skābo krējumu, sodu, iebiezināto pienu ar cukuru, miltus samaisa un liek uz 1/2 stundu ledusskapī. Pa to laiku var pagatavot krēmu:

80 minūtes

- satur gaļu vai dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur olas, bet nesatur gaļu, zivis, dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur zivis vai jūras produktus, bet nesatur gaļu un citus dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur putnu gaļu, bet nesatur citu gaļu vai dzīvnieku izcelsmes produktus
- veģetārs - nesatur nekādu gaļu, ne dzīvnieku izcelsmes produktus, ne zivis vai citus jūras produktus
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas