Ielogoties
Reklāma

Biskvīta torte ar vārīto kremu un augļiem

Informācija
Autors: aija49
Visas receptes, ko publicēja aija49
Recepte publicēta: 28/07/2014 14:57
Recepte lasīta 5419 reizes
Recepte saglabāta favorītos 2 reizes
Komentāri: 0
Foto

Rādīt vairāk (2)

Izejvielas un to daudzums:
- 11olas
- 19 ēd.k milti
- 9 ēd.k kartupeļu ciete
- cukurs
- 1glāze piens
- 1 paciņa saldkrējuma sviests
- vanilins
- 0, 5 l dzērveņu vai brūkleņu ievārījums

Dekorācijai augļi pēc paša gaumes un izdomas.
Pagatavošanas process:
Cep trīs biskvīta ripas. Katrai ripai puto trīs olas un trīs ēd.k cukura. Pievieno divas ēd.k miltus un vienu ēd.k kartupeļa cieti. Cep standarta tortes formā 20 min 180 grādos.

Krēma pagatavošana:
Saputo 2 olas ar 1/2 glāzi cukura, pievieno vienu ēd.k ar kaudzīti miltus. Uzvāra vienu glāzi pienu un karstu pievieno olu masai. Visu maisot vāra ūdens peldē līdz sabiezē sk.krējuma biezumā. Masu atdzesē. Sviestu liek traukā un sakuļ ar vaniļas cukuru, pakāpeniski pievieno vārīto masu, saputo.

Kārtojam ripas tortes formā, katrā kārtā smērējam ievārījumu un kremu. Uz virsu kārtojam augļus un pārlejam ar multi cukura želeju. Lai labi garšo.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 120

Recepte 12 personām

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Kremam obligāti vajag saldkrējuma sviestu, citādi sviests atūdeņojas un krems nesanāk.
1 cilvēkiem patīk šī recepte
Tāpat kā jebkurš cits Interneta projekts, arī mēs izmantojam sīkdatnes (cookies). Vairāk informācijas