Ielogoties
Reklāma

Mērkaķa smadzenes

Informācija
Autors: ul66la
Visas receptes, ko publicēja ul66la
Recepte publicēta: 08/02/2009 21:16
Recepte lasīta 2765 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 4
Izejvielas un to daudzums:
- 600 g maltas cūkgaļas
- pipari, sāls - pēc garšas
- 3 saspiestas daiviņas ķiploku
- 1 vidējs sīpols
- 300 g skābs krējums
- 200 g rīvēts siers
Pagatavošanas process:
Pie maltās gaļas pieliek sāli, piparus, ķiplokus, samīca, ieklāj formā, plānos gredzenos sagrieztus sīpolus, uzliek reti virsū, pārlej ar krējumu, cep aptuveni 20 minūtes, nogriež stūrīti, ja gaļa mīksta, tad pārkaisa sieru, cep vēl dažas minūtes, lai izveidojas sieram zeltaina garoziņa. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un salātiem.

Cepot iztek mērcīte, to nolej, pievieno nedaudz krējuma, pārlej kartupeļiem.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 40

0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (4)
aswas | 07/03/2009 23:46
Forši! Tikai nosaukuma dēļ arī izlasījām šo jauko recepti!
ul66la | 18/02/2009 16:09
Tur jau ir tas pipariņš...
mgjenijs | 16/02/2009 12:21
man ar tas nosaukums... šķita aizdomīg:)
olita112 | 09/02/2009 22:36
mī un žē:)..par ko tik traks nosaukums...
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas