Ielogoties
Reklāma

Kāpostu kotletes

Informācija
Autors: lams
Visas receptes, ko publicēja lams
Recepte publicēta: 18/03/2012 09:57
Recepte lasīta 6116 reizes
Recepte saglabāta favorītos 39 reizes
Komentāri: 1
Izejvielas un to daudzums:
- 300 g maltas cūkgaļas
- 100 g svaigu kāpostu
- 100 g sīpolu
- 100 g pusvārītu rīsu
- garšvielas
- milti
- eļļa cepšanai
- 2 baltmaizes rikas mērcētas
- majonēze un kečups
- ķiploks
Pagatavošanas process:
Rīsus novāra pusgatavus. Sīpolu sagriež vidēji liekos gabaliņos. Kāpostu sarīvē uz rupjās rīves vai smalki sagriež. Samaisa malto gaļu ar rīsiem, sīpoliem, baltmaizi, kāpostiem un garšvielām. Veido kotletītes, kuras apvārta miltos un apcep eļā brūnganas no abām pusēm, Tad liek katliņā, pārlej ūdeni, tā, lai tiek tik tikko pārsegtas un sautē 15 min. Tad samaisa majonēzi ar kečupu un smalki rīvētu ķiploku, un pārlej pāŗ kotletītēm, un sautē vēl kādas 5 min.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 45

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Var sautēt tik kečupā ar majonēzi, bet tad labāk lielot gatavus rīsus un apvārītus kāpostus.
3 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
leedijaa7 | 16/09/2019 21:28
Laba tikai bez makaroniem.
Tāpat kā jebkurš cits Interneta projekts, arī mēs izmantojam sīkdatnes (cookies). Vairāk informācijas