Ielogoties

Izmēra izvēles (un Z-svētku dāvanu) laiks! / 60

05/12/2012 12:39 | Diskusija lasīta 7087 reizes
Kristietēm un kristiešiem pirmā advente, otrā... Garo nakšu ilgais gadalaiks... Arī seksīgs... Un tuvojošamies Ziemsvētki kā dāvanu došanas un sanemšanas, un vēlēšanās laiks. )

Ne visas dāmas... pietiek arī ar tām, kuras atzīst, ka... izmēram ir nozīme ... Ne visas sievietes, ne visi vīrieši zina, ka viedie ķīnieši un indieši -- un ne tikai viņi -- jau pirms daudziem gadu simtiem bij iemanijušies atrast un izstrādāt... pārsvarā augu valsts izcelsmes... tautas medicīnas līdzekļus vīrieša locekļa pagarināšanai. Protams, nu šai tirgus nišai -- un humānajai cilveces... vietām un reizēm... problēmai pievērstas arī moderno tehnoloģiju iespējas... tautas medicīnas atmiņas kopā arī ar moderno ķīmiju... Daži no šiem līdzekļiem -- vispirms jau pārtikas piedevu klasē/kategorijā -- esot arī mediciniski pārbauditi un atzīti par efektīviem un ticamiem, -- protams, pārsvarā... protams, ne visos gadījumos...

Ļ. cien. tauta-s.lv/eu dāmas (un arī cien. un necien. ... -- tāpat jau cilvēki... )! Attiecīgie -- no iekšķīgi lietojamajiem -- līdzekļi varot virieša instrumentu pagarināt par 2 līdz 7 centimetriem... Ietekmēšanas/pagarināšanas laiks esot skaitāms nedēļās: 4 -- 6 -- 8 utt., utml.

1. Cik centimetru lielu/mazu pagarinājumu izvēlētos Jūs (sev)?

2. Un, ja būtu iespējams, -- ja līdzekļu pietiktu un vēlmes attiecigās rastos/nepazustu --, kam Ziemsvētkos tādu pagarinātājlīdzekli dāvinātu Jūs:


a) vīram;
b) (savam) mīļākajam;
c) brālim, tēvam, paziņam (lai viņu sievietēm dzīve labāka un šiem Jūsu radiem vismaz vienas problēmas mazāk);
d) kaimiņam (nodrošinot labu rezervi, kamer virs vai mīļotais tālumā, neklātbūtnē)
e) draudzenei (kam tāda problēma ar savu vīrieti)
f) cits iegādes un dāvinājuma iemesls;
g) kas lemts, tas lemts, -- tādus paņēmienus neatzistu principā;
h) man drīzāk derētu samazinātājs.

Atbildes (62)
123 4
09/12/2012 20:15
pilnīgi viennozīmīgi man ir atbilde uz tevis uzdoto jautājumu:[b]2. Un, ja būtu iespējams, -- ja līdzekļu pietiktu un vēlmes attiecigās rastos/nepazustu --, kam Ziemsvētkos tādu pagarinātājlīdzekli dāvinātu Jūs:

... tev, mans jaukais jautātāj, viennozīmīgi tev...
[/b]
0 0
09/12/2012 21:02
Nebeeda, nu re, -- kaut tēmas pieteicēja nevis tēmas virzienā, tomēr 1-ai duskutantei pirmsZiemsvētku labestība uzplaukusi atbalstāmi!
0 0
123 4
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas