Ielogoties

Izmēra izvēles (un Z-svētku dāvanu) laiks! / 20

05/12/2012 12:39 | Diskusija lasīta 7089 reizes
Kristietēm un kristiešiem pirmā advente, otrā... Garo nakšu ilgais gadalaiks... Arī seksīgs... Un tuvojošamies Ziemsvētki kā dāvanu došanas un sanemšanas, un vēlēšanās laiks. )

Ne visas dāmas... pietiek arī ar tām, kuras atzīst, ka... izmēram ir nozīme ... Ne visas sievietes, ne visi vīrieši zina, ka viedie ķīnieši un indieši -- un ne tikai viņi -- jau pirms daudziem gadu simtiem bij iemanijušies atrast un izstrādāt... pārsvarā augu valsts izcelsmes... tautas medicīnas līdzekļus vīrieša locekļa pagarināšanai. Protams, nu šai tirgus nišai -- un humānajai cilveces... vietām un reizēm... problēmai pievērstas arī moderno tehnoloģiju iespējas... tautas medicīnas atmiņas kopā arī ar moderno ķīmiju... Daži no šiem līdzekļiem -- vispirms jau pārtikas piedevu klasē/kategorijā -- esot arī mediciniski pārbauditi un atzīti par efektīviem un ticamiem, -- protams, pārsvarā... protams, ne visos gadījumos...

Ļ. cien. tauta-s.lv/eu dāmas (un arī cien. un necien. ... -- tāpat jau cilvēki... )! Attiecīgie -- no iekšķīgi lietojamajiem -- līdzekļi varot virieša instrumentu pagarināt par 2 līdz 7 centimetriem... Ietekmēšanas/pagarināšanas laiks esot skaitāms nedēļās: 4 -- 6 -- 8 utt., utml.

1. Cik centimetru lielu/mazu pagarinājumu izvēlētos Jūs (sev)?

2. Un, ja būtu iespējams, -- ja līdzekļu pietiktu un vēlmes attiecigās rastos/nepazustu --, kam Ziemsvētkos tādu pagarinātājlīdzekli dāvinātu Jūs:


a) vīram;
b) (savam) mīļākajam;
c) brālim, tēvam, paziņam (lai viņu sievietēm dzīve labāka un šiem Jūsu radiem vismaz vienas problēmas mazāk);
d) kaimiņam (nodrošinot labu rezervi, kamer virs vai mīļotais tālumā, neklātbūtnē)
e) draudzenei (kam tāda problēma ar savu vīrieti)
f) cits iegādes un dāvinājuma iemesls;
g) kas lemts, tas lemts, -- tādus paņēmienus neatzistu principā;
h) man drīzāk derētu samazinātājs.

Atbildes (62)
1 234

Tēmas: 0
Ziņas: 17871

06/12/2012 09:08
Pilnpiedziņa, lai rastu atbildi uz Tevis izsacīto jautājumu, ar teoretizēšanu vien nepietiks. Jāveic zinātniski pētījumi. Jāsavāc komanda, jānoorganizē ZPI ar atbilstoši aprīkotu laboratoriju, jāuzraksta projekti, jādabū Valsts finansējums un ES naudiņa, jāpiesaista Veselības ministrija un Kultūras ministrija, jāatalasa labākie kadri eksperimentālo trusīšu lomai utt. Pēcāk jāfiksē visi novērojumi, jāraksta atskaites un referāti, zinātniskie darbi un disertācijas, jāsaņem kārtējie grādi un promiles (zacene jāņem pašiem, Valstī krīze). Nu feini tak un interesanti, jo rezultāti var būt pilnīgi neprognozējami.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 2177

06/12/2012 10:59
feini gan, bet rezultāts notiekti ne tuvu nebūtu tik interesants un aizraujošs kā pats process
0 0
06/12/2012 11:45
Izmēra izvēles laiks? :))) tātad tikai ziemasvētkos, ja ? :D
0 0

Tēmas: 2
Ziņas: 918

06/12/2012 11:47
... kāds sakars gaidīšanas laikam ar locekļa palielināšanu?Ja esi pieņēmis Kristu, tad arī to, ka visa noteicējs ir Radītājs, arī pār fiziskā ķermeņa izskatu, tātad neviens sevi cienošs kristietis nedāvinās ne sev ne citiem ne implantus, ne citus palielinātājus.Par šādām "dāvanām"var fantazēt cilvēki, kuri domā, ka ir radības kronis un paši var sev gan matus saskaitīt gan izveidot un pārveidot sevi līdzīgu kādam masu mediju izslavinātam elkam, jo kas gan cits var ienākt galvā, ja šo laiku asociē tikai ar garām naktīm, kurās nez kādēļ, ir radusies pastiprināta interese par izmēriem.
0 0
06/12/2012 11:50
Raimond, ir daudz procesu, kuru rezults nekad nav tik aizraujošs kā process, -- ja vidusskola gadās vienlaikus jauna un izskatiga skolotāja, kas prot labi iemācīt lateni, algebru, angleni vai fiziku, arī tad process ir lielisks, bet viens no rezultiem ir vidusskolas atestāts, arko neko daudz nevar iesāķt... Te blakām bieži esošas tautietes fantastiski savulaik izskatīgā mamma bij allaž ar prieku uzlūkojama mūzikas skolotāja, kuras klātbūtne atvieglojas skolaslaiku, toties kordziedāšana iedvesmoja vienīgi tad, kad kopā ar vīru kori izkaifoju dziesmusvētku noslēguma koncertu, -- jau pulkus gadus vēlāk.

Tikpat labi ir mācīties nepieciesamo vielu pie neapskaužami nepatikamas učenes, totis reizēm forši būt nesekmīgajam, kuram vielu pēc stundām apgūt palīdz -- pārmaiņus -- 2 slaidākās no gudrajām klasesbiedrenēm: rezults ... kāds nu oficiālais rezults, toties processs... = ka sirdi priecē...

0 0
06/12/2012 11:59
Pressumit, ebreju, -- jo īpaši senebreju -- tautas teikas un pasakas ir ļoti cienījama folklora, Vecajā Derībā gan paskarba raksturā, toties interesanta un aizraujoša izteiksmē... Un kur vēl Zālamana Augstā dziesma... Bet ebreju folklora nav vienīgā, -- tā ir tikai viena daļa no aizraujošā -- un ari seksīgā! -- pasaules daudzo tautu kultūras mantojuma... Turklāt kristietibas literārā bāze, i visu citu pienesums ir apgūstams visu gadu, ne tikai pirms Ziemsvētkiem, ko kristietība -- ilgā un ne vienmēr glitā, -- cīņā atkarojusi dažadu reģionu pagāniem, kuri bieži vien ir bijuši citādi, bet ne dumjaki vai garlaicigāki par ebrejiem un senebrejiem... Redz, arī tagad, -- Džeimsa Kamerona "Avatarā" daudz lidzību ar savu nacionālo eposu ir saskatijuši jakuti (un ne tikai viņi vien), -- popkulturas izpausmes top jo īpaši sintētiskas...


0 0

Tēmas: 2
Ziņas: 918

06/12/2012 12:39
... es tā arī padomāju, ka Tu esi ebreju folkloras auglis... un tikai...
p.s.Vai tad Tava diskusija bija par kristietības literāro bāzi?Nesaprotu, ko Tu gribi sasaistīt-locekļa palielināšu ar Bībeles apgūšanu visu gadu?Tur gan nekas nav minēts par tevis atvērto tēmu, ja nu vienīgi apgraizīšana, bet pavisam citā kontekstā.
labi jau būtu, ja Jēzus kā izredzēto tautu būtu izvēlējies latviešus.
0 0
06/12/2012 12:48
Pressumit, palaidi garām gan Zālamana Augsto dziesmu, gan termina onānisms izcelsmi... Labi, ka apgraizīsanu pieminēji, tur arī monogāmijas sociālpolitiskās saknes pamatotas, un attieksmes pret menešreizēm regulējums -- tā laika un apstākļu izpratnē ... un vēl daudz, daudz vairāk... Var pat teikt, ka Vecā Derība -- ne bez autoru tīša audzinoša, izglitojoša un sabiedriski reglamentējoša/pamācoša/ didaktiska nolūka -- ir viens no pirmajiem publiskajiem dzimumaudzināšanas ... tāpat kā daudzu citu tēmu izglītojošajiem... darbiem.

Pressumit, par Tavu viedokli manis ka tēmas ierosinātāja sakarā gan nerūpēsos, toties kādreizējam Latvijas virsrabīnam Natanam Barkānam, kurš tagad svētitā zemē, gan mana ebreju folkloras izpratne patika, = kopīgi izsmējāmies un interesanti parunājāmies.
0 0

Tēmas: 2
Ziņas: 918

06/12/2012 13:46
... nebrīnīšos, ja kādreiz būsi dzēris tēju ar apustuļiem, pāvestam patikusi tava poza lūgšanu laikā, dr.Zālītis lūdzis padomu kādā seksa jautājumā, J.Kursīte konsultējusies folkloras jautājumā, bet kāda padomju laika bufetniece Tevi tā izdrāzusi, ka neatgriezeniski sabojājusi Tavu ego.
p.s.pasteidzies izdzēst, lai kāds nepadomā ko sliktu.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 1243

06/12/2012 14:12
Ui, Presumitai gan asa meele.
"bet kāda padomju laika bufetniece Tevi tā izdrāzusi, ka neatgriezeniski sabojājusi Tavu ego." (c)Labais.Kaut ko taadu var pateikt tikai cilveeks, kam laba humora izjuuta, vai arii pats straadaajis bufetee.
0 0

Tēmas: 2
Ziņas: 918

06/12/2012 14:15
... cilvēkiem jau patīk vilkt paralēles, tāpat kā stereotipi :)
0 0
06/12/2012 14:25
Pressumit kā -- arī -- drāšaanas pārzine... Janīnu Kursīti gan nav nācies sastapt, bet saki, lūdzu, vai Valentīna Skujiņa derēs?

Chikitos, vēļ jau sarunu turpināšu/uzturēšu, -- paskatišos, ko vēl Pressumita spēs, -- ari visi citi uz ilgu laiku varēs par ar šiem spožumiem papriecāties.

Interesanti, kur tautas vecklasiķes palikušas, kuras -- parasti gan viriešiem, laikam sieviešu sugas "solidaritātes" dēļ -- aizrādija, ka diskušos apspriež tēmas, nevis tēmu pieteicējus.

Kas gan attiecas uz terminu bufetnieki, -- sevi par bufetniekiem mazliet ironiski sauc arī mūslaiku bārmeņi, turklāt/arī paši labākie, ari bār-vu-menes, -- vairākām augstākās izglītibas: bufetnieces tagad vairs nav dumas un brutālas vien.

Bet labāk jau tomēr atpakal pie tēmas būtu ieteicams atgriezties.
0 0
06/12/2012 15:44
Es mēģināšu pārstāvēt "tautas vecklasiķes", ja jau autors tik neatlaidīgi aicina izteikties. Un mans sakāmais būs sekojošs: ar kādu ideju autors šo tēmu uzsāka? Vai tiešām viņš cerēja, ka tūlīt mēs visas metīsimies rakstīt par mūsu vīru, mīļāko, kaimiņu vai, pasarg dies, tēvu, brāļu un dēlu locekļu garumu un pietrūkstošo (vai pāri paliekošo) centimetru daudzumu? Riskējot tapt pieskaitītai pie galīgi neaptēstajām (nebūs jau nekāds jaunums), es tomēr neizprotu šīs tēmas mesidžu.
0 0
06/12/2012 17:44
Junon, Tu varētu anketu izpildīt, aizpildīt...
0 0
06/12/2012 21:28
Marīn, šādās aptaujas anketās parasti pēdējais variants ir CITS, Tavā anketā šī varianta pietrūkst. Tas tad arī būtu manējais :)))
0 0
06/12/2012 21:49
Junon! Vot tā jau ir lietišķa, tādēļ cienījama, atbilde! Jau labāk...
0 0

Tēmas: 91
Ziņas: 28923

06/12/2012 22:36
Lasu un domāju, nez vai Marīns necer, ka tautietes viņu varbūt svētkos apdāvinās...
0 0
06/12/2012 23:40
Pienen, ceru, ka ne, -- dāvanas pieņemšana uzliktu negribētas saistības... vai piedāvātu pienemt nepieņemamas saistibas... Es pietiekami apdomīgs, ne avantūrists... Ja uzbruktu mazvērtibas kompleksi... vai ļoti dārga -- manas attieksmes ziņā --partnere ar ļo-o-oti īpašām vajadzībām, kas pārliecinātu arī mani pašu..., pats sagādātu un testētu Teorētiski tas ir iespejami, praktiski -- ļo-o-oti mazticami.

Pagaidām ir vienīgi interesanti padomāt un paskatīties/palasities, kā te kolēģi un kolēģes domā attiecīgā virzienā.

0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 17871

07/12/2012 09:11
Junon, punktā F ir minēts cits dāvinājuma un iegādes iemesls, būsi slikti lasījusi.:)))

0 0
07/12/2012 09:19
Frīn, es vispār netaisos ne dāvināt, ne iegādāties :P Un tāda punkta tur nav!
0 0
1 234
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas