Ielogoties

Izmēra izvēles (un Z-svētku dāvanu) laiks! / 40

05/12/2012 12:39 | Diskusija lasīta 7088 reizes
Kristietēm un kristiešiem pirmā advente, otrā... Garo nakšu ilgais gadalaiks... Arī seksīgs... Un tuvojošamies Ziemsvētki kā dāvanu došanas un sanemšanas, un vēlēšanās laiks. )

Ne visas dāmas... pietiek arī ar tām, kuras atzīst, ka... izmēram ir nozīme ... Ne visas sievietes, ne visi vīrieši zina, ka viedie ķīnieši un indieši -- un ne tikai viņi -- jau pirms daudziem gadu simtiem bij iemanijušies atrast un izstrādāt... pārsvarā augu valsts izcelsmes... tautas medicīnas līdzekļus vīrieša locekļa pagarināšanai. Protams, nu šai tirgus nišai -- un humānajai cilveces... vietām un reizēm... problēmai pievērstas arī moderno tehnoloģiju iespējas... tautas medicīnas atmiņas kopā arī ar moderno ķīmiju... Daži no šiem līdzekļiem -- vispirms jau pārtikas piedevu klasē/kategorijā -- esot arī mediciniski pārbauditi un atzīti par efektīviem un ticamiem, -- protams, pārsvarā... protams, ne visos gadījumos...

Ļ. cien. tauta-s.lv/eu dāmas (un arī cien. un necien. ... -- tāpat jau cilvēki... )! Attiecīgie -- no iekšķīgi lietojamajiem -- līdzekļi varot virieša instrumentu pagarināt par 2 līdz 7 centimetriem... Ietekmēšanas/pagarināšanas laiks esot skaitāms nedēļās: 4 -- 6 -- 8 utt., utml.

1. Cik centimetru lielu/mazu pagarinājumu izvēlētos Jūs (sev)?

2. Un, ja būtu iespējams, -- ja līdzekļu pietiktu un vēlmes attiecigās rastos/nepazustu --, kam Ziemsvētkos tādu pagarinātājlīdzekli dāvinātu Jūs:


a) vīram;
b) (savam) mīļākajam;
c) brālim, tēvam, paziņam (lai viņu sievietēm dzīve labāka un šiem Jūsu radiem vismaz vienas problēmas mazāk);
d) kaimiņam (nodrošinot labu rezervi, kamer virs vai mīļotais tālumā, neklātbūtnē)
e) draudzenei (kam tāda problēma ar savu vīrieti)
f) cits iegādes un dāvinājuma iemesls;
g) kas lemts, tas lemts, -- tādus paņēmienus neatzistu principā;
h) man drīzāk derētu samazinātājs.

Atbildes (62)
12 34

Tēmas: 0
Ziņas: 17871

07/12/2012 09:39
Tad steidzami jātaisa kļūdas labojums, un tāds punktuāls.:)))
0 0
07/12/2012 11:29
Friina, Junona, -- vēl jau ir arī punkts "... tādus paņēmienus neatzīstu principā"...
0 0
07/12/2012 11:49
Dziivonost teica: "... atkal tikai par maseeshanos, mariin, , ne miiljooshanos. "

Hm... cik kautrīgi, -- vai dāmas, kam mīļosanās procesam vairs dzīva vīrieša dzīvu instrumentu vairs nevajag, vairojas ģeometriskā progresijā?

Interesanti, -- ja modernās -apsenioru vecuma... "jaun"dāmas... vairojas tiešām, , vai -- visās mūžīgās jaunības vecumgrupās vienādi. Vai... varbūt kādā vecumgrupā ir lielāks tukšo -- bezslauķa -- stobru īpatsvars? Jeb... varbūt... populārāks XXI gadsimta platonisms, = smukie/lieliskie vīrieši televizorā... seriālos (?)... ziņās (?)..., bet -- fizio-loģiskā lidzsvara uzturēšanai = zāļu skapītī un dažādu stilu dažādās rokassomiņās -- katrā vietnē pa sava stila vibratoram? Tiem izmērus izvēleties vieglāk, -- izvelei pietiek ar vienu stimulu -- algas... pensijas... cita veida ieņēmumu... dienu/dienām?

Tautportāla dāmu anketu aizpildijumi bieži liecina par pretējo, -- rodas iespaids, ka konservatīvā ekoloģija/attiecīgā daļa dzīva organisma vēļ arvien stipri pieprasīta...

0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 17871

07/12/2012 11:50
Vēl jau arī: drīzāk mēli nokodīšu, nekā atzīšos, ka noderētu gan. (Sakautrējies vaigs)
0 0
07/12/2012 12:10
Un tomēr es nekādi neredzu jēgu šādu tematu publiskai apspriešanai. Arī tās anketas profilos ne vienmēr var ņemt par pilnu, man, piemēram, tādas vispār nav Ja kāds/a šai portālā atrodas tikai lai iepazītos, tad gan jau ka potenciālajam kandidātam tiks dota iespēja uzzināt arī intīmās lietas, bet publiskajās diskusijās apspriest šādas lietas un/vai vibratoru lietošanu vai nelietošanu nav diez cik ētiski. Kāda kuram par to varētu būt daļa?
0 0
07/12/2012 12:23
Mariin, re kā izdodas gan dažus izprovocēt uz intimitātēm...
0 0
07/12/2012 12:51
mariin--kaa lai smalkaak uzraksta.?.
.tu vienmeer pagriez jebkuru diskusijas tekstu taa, lai iznaak, ka otrs ir dumjaaks, nezinoshaaks, nefleksibilaaks par tevi..atbildes vienmeer saproti, taa kaa tev gribeetos, otra apsmieshana un kaitinaashaana ir rafineeta, beigu beigaas arii sievieshu dzimti, kaa shkjiru, ne tikai konkreetas personas. e
s domaaju, ka taa ir - maseeshnaasa : meeriit, nosveerteet, palielinaat un veel gribeet, lai sievietes publiski izstaasta, kaa buutu, ja buutu.

jo anketa ir viennoziimiiig sievieteem, vai ne?-- domaaju, ka no geju atbildeem tu nekaifotu,

un veel, ja sieviete saak domaat, ka vinjai ir tas par mazu, lielu, garu ljenganu, vai veel kaadu, vinja vairs to viirieti nemiil un tas arii ir viss..
0 0
07/12/2012 13:11
LZ7 aizvakar droši pateica: "
..kas ir, dāmas?
Visas ar visu tik apmierinātas, ka klusē kā partizānes?..
Es te tā padomāju, un secināju-pieņemu, ka visām vīri un mīļakie nu varen labi"apbruņoti"... "


Friina nosarka, -- visdrizāk ne jau par sevi vien: "drīzāk mēli nokodīšu, nekā atzīšos, ka noderētu gan. (Sakautrējies vaigs)"

Labi, ka, sieviešu dzimtes solidaritātes dēļ uz sevi citu dāmu guni neizsauca, sakot, piem. "un nokostās māles galu pati apēdīšu, jo šobrīd nav ne isa, ne gara, ne tieva, ne resna -- vienkārši nav nekāda, un maz ticams, ka Ziemsvētkos būs... "

Dziivonost, neesi gan atzinusies, cik Tev te niku un kads bija iepriekšējais no zināmajiem, tādēļ Tev viegli, -- visur vainigs Mariins, kurš vismaz niku nemaina un neslēpjas aiz kāda paralēlā, -- vismaz paldies Tev, Dziivonost, par manu sirdi sildošo konstatējumu, ka par geju anketām un problēmām tiešām neinteresējos: ko nu liegšos, tā tiešām ir (bet zinu, kur var palasīt, ja ievajadzētos informāciju, -- tāpat kā par pornofaniem, zoofīlēm vai koprofāgiem).
Dziivonost, es nekur neesmu aicinājis šejienietes runāt par sevi personificēti, -- izteikties var arī par dažādām iespējām, varbūtībam, un -- tās izteiktās varbūtibas es gan nesaistitu ar konkrētiem cilvēkiem, kuri izteikties spētu.

Ak, vienkārši nemīl, ja virieša instruments dāmai šķietas "par isu, garu vai ļenganu"? Bet, iepriekš, kad mīlēja, tad tas pats netraucēja? Vai, ja bija citādi, kādēļ kļuva citādi? Vecis vien vainīgs, jeb kā?



0 0
07/12/2012 13:34
citaats
Ak, vienkārši nemīl, ja virieša instruments dāmai šķietas "par isu, garu vai ļenganu"? Bet, iepriekš, kad mīlēja, tad tas pats netraucēja? Vai, ja bija citādi, kādēļ kļuva citādi? Vecis vien vainīgs, jeb kā?

ak mariin..kad miileeja, tad netrauceeja nekas, tieshi taa... atkal jau nelasi tekstu uzmaniigi...
kuraa briidii esmu teikusi, ka vecis vainiigs?- atkal neuzmaniiba

citaats
... tādēļ Tev viegli, -- visur vainigs Mariins, kurš vismaz niku nemaina un neslēpjas aiz kāda paralēlā,
Tev zheel, ka man viegli? kaapeec visur vainiigs? runaaju par diskuteeshanu,
30 gadi vienaa darba vietaa! godarakstus vairs par to nedod, mariin, un tas vairs nav aizkustinoshi


0 0
07/12/2012 15:06

Dziivonost, tad jau abi mēs neuzmanīgi, -- es neteicu, ka vecis vainīgs, -- teikuma galā bija jautājumazime un tā tur ir vēl tagad.

Paldies, ka atbildēji, -- nu gaidīšu citas versijas.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 272

08/12/2012 19:16
A vai’t ta vispār ir kāds vīrietis, kurš atzīst to par problēmu un ir gatavs meklēt risinājumu (pieņemtu dāvanu)? (mīļāķais, brālis, tēvs, paziņa, kaimiņš ... varbūt ??) Viņi visi kā viens zin (atvainojos, ja nu kāds tomēr nezin) kādus pupus vajag, cik šmaugu vidukli un piesātinātu starpausu telpu dāmām, un cik neaizskarams (ne fiziskā izpr.) ir viņa vīrišķais ’pētersīlis’.
0 0
08/12/2012 19:31
Unde, ja jau tirgū parādījušiesprodukti, kam ir arī noiets, tas varētu nozīmēt ari to, ka -- vismaz klusiņām -- paši attiecīgie dārzkopji kopj ari savu pētersīli un cer/sapņo izkopt līdz modificētai selerijsaknei.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 272

08/12/2012 19:41
Apsveicami tas, ja tic - tad tabletīte palīdzēs ! bet nu, tievēšanas kapsulām ne mazāks noiets, un galv. visas slaidas kā zebiekstes :)
0 0
08/12/2012 20:02
Katrai ciltij savi totēmi un elki.

Tomēr savi labumi ir arī anarhistiem/-ēm un solistēm/-iem, kuri cilšu tikumiem/ieražām nepakļaujas ar neticību.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 272

08/12/2012 20:22
... nu nu, un kādi ta tie labumi, piemēram, i ?
0 0
08/12/2012 21:15
Gana daudz, ne jau tikai un vienīgi tie, kas zem jostas vietas. Galvenais, ko totēm- un elk-neticigie iegūst: iespēju brīvāk izmantot starpausu telpu un turienes pelēkās vielas enerģiju.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 272

08/12/2012 22:16
... vai ta nebūtu cienīgāk, ja disk. vadītājs, kaut nedaudz ravētu to lauciņu, ko sējis, t.i. ’pētersīļus’, ne mistiski nirtu pirmsenču pielūgšanā, es nudien nesaprotu, kāpēc tie te pieminēti ?, varbūt, lai tiktu mazliet augstāk par jostas vietu ?
0 0
08/12/2012 22:56
Senči netika piemīnēti, -- visi personāži dzīvi ari mūsdienās, Unde.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 272

09/12/2012 08:36
Cilts vadoni Mariin 4x4, kādā dzīvnieka vai auga vārdā tava cilts nosaukta un cik pazemīgs tai esi ? ir Z-svētku laiks, kā pielūdz un dievini to ?
0 0
09/12/2012 20:08
Unde, šoreiz tā ir parādiba = labdabība, ko novēlēt sev svarīgiem cilvēkiem.
Cerēju, ka ari tautieši.ell-vē pret saviem intimpartneriem ir tikpat labdabīgi. Tautieši/-tes kautrējas, = ari tā ir laba īpašība. Galvenais taču/tomēr rīcība, kas nav obligāti publiskojama.


0 0
12 34
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas