Ielogoties

burciņas / 440

31/07/2015 06:49 | Diskusija lasīta 29860 reizes
Šogad padevusies grandioza ogu raža gan dārzā, gan mežā. Daudz brīvā laika pavadu pie katliem un burciņām, - ar prieku, azartu un radošu iedvesmu. Zinu, ka neesmu vienīgā. Šajā sakarībā: meitenes un zēni- kādas oriģinālas receptes esat atklājuši, kāda pieredze, - varbūt arī ne tā labākā?
p.s. Lūgums sarunā piedalīties TIKAI tos, kuriem šī nodarbe liekas tīkama, kurus tā interesē. Pārējiem lūgums ar savām pārdomām nepiedalīties.
Atbildes (517)

Tēmas: 2
Ziņas: 2708

21/08/2015 09:49
Elizabet, tu pati tādas tiešām lieto???
0 0
21/08/2015 09:52
bietes var aiznest uz pagrabu ja ir..un est pamazām
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8436

21/08/2015 10:05
Tā spaiņos skābēšana dīvaina padarīšana :)
0 0
21/08/2015 10:08
goda v’ards, ir taada recepte, lasiiju vienaa pavaargraamat’a, bet man jau nemaz nav tik daudz bie’su)... kad sagribas ziemaa, nopeerku veikalaa svaigu un viss)..un ja buutu, tad, patiesj’am, pagrabaa glabaatu... man jau liekas, ka biietes neatmaksaajas kaut kaa ’ipa’si paarstr’ad’at..
0 0
21/08/2015 10:10
es nopērku jau izvaritu
0 0

Tēmas: 25
Ziņas: 817

21/08/2015 10:11
Var pārstrādāt dažādības labad- tās marinētās arī netiek ziemai uzglabātas, bet gatavotas kā salāti ātrai apēšanai.
0 0
21/08/2015 10:12
ska, ka labas esot kas cepeškrasni izcep, bet laikam baigi ilgi jacep..
netamaksajas
0 0
21/08/2015 10:13
vispaar es ar peerku gatavas, tvaiceetas bietes..ljotin garsjiigas...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 7

21/08/2015 14:24
Kamdēļ bietes jāpērk? Es sasēju un tās tagad aug kā nezāles  Tātad domas dalās. Spainīti, glabāt svaigas un vārīt kad sagribās. 
Gaume? Nu ko var pateikt par gaumi, ja ne viss ir izmēģināts. Šobrīd patīk bietes augstajā zupā. Bet kaut ko jau jāliek ir burciņās. Septembrī būs jāķeras klāt, kad tikšu atvaļinājumā  Nav jau vienmēr laiks tās stundas vārīt. Labak vienreiz savāri un tad ir jau gatavi ko var salikt kad un kur vēlies.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 23428

21/08/2015 14:48
Bietes baigi labi garšo plānās šķēlītēs sagrieztas un cepeškrāsnī...
0 0

Tēmas: 2
Ziņas: 2708

21/08/2015 14:50
Ciktad ilgi šīs tur jācepina? Nespējuiedomāties, ka baigi labas, bet varbūt jāiemēģina.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 23428

21/08/2015 14:51
Garšoja labi, tik neatceros kādu garšvielu mērcīti pāri laistīja...
0 0
21/08/2015 16:04
tikko vienu  burku saveidoju..biju spiesta..pilsēta man iedavināja dažus baigi mikstus bumbierus..
kamēr atvedu mājas jau bija tikpat ka izjukuši..tad nu es šos sablenderēju ar saujiņu neapēsto atsaldēto upeņu..ir labs, bet fiksi jānoēd..jacep pankūkas atkal diētai čau
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 23428

29/08/2015 13:34
Kartupeļu raža šogad lieliska! Zem katra cera nedaudz, bet lieli un skaisti. Laikam briest kartupeļu pankūkas.
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 7790

29/08/2015 14:46
Es atkal no burkām uz tortēm pārgājusi... :D :D bet vajadzētu vēl iebāzt papriku...

es vēl gribu uzmeikot to zakusku no mārutkiem+tomāti+ ķiploki... vienīgi jāsaņemas malt mārutki...
0 0
29/08/2015 19:07
Eprieli pilns pagrabs ar tortēm?
0 0
29/08/2015 19:20
A varbūt pati torte ir?
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 18862

30/08/2015 19:49
Help... Iru sprukās, no laukiem veselu spanni ar kazenēm atveda..Svaigas viņas nu naf tās garšīgākas, bet saldētavā vairs naf vietas... Kutkur dzirdēju, ka ir garšīgas ar toļi brendiju vai konjaku..Iesakat kādu labu recepti..
0 0
30/08/2015 19:52
Izmēģini vienu ... otru ... otru ... atkal vienu ... un beigās jau būs tas viss galīgi vienalga
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 18862

30/08/2015 20:40
V-plēsi, palasi Soles diskusiju... Tur meitenes iesaka nlietot alko, kamēr vārās burciņu iespējamai saturs..  Man gan nav banānu un aličes, bet ir tikai kazenes... un viskija arī nav... un brendija nav..ir rums..
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas