Ielogoties
Reklāma

Valsts, kāda tā ir šodien un kāda būs nākotnē / 1140

23/01/2015 21:59 | Diskusija lasīta 224697 reizes
Jā, gribēju uzzināt tautiešu domas jautājumā, kā Jūs formulētu LV situāciju šodien un kā tā jūsuprāt varētu tālāk attīstīties nākotnē? 

___
Reklāma   

VIP konta cena:

4 mēneši (120 dienas): 10 €
6 mēneši (180 dienas): 15 €
9 mēneši (180 dienas): 20 €
12 mēneši (360 dienas): 25€

https://www.tauta.lv/mans/vip/b/?
Atbildes (8443)

Tēmas: 0
Ziņas: 25

06/05/2021 18:56
Komponentes lēš, ka jauno idejas ir aktīvākas uz rezultātu kā sirgstoši slimo atvadas bez kompromisa. Buģets, (neteicu budžets, jo ne bud’žests vai krišnaītisks elements bez populistiskas domas jeb vispārējas dogmas), viens un aktivitāte to izmantot pareizi, ir lojālāka jaunieviestiem tipiem, kas to pareizāk māk, grib un var ieviest pareizākās afērās ne skrienot līdzi laikam, bet efektīvāk, jo jāapstiprina vienreiz. pa diviem lāgiem diemžēl nesanāks jeb labot un laboju, caurskatamība - neadekvāti citureiz pareizāka, kad mainās Vispārējās izmaksas - jeb ne mikro, bet makro ekonomika. Gods pasniedzējiem - kas ķer vēl uz izbrīnu!
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 6

06/05/2021 19:31
Nedaudz par melīgajiem ārstiem un viņu melīgajām w@kcīnu "iestrādnēm". Centīšos saprotami un vienkārši izskaidrot. Pirmais es ticu kaut kadam vīrusam un slimībai, bet es neticu vīrusa bīstamībai un w@kcīnai.
Agrāk (pirms C0WlD-19 ēras) w@kcīnas pagatavoja šādi. Atrada (izdalīja) patogēnu (vīrusu vai baktēriju), tad iemācījās to pavairot, piemēram, olās var pavairot gripas vīrusu. Te arī ir tie citur pieminētie embriji, kurus izmanto vīrusu pavairošanai. Šeit jāatzīmē, ka ne visus vīrusus ir tik viegli pavairot, ir grūti atrast, kur tos varētu pavairot. Jāatzīmē, ka dažus vīrusus ir ļoti grūti izdalīt, jo tie ir nenormāli mazi. Tāpēc ne pret visiem patogēniem var radīt w@kcīnas.
Tad kad zinātnieki ir iemācījušies pavairot vīrusu/baktēriju, tikai tad var sākt domāt par w@kcīnu. Sākas eksperimentēšana. Īsāk sakot pavairotajiem vīrusiem "lej virsū" visvisādas toksiskas un mazāk toksiskas vielas ar domu novājināt, nogalināt vai atšķelt kādu vīrusa daļu, kuru varētu izmantot imunitātes radīšanai. Tad šo "kokteili" ievada pelītēm un skatās, vai tās saslimst, vai veidojas antivielas utt. Ja viss ok, tad pāriet uz cilvēkiem. Imunitāte veidojas pēc šāda principa - novājināto, nokauto vīrusa daļu ievada asinīs, kur tam uzklūp virsū mūsu imunitātes šūnas, kuras rada imunitāti pret konkrēto vīrusu. Tā kā vīruss ir novājināts, vai nokauts, tad slimība neveidojas, bet veidojas imunitāte. Šīs varētu būt tās iestrādnes.
C0wld 19 gadījumā gan viss ir pilnīgi savādāk. Ir it kā izdalīts kaut kāds vīruss, kurš iespējams var izraisīt slimību. Ir iegūts tā vīrusa ģenētiskais kods. Bet ne ar kādiem vīrusa pierādīšanas postulātiem nav pierādīts, ka šis vīruss var ierosināt konkrēto slimību. Jāatzīmē, ka to arī dažos gadījumos tik viegli un ātri nevar izdarīt. Cik saprotu vīrusa pavairošana arī tik vienkārša nav. Bet tas nav svarīgi, jo pēc vecā w@kcīnu izstrādes mehānisma w@kcīnu nemaz neviens netaisījās gatavot. Mehānisms ir pilnīgi cits.
Tā kā šim vīrusam ir noteikts it kā tā ģenētiskais kods, tad no tā ņem infomāciju. No šī koda ir paņemti gan fragmenti slavenajiem testiem, gan arī paņemts fragments, kurš kodē pīķa proteīnu un tiek izmantots w@kcīnu radīšanā.
Šajā gadījumā imunitāte tiek veidota pēc pilnīgi cita mehānisma. Daudz reizes sareģītāka. Vīrusa svešā daļa tevī nemaz netiek ievadīta. Tiek ievadīts kods, kurš iekļūst tavā šūnā un uzražo šo cilvēkam svešo daļu, kurai būs jārada imunitāte. Vai kaut kas varētu noiet greizi? Īsti nevar pateikt, jo iepriekš uz cilvēkiem nekas tāds nav mēģināts. Redzot tās bildes ar ādas izsitumiem, un trombocitopēnijām, manuprāt, iet gan kaut kas dažiem cilvēkiem ļoti šķībi. Iespējams, tas ir atkarīgs no paša cilvēka gēniem. Mans variants ir tāds, ka tad, kad svešā vīrusa daļa nāk ārā no tavām šūnām, tā paķer sev līdzi (saistās) arī ar kādu normālu šūnas daļu (proteīnu). Imūnai sistēmai neizdodas atšķirt labo no sliktās un tā nostrādā uz abām. Rezultātā veidojas imunitāte ne tikai pret vīrusa daļu, bet arī pret tava paša organisma daļu un tad, kad tā atrod tavu labo daļu kaut kur citur, piemēram, ādā, tad tai uzbrūk un veidojas izsitumi. Tās ir tā saucamās autoimūnās slimības, kad organisms uzbrūk pats sev. Kā tur ir patiesībā, to neviens nezina, vajadzīgi gadu desmiti, lai saprastu.
Šī ir pilnīgi jauna tehnoloģija, būtībā zinātniskā fantastika, cilvēks iejūtas DIEVA lomā un spēlējas virspusēji ar cilvēka ģenētiskā mehānisma iespējām. Iespējams, šī nākotnē varētu būt ļoti laba tehnoloģija. Bet šobrīd tā tiek lietota daudzus desmitu gadus par ātru. Tehnoloģijai nevar būt nekādu iestrādņu, jo neviena w@kcīna cilvēkam pēc šīs tehnoloģijas nav iepriekš taisīta. W@kcīnu iespējamā efektivitāte pret šo vīrusu ir ļoti apšaubāma, jo jau tagad vīrusam ir ap 12000 mutāciju, kuru biežais veidošanās daudzums būtībā tiek ignorēts. Pat, ja tā tagad darbojas, ar katru mutāciju pieaug iespējamība, ka tā nākotnē nedarbosies. Pret dabas likumiem cilvēks ir bezspēcīgs un vīrusi pielāgojas. Ir arī tāda lieta, ka vīruss pats par sevi var arī pazust.
Protams, ka pastāv arī pavisam ļauni šīs tehnoloģijas izmantošanas varianti, kā piemēram imunitātes izmantošana sieviešu grūtniecības hormonu iznīdēšanai (sterilizācijai). Antivielas iznīcina grūtniecības hormonus un sievietes nepaliek stāvoklī. Šo varētu būt ļoti grūti atklāt. Pastāv arī neticams variants, ka ievadītais ģenētiskais materiāls kodē jaunus vīrusus, kurus w@kcinētais cilvēks var nodot tālāk. Vīrusiem nebūt nav jābūt tādiem ar acīmredzamiem simptomiem. Ir nemanāmi vīrusi, kuri palielina kā piemēram noteiktu audzēju attīstību risku. Zinātne, kuru mēs redzam ir tikai aizberga augšējā daļa, īsto zinātnes progresu mums neviens neatklās. Tas ir noslēpums.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 23439

06/05/2021 19:37
Ak vai... vēl viens...
0 0
06/05/2021 19:49
ak je..palagu kopētājs..tad jau murms enģelīts
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 25

06/05/2021 19:51
felix327, pilnīgi piekrītu. Man zāļu blaknes lasot jeb paredzot jau riskus - lietojot/ nelietojot zāles, šķietami arī efektīvās vecuma grupas apkopojot, zāļu devās mehanizējas citustarp nesaskatītas/neparedzmas/ mijoedarbībā esošas/neesošas blaknes. Pārsvars jau olbaltumvielās. negribēju teikt, ka muskuļu masa būtu tā, kas ne stereodtipiem pārbagāta - ņems un uzveiks visu jeb zirga deva un "sētā rati paliek pliki!". Veicinošu- ir skujas, un to eleksīrs. Kapēc gan nē, ja gribās no antibiotias sevi attīrīt. Vispār pie "pavasara alerģijas", tas būtu vēl graujošāk ko alerģiskāku par elpceļu švakumā esošu ar gangrēnu uz to sauli aizsūtīt.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 25

06/05/2021 20:27
felix327, šķiet Tev peles mīļas.  Man šobrīd dabas draugi uzklūp ārpus visām dabas normām, kad pelei lielāka nozīme par cilvēku. Bet mani tas nemaz netracina - eksperimentiem vienmēr ir liela nozīme.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 25

06/05/2021 20:50
Kā jums škiet? Plastmasai vai stikla škiedrai vēl eksistēt jeb jahtas arī vajadzētu iznīcināt? Kapēc gan nekuģot or koks un mastos palags tīri balts. es tik uzdevu jautājumu. pat plasmasas konteineri diezgan kalpojoši kā ziemā tā vasarā. nav jau kā sasalusi banānu miza, pret ko pat āfrikāņus neapdrišina, bet krieviem "chort paberii" un laivo nu ar ģipsi pie fizioteraipeita utt. kamēr ārodslimība pie sevis burkšķot spiežot uz pedāļiem citukārt citus apkalpojot paši par tādiem kļūst. diezgan nožēlojami (pie laikapstākļiem ap 19:49), ja "palagi izkārti" un nav kas tos žāvē - jēga tak dziļāka.
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 5871

06/05/2021 21:49
Eu, antivakseri, rimstieties. 
Ja esiet mazliet gudri, pamācieties no pasaules gudrākās nācijas (jautājumi ir, kuras?), viss kļūs skaidrs. 
Mazai palīdzībai - vienkārši salīdziniet Izraēlu ar Indiju.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 25

06/05/2021 22:28
Ar ko Indija šobrīd labāka. kremē aizgājējus uz ielām. ļoti daudz dievu un izmaksas samērīgākas kā mūsu dvēseļu ganiem. 
vidvuds, tu aptaurēts, musu sentēvu rituāli pret Indiju patreiz, tas ir izņēmums. un ja viņiem gribētos reliģiski brīvi to šeit izdarīt, Tev būtu iebildumi. neticu, bet citiem tas sektantisms. kā nu kurš un cuk dziļi to sevī uztver - tapēc jau Satvermē baznīca ir atdalīt no valsts jeb tas nav noziegums aizdedzināties un dzist, jeb kā krišnaītiem pielūgt uguni savā savienībā. Es domāju romieši jau sen visu paredzēja, pirms  latvieši to savos likumos ieviesa, Civillikums nācis no romiešu tiesībām - Tad tas ir jāmaina pilnībā - ja kādam šķiet ka nepareizāks pēkšņi kļuvis pagātni aizmirstot. diemžēl bet vēsturisks fakts.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 1514

07/05/2021 08:50
Izskatās ka te viens jau ceturto niku sev ir piešķīris lai tik varētu gudri pamuldēt.Niks jauns, bet rakstības stils vecais.Kā gribas visiem parādīt ka ir nu dikti gudra.
0 0
07/05/2021 09:23
te uzskatāmi ir redzamas zāļu nelietošanas sekas..
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 1514

07/05/2021 10:37
Te jau pat zāles vairs nelīdz.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 6

07/05/2021 13:09
Hi, tas, ka izraeelija ir 1.poziicijaa ar vakcineeto daudzumu mani tikai priecina, jo tikpat lielaas devaas tie apgraiziitie driiz saaks spraagt kaa vecas pavasara mušas! Un Indijā arii ir labi-tur šamie ir tik daudz, ka paaris M toč nekaiteetu Gangā nopludinaat..:) Un tas, ka LV daudzi duras kaa traki..ari ir labi, jo man buus bauda dzirdeet veelaak, kaa strauji pieaug vakcineeto daudzums, kas mistiski slimi paliek vai pat kjepas atstiepj..Viss ir labi..un buus veel labaak!!
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 1514

07/05/2021 13:14
Točna, vēl viens pārgudrītis atradies.Izrādās tauta pilna ar gudriem cilvēkiem.Laikam jau muļķīšiem klusi būs jāsēž maliņā.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 6

07/05/2021 15:24
takers, tava, gudriiba, ir tikai atskaites punkts citu, glupiibai, tas viss ir tikai relatiivi nosaciita likumiiba! Ja fokusa punktu iebiida citā leņķī, tad tev apgaismiiba atveertos un tu klusi aiztaisiitos... P.S. Ja kas, tad tas pat nebij priekšlikums, bet tikai nosaciita versija iespeejamai varbuutiibai!
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 25

07/05/2021 20:08
Apgraizīšanu nekad īsti neesmu sapratusi, bet āfrikāņiem jau aizliegta lieta. sapratuši, ka kaitē veselībai. kaut arī tur mēdz būt feministes, tostarp viņu valdījumā ir līgumi ar sponsorējošām personām, kas feministēm liedz savu domu izklāstīt Citiem. pozitīvi, kad bērnus audzina tik, cik izskolot var, jo mācības ir par naudu, un divas sievas uzturēt - ap trīsdesmit kazu jau vajag. primāra lauksaimniecība, bet attīstās tā doma. ja šeit vienu cūku ar govi vienā kūtī aizliegts turēt, plus vistas un trušus, bija tāds lauksaimniecības projekts. 
tad Vācijā, kas mums likumos rada, jau omniva un tālāk iet -  kā bioloģisko produktu piegāde - plaukst un zeļ.
https://www.la.lv/svaigas-olas...-kaut-nakti
Jo Civillikumā ar Vāciju mēs līdzīgi, bet kā katrs tos ES likumus lasa un tulko jeb "slikta sekretāre un stulbāks viņas padotais". protams man bieza angļu vārdnīca. zem viena vārda daudz pazemes akmeņu.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 25

07/05/2021 21:22
Ko domā, kā lems tautas kalpi, bet diskusija vietā:
https://www.apollo.lv/7155571/saeima-v...es-izpratni
Man pietiek, jeb gribās redzēt bērnus laimīgus. cirks citur, negribētos piedzīvot brīdi, kad cilvēkbērns kā Zālamana gudrībā uz pusēm tiek rauts. definēt jau var daudz ko, bet ja nejēdz, kur tas radies, tad kumulatīvi acīmredzams ne acu priekšā bet zem galda.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 25

07/05/2021 21:31
Citu zunāšanai.., ja citiem gribas ko labot.
Man nav viltus konts..administrācija attopies:
Hola,

Tu cuenta en Tauta.lv ha sido creada con éxito. Tienes que confirmar el registro.

Para activar la cuenta haz click en el siguiente enlace o copie-pegue en tu navegador: utt.
...
Šus ir mans konts..
..Si no te has registrado en Tauta.lv, ignora este mensaje. Las cuentas no activadas en el transcurso de 1 día, serán borradas.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 25

07/05/2021 22:55
..skumīgi, ka citiem tik šauras pieres, jel attopaties ;)
El equipo de Tauta.lv
http://www.tauta.lv

Este email ha sido generado de manera automática. Por favor, no respondas a este mensaje ya que no recibirás ninguna contestación.

P.s. Zemiski, kad tiktāl jānolaižas, lai viedokli paustu.. pretīgi jeb kretīni..))
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 25

07/05/2021 23:11
Jau veselīgāks skats uz dzīvi. serveros skandāls, administatīvi mauc ādu.tantes cepās. bet tiešsaite vismaz strādā godam. 
Cik droši esat e-vidē? Es noteikti esmu vienā vidē - šeit. Citiem dublējas un utt., utjp..
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas