Ielogoties

Valsts, kāda tā ir šodien un kāda būs nākotnē / 1080

23/01/2015 21:59 | Diskusija lasīta 223677 reizes
Jā, gribēju uzzināt tautiešu domas jautājumā, kā Jūs formulētu LV situāciju šodien un kā tā jūsuprāt varētu tālāk attīstīties nākotnē? 

___
Reklāma   

VIP konta cena:

4 mēneši (120 dienas): 10 €
6 mēneši (180 dienas): 15 €
9 mēneši (180 dienas): 20 €
12 mēneši (360 dienas): 25€

https://www.tauta.lv/mans/vip/b/?
Atbildes (8443)
13/04/2021 16:59
Praktiski jau nav sarežģīti mainīt ne politisko ideoloģiju, ne seksuālo orientāciju, ja sēž pie viena galda un diskutē. 
Neiespējamāk būtu Zaparožecu ar Lex logo nosaukt par W jeb tautas vāģi; vai mainīt zeķes ātrāk kā politisko piederību.
Tāpat kā pie mums nekāda diskriminācija nav pieļaujama.. bla, bla, bla, tad Kanādas politiķiem laikam lielāka izpratne par etnisko piederību un seksuālām minoritātēm utt., utjp., galvenais kad iespēja dzīvot..;)
0 0
13/04/2021 16:59
P.s.https://openparliament.ca/bills/42-1/C-16/?page=2
0 0
14/04/2021 02:52
Tā starpcitu.., ja jau neoliberālisms  tāds neoklasicisma pārņemts republikanisks kreisais spārns.., kapēc gan man būtu jāsatraucas par labējiem jeb kristietiski konservatīvi pareiziem! Ak vai, tāds sajukukums " nenosodāmi klasiskajā liberālismā".., kad iestājamies par vienlīdzību starp nabagiem un bagātiem jeb starp mikro un makro - cits stāsts, cipa radam Ko jaunu, vai vienkārši spēlējoties ar vēlētāju balsīm.., ceļam reitigu politiskām spēlēm - kas ne ar mani, tas pagrīdē jeb Neko vairs neceļam - tik kopēji administratīvi strīdi! Bet, ir viens arguments visam: kapēc Tev jābūt ar tieksmi strīdēties jeb apstrīdēt augstāku viedokli pēc principa jā trešai personai: ka neesmu uzklausīts vai iespējams uzdrīkstējot būt ar citu jeb būt pats šajā starpniecisjā strīdā ar savu prasību, jo neesmu uzklausīts..un turpināšu cīņu!;) Kapēc nē.., kapēc būtu jāpaļaujas uz pašvaldību, ja esi spējīgāks kā trešā persona un kārtit lietas arī bez pašvaldības!;)..  ja uzdrīkstējies, ja spējās esi saistošāks un radošāks pār citiem.., nu kapēc nonivilēt tos procesus līdz prasītājs un cietējs? Prasītājs, Cietušais .. cipa pagasti visu risinot LĒTĀK kā Valsts.., kā nu ne.., tik kompetencē  klibojot.., līdz mācoties adekvātā pieredzē apgūstot pa otram lāgam, kad jāpārskata lietas.. vienvārdsakot reizēm BRĀĶIS!
0 0
14/04/2021 03:15
Labojumiem ar jēgu vienmēr ir nozīme..!

Tā starpcitu.., ja jau neoliberālisms  tāds neoklasicisma pārņemts republikanisks kreisais spārns.., kapēc gan man būtu jāsatraucas par labējiem jeb kristietiski konservatīvi pareiziem! Ak vai, tāds sajukums " nenosodāmi klasiskajā liberālismā".., kad iestājamies par vienlīdzību starp nabagiem un bagātiem jeb starp mikro un makro - cits stāsts, cipa radam Ko jaunu, vai vienkārši spēlējoties ar vēlētāju balsīm.., ceļam reitigu politiskām spēlēm - kas ne ar mani, tas pagrīdē jeb Neko vairs neceļam - tik kopēji administratīvi strīdi! Bet, ir viens arguments visam: kapēc Tev jābūt ar tieksmi strīdēties jeb apstrīdēt augstāku viedokli pēc principa kā trešai personai: ka neesmu uzklausīts vai iespējams uzdrīkstējot būt ar citu jeb būt pats šajā starpnieciskajā strīdā ar savu prasību, jo neesmu uzklausīts..un turpināšu cīņu!;) Kapēc nē.., kapēc būtu jāpakļaujas uz pašvaldību, ja esi spējīgāks kā "trešā persona" un kārtot lietas vēlies arī bez pašvaldības ar savu prasību!;)..  ja uzdrīkstējies, ja spējās esi saistošāks un radošāks pār citiem.., nu kapēc nonivilēt tos procesus līdz prasītājs un cietējs jeb atbildētājs un prasītājs? Prasītājs, Cietušais .. cipa pagasti visu risinot LĒTĀK kā Valsts.., kā nu ne.., tik kompetencē  klibojot.., līdz mācoties adekvātā pieredzē apgūstot pa otram lāgam, kad jāpārskata lietas.. vienvārdsakot reizēm BRĀĶIS!
0 0

Tēmas: 47
Ziņas: 11732

14/04/2021 15:54
Uzņēmuma Sarmal Oil Ltd lieta par, iespējams, nenoskaidrotas izcelsmes līdzekļu konfiskāciju tūdaļ nonāks tiesā. Šī ir viena no pirmajām reizēm, kad uzņēmums gatavs stāstīt par notiekošo, kas precīzi sakrīt ar iepriekš izteiktajām bažām par likumu pakārtošanu mantas konfiskācijas vajadzībām. Sākotnējie secinājumi: lielākais vairums uzsākto lietu par noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizāciju tiek izskatītas steigā, formāli, un, lai lietu nodotu tiesai naudas līdzekļu konfiskācijai, pietiek vien ar izmeklētāju aizdomām un pieņēmumiem, ka darījumi ir neloģiski.

Lūk, godātie līdzpilsoņi, esam atgriezušies nevis kādos tur deviņdesmitajos, bet gan vēl dziļāk. Process, līdzīgs īpašumu atņemšanai kādā 1940. gadā. Vēl pasakiet, ka LV pie varas nav sarkani par sarkanākajiem boļševiki.

https://pietiek.com/raksti/bezkompromisu_tiesiskums_dzive_ka_likumi_tiek_pakartoti_mantas_konfiskacijas_vajadzibam_un_nenoskaidroti_lidzekli_klust_par_noziedzigiem/
0 0

Tēmas: 47
Ziņas: 11732

14/04/2021 16:04
policija pēc noklusējuma pasaka, ka nemaz negrasās pierādīt kādu konkrētu noziedzīgu nodarījumu, bet gan uz aizdomu pamata atņemt līdzekļus uzņēmumam Sarmal Oil Ltd. Advokāts norāda, ka rodas iespaids par darbu pēc principa “jo mazāk aizskartais mantas īpašnieks zinās, paskaidros un pierādīs, jo mazāk izmeklētājiem būs jāpārbauda un jāvērtē un vieglāk varēsim konfiscēt!”.

Lai jums LV konfiscētu naudu vai mantu, vairs nekas nav jāpierāda, - pietiek ar to, ka kādam "ir aizdomas". Apsveicu! Tuvojamies gaišajai nākotnei vēl nepieredzētā ātrumā!
0 0
14/04/2021 19:53
Valsts amatos strādājošie "nekad" nav vainīgi un kļūdas nepieļauj.., tas sen jau visiem zināms. Amatpersonas vienmēr ievēro labas pārvaldības principus tikai reizēm aizvieto statusu licinieks ar  cietušais.;)
Turklāt prasītājam vienmēr ir augsts pašvērtējums - lojāli skatoties no augšas...
P.s. tas tāpat kā ar Vid muitas amatpersonu.., luksus mašīnas var konteinerī iestumt un aizūtīt kur vajaga..:)))
0 0
15/04/2021 10:25
Kapēc gan tā nedarīt, ja maksā tik lielu algu..?;)
https://neatkariga.nra.lv/komentari/ma...lze-znotina
P.s.https://jauns.lv/raksts/zinas/415194-cik-pelna-un-tere-dasni-atalgota-finansu-izlukosanas-dienesta-prieksniece-ilze-znotina
0 0
15/04/2021 10:43
Vismaz ABLV bankai "X stunda beigusies"..;)
0 0
15/04/2021 10:57
Nu jā.., tikai 10 gadi atpakaļ tas bija jau Igauņos.., mums vienmēr klape uz acīm un rullē pa vecam tālāk..:)
https://lvportals.lv/norises/203616-dz...nkarsa-2010

P.s.https://e-resident.gov.ee/
0 0
15/04/2021 17:18
Eh, man šķiet ka filmetrāžu "Восток дело тонкое" varēs skatīties sērijveidā..
0 0
16/04/2021 16:50
murminators, neko neatradīs, nav zināms kurš kuru sponsorē.., tas pat var būt ļoti vecs stāsts kā "vīrs un vārds" jeb ieguldījums attīstībā.;)

Piemēram, esi kādreiz ziedojis, es šad un tad, bet ne reizi vēl politiskāij partijai.

Bet saziedot var daudz.., no visas pasaules, pat testamemtus atstājot..:)))
http://okupacijasmuzejs.lv/lv/ziedot/
https://www.delfi.lv/news/national/pol...?id=2082622
https://www.lsm.lv/raksts/kultura/kult...as.a388105/

P.s. sports bez sponsoriem arī ir tikai sports brīvā dabā... kam sports, kam darbs!
0 0
17/04/2021 22:51
Ja sports kā darbs! Vakcinējies un dzīvo..; protams Šī brīža "cietākais rieksts", neizslēdzot iespēju "skaldīt līdz kodolam"; ja kādam pirms tam neskaidri vaidi: ir divi miljonu iespēju, lai paliktu dzīvs! Šķietami pareizāks - mirt netaisos! Atmiņā atausa upe Ganga.., kurā mērcējoties attīrīti tiek.., bet circenītim aizkrāsnē "cepums!".;)
https://www.la.lv/circene-cilveki-kuri...ilnigi-neko
Ieviestā rotācija publiskās tiesībās ne sargā, bet grauj attīstību uz ko tiecamies..; nu nevar pēc matemātikas sportot, drīzāk picu cept jeb un gleznot.., tostarp pēc koka stumbra potēšanas procesiem dabā, varētu arī vardes preparēt.. .Es aizvakar vienu nenobraucu.. vērojot ne kā divi kaķi pamodušis ezi.., atpakaļskata spogulī gana atraktīva avāriju gaismas manevros reizēm pacilājoša:)))
P.s. Vācijā tas ir - stāvi mierā!;) Šeit ne tik daudz, lai aizsapņotos - ezis pamodies, un kaķiem - tas vienmēr ineresantāk kā silts asfalts!;)
P.s. ak, par skolas programmu runājot: adekvāti pilnībā neizstrādāts vērtējums jeb līmeņu pareizumā pilnīgs "insanis" jeb crazy.. .  Nav nojausmas kādās specifiskās grupās ieviešot teicams - garīgi atpalikušais - varētu sevi integrēt sabiedrībā zem - esi teicams!;)
0 0
17/04/2021 23:09
Un pat ja man garīgu atpalicību pierakstīs’, varbūt hiperaktivitāti pierakstīs, tostarp invaliditāti uz mūžu ieviesīs, varbūt grupās iedalot pat sadalīs.. . Nu kapēc gan nee.., ja smadzenes strādā un pamperus nepērkot esmu gana atraktīvs.. :)))
P.s. kapēc gan nerunāt..  gribēju, bet nesanāca! Šķiet ratiņkrēslā sēdošiem biežāk seks, kā uzpūstā hiperaktīvā seksualitāte ārpus rāmjiem... !
Smalkjūtīgi pieejot visiem rāmjiem.., man rāmītis neskartāks par citiem!;)
0 0
18/04/2021 01:23
..;)
https://www.la.lv/lemberga-vestule-no-...onas-likumu
P.s. mani tas ne satrauc, ne uzrunā.., zināma publicitāte; ne steigā vērojama, bet uzklausīšanas vērta.. ;)
Politiski represētais... ak, viņas.., dziedāja citos neklausoties - mēdza ziedot un kairināja citu prātus! ..kam dēļ gan pielāgties kaut kam ne tādam:
0 0

Tēmas: 47
Ziņas: 11732

19/04/2021 22:36
Lai nokļūtu tuvāk patiesās realitātes izpratnei, katrā ziņā ir jāizlasa šis:

https://pietiek.com/raksti/ka_strada_l...s_policija/
0 0
20/04/2021 01:32
To sauc par "altruismu"; bet patiesībā nebēgot pa zālāju..., var pajautāt attiecīgai ministrijai vai tas sods uzlikts Likumīgi.. . Ja atbildēs, ka nebija likumiska pamata uzlikt sodu Un To Var Atprasīt, tad ok - Samaksā un Atgūsti ..cita ceļa jau nav!!!;)
P.s. tas nav kā anksana saka: pieņemu tikai papīrus virs cipara 50. Protams sekretutkām arī jāpelna.., viņas tik izraksta rēķinus.., neiedziļinoties vai būs vai nebūs, bet ja izrakstījusi - nekur vairs neaizbēgsi! Jocīgas situācijas vienmēr un visur.. tāpat kā atgādinājums - paldies, ja esat jau samaksājis.. jo tālāk jau nekur.. . ES tak saku mums ombudsmenam vājas tiesības.. vājākas, kā kādai administratīvās iestādes sekretārei! (Izteicos - žargons!).
0 0
20/04/2021 02:11
Protams apstrīdēšanas termiņi ir jāievēro.., un administratīvais process arī nav par velti - beztiesīgumā dzīvot vienmēr grūti, bet strīdēties ir jāprot!;)
0 0

Tēmas: 47
Ziņas: 11732

22/04/2021 22:22
Kārtējā diletantu izgāšanās. Gribējās sabiedriskajam medijam propagandas devu radīt, bet apķēzījās - "Leonīds Volkovs", kā izrādījās nemaz nav bijis Leonīds Volkovs. Īstais L. V. turpinājumā veltījis LTV ziņu veidotājiem dažu "jauku" vārdu par šo. Kārtējo reizi aktualizējas jautājums, KĀDAS kvalitātes ir tie pakalpojumi, kurus mēs, pilsoņi, pērkam no šīs valsts par saviem nodokļiem?

https://pietiek.com/raksti/par_viltus_...a_viltvardi, _un_ka_velak_tapat_uzkeras_ltv_zinu_dienests/

https://pietiek.com/raksti/propagandon...as_mirklis/
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22151

23/04/2021 09:49
Ja nemaldos tad tas onka ir apmáníjis ne tikai músu medijus bet arí daudz citu cilvéku.
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas