Pēterdienas brokastis
- 2 olas - 2 ēd.k. skābā krējuma - 3 standziņas krabju nūjiņas - dilles, sāls - pēc vēlēšanās - 3-5 zemenes
Sakuļ olas ar krējumu, pieliek garšvielas un uzlej uz pannas. Uzliek vāku. Sagriež smalki krabju nūjiņas un pārber olas masai uz pannas. Kad...
20 minūtes
Sliņķi jeb biezpiena klimpas
- paciņa biezpiena-apm. 200gr. - ola - cukurs tējkarote - bik.vanilīns-pēc garšas - karote mannā (mannā var nelikt, aizvietojot to daudzumu ar miltiem) - pusglāze miltu apt. 1/2 (glāze 200 gr.)
Uzvāra ūdeni, vārot nedaudz pievieno sāli, lai garša viegli sāļa. Viegli. Savieno un samaisa klimpu izejvielu. UN veidojot divās karotes...
30 minūtes
Ātrie biezpiena ķiļķēni
- biezpiens 1 pac. - 1 ola - 2 ēdamkarotes cukura - vaniļas cukurs - 2-3 ēdamkarotes miltu - krējums - kanēlis
Uzliek katliņā vārīties ūdeni, sajauc biezpienu, cukuru, vaniļas cukuru, olu un miltus pastingrā masā un ar ēdamkaroti lēni laiž klimpas kat...
15 minūtes
Omlete "Samuraja zobens"
- 2 olas - 4-5 ēdamkarotes piens - tuč tuč sāls - tējkarote eļļas
Sakuļ olas ar pienu, pannu uzkarsē un drusku iesmērē ar eļļu, uzlej uz pannas apmēram 1/3 daļu no olām, cep kamēr savelkas, tad izveidojušos...