Ielogoties
Reklāma
Pamatēdieni / Olu, piena ēdieni - 5
Omlete kā bērnībā skolas virtuvē

Omlete kā bērnībā skolas virtuvē

- 4-5 olas - 1 glāze piena - sāls - pipari - sviests formas ieziešanai

Ieziež formu ar sviestu, formā iesit olas un pielej pienu, pieliek sāli un piparus. Visu ar dakšiņu samaisa, lai olu dzeltenumi izjūk un vei...

60 minūtes

Pēterdienas brokastis

Pēterdienas brokastis

- 2 olas - 2 ēd.k. skābā krējuma - 3 standziņas krabju nūjiņas - dilles, sāls - pēc vēlēšanās - 3-5 zemenes

Sakuļ olas ar krējumu, pieliek garšvielas un uzlej uz pannas. Uzliek vāku. Sagriež smalki krabju nūjiņas un pārber olas masai uz pannas. Kad...

20 minūtes

Sliņķi jeb biezpiena klimpas

Sliņķi jeb biezpiena klimpas

- paciņa biezpiena-apm. 200gr. - ola - cukurs tējkarote - bik.vanilīns-pēc garšas - karote mannā (mannā var nelikt, aizvietojot to daudzumu ar miltiem) - pusglāze miltu apt. 1/2 (glāze 200 gr.)

Uzvāra ūdeni, vārot nedaudz pievieno sāli, lai garša viegli sāļa. Viegli. Savieno un samaisa klimpu izejvielu. UN veidojot divās karotes...

30 minūtes

Ātrie biezpiena ķiļķēni

Ātrie biezpiena ķiļķēni

- biezpiens 1 pac. - 1 ola - 2 ēdamkarotes cukura - vaniļas cukurs - 2-3 ēdamkarotes miltu - krējums - kanēlis

Uzliek katliņā vārīties ūdeni, sajauc biezpienu, cukuru, vaniļas cukuru, olu un miltus pastingrā masā un ar ēdamkaroti lēni laiž klimpas kat...

15 minūtes

Omlete "Samuraja zobens"

Omlete "Samuraja zobens"

- 2 olas - 4-5 ēdamkarotes piens - tuč tuč sāls - tējkarote eļļas

Sakuļ olas ar pienu, pannu uzkarsē un drusku iesmērē ar eļļu, uzlej uz pannas apmēram 1/3 daļu no olām, cep kamēr savelkas, tad izveidojušos...

- satur gaļu vai dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur olas, bet nesatur gaļu, zivis, dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur zivis vai jūras produktus, bet nesatur gaļu un citus dzīvnieku izcelsmes produktus
- satur putnu gaļu, bet nesatur citu gaļu vai dzīvnieku izcelsmes produktus
- veģetārs - nesatur nekādu gaļu, ne dzīvnieku izcelsmes produktus, ne zivis vai citus jūras produktus
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas