Ielogoties
dublinieris | 30/04/2016 10:09
vislabaaka marinade ir bez etikja-citronu sula gazeets udens.gatavs pec paris stundam un maigs, ka jaunas meitenes dupsis... )))
huters | 22/04/2016 22:45
Sauksim nu latvieši šo ēdienu par Cepeni, iesmotu vai restotu.
dainuvite552 | 07/07/2014 15:03
Kas jums tās muļķības par to, ka no etiķa paliek susa gaļa, ir iestāstījis? Gaļu nevajag par ilgu cept un tad viss būs o.k.
preludija | 02/03/2014 13:49
Izmēģināju, ļoti garšigi, paldies par recepti, viesi bija sajūsmā
houpasummere | 29/11/2011 20:29
Pameegini ;) tad pastaasti, kaa garshoja :))
pecukins01 | 13/11/2011 07:31
Hm, japamegina, izklausas smekigi!!
1xtraks | 21/08/2010 15:38
etikis un citrons gaļu sausina! labāk to etiķti ir likt klāt sipolam, ko piekožam pie gaļas.
houpasummere | 07/08/2010 15:58
pēc šīs receptes nekas sauss nepaliek;) šašliks pat "kūst mutē" ēdot :))
claire | 07/08/2010 14:17
kaapeec visi liek etikji?no taa galja sausa paliek
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas