Izejvielas un to daudzums:
- ēdamkarote sviesta
- 1 gb neliels kabacis
- 1 neliels sipols
- 1 tomāts
- 2 ēdamkarotes skābs krējums
- 2 ēdamkarotes tomātu mērce vai kečups
- sauja dažādu zaļumu
- melnie pipari un sāls pēc vajadzības
Pagatavošanas process:
Sviestu liek uz pannas, uzkarsē, pievieno rupji sagrieztu sīpolu, nedaudz pacep.
Sagriež kabaci kubikos, pievieno sīpoliem. Sagriež tomātu, pievieno kabacim un sīpolam. Tad liek klāt krējumu, kečupu(es lieku aso), sāli un piparus. Pasutina 5-10 minūtes. Ēd gan karstu , gan aukstu!
Mans mīļākais kabaču laika ēdiens. Ātri un pavisam lēti.
Uz veselību tiem, kas gatavos!
Pagatavošanas laiks minūtēs: 15