Ielogoties
Reklāma

Šķīvja siers... vēl var paspēt:)

Informācija
Autors: olita112
Visas receptes, ko publicēja olita112
Recepte publicēta: 20/06/2009 22:55
Recepte lasīta 4621 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 3
Izejvielas un to daudzums:
- 2kg biezpiens
- 400gr sviests
- 8 olas
- ķimenes
- sāls
Pagatavošanas process:
Biezpienu krietni samīca ar sviestu , olām, ķimenēm, sāli - un saliek cieti saspiestu uz šķīvja, nogludina, pārklāj ar augu lapām, lai sakrūzojas. Tad noņem, sieru novieto vēsā vietā un pēc dažām dienām lieto.
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
... man, tāda pavecāka tā pavārgrāmata... laikam, no vecvecmammas:)... bet lai, Jāņos šitas izdodas:)
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (3)
silvaana | 22/09/2010 17:31
A kaadu augu lapas jaanjem??
jaunava666 | 08/04/2010 13:08
un ja nu olās salmonellas?? :(
olita112 | 21/06/2009 16:50
... droši vien, ka visus produktus var ņemt uz pusi mazāk... tad sanāk-4 paciņas biezpiens, 1 pac. sviests un 4 olas... pēc mūslaiku mēriem:)
Tāpat kā jebkurš cits Interneta projekts, arī mēs izmantojam sīkdatnes (cookies). Vairāk informācijas