Ielogoties
Reklāma

Kefīra aukstā zupa

Informācija
Autors: helgi
Visas receptes, ko publicēja helgi
Recepte publicēta: 12/08/2017 16:17
Recepte lasīta 3499 reizes
Recepte saglabāta favorītos 69 reizes
Komentāri: 0
Foto

Rādīt vairāk (3)

Izejvielas un to daudzums:
- vārīti kartupeļi - nelieli 2.gab.
- svaigi lauku gurķi 3.gab.
- cieti novārītas olas 3.gab.
- doktordesa 200-300gr
- kefirs 0.5 %
- krietna sauja lociņi vai citi zaļumi
- sinepes
- sāls
(Izejvielu proporcijas nav stingri noteiktas.)
Pagatavošanas process:
Kartupeļus, gurķus, olas, desu un zaļumus sīki sagriež. Sajauc ar kefīru (ja kafīrs treknāks, tad nedaudz atšķaidu ar ūdeni), pievieno sāli un stiprumam pievieno klasiskās krievu sinepes pēc garšas. Visu kārtīgi samaisa.
Var pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 20

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Piemērots ēdiens ļoti karstai vasaras dienai.
1 cilvēkiem patīk šī recepte
Tāpat kā jebkurš cits Interneta projekts, arī mēs izmantojam sīkdatnes (cookies). Vairāk informācijas