Ielogoties
Reklāma

Cūkas kakla karbonādes cepetis

Informācija
Autors: helgi
Visas receptes, ko publicēja helgi
Recepte publicēta: 03/09/2016 22:54
Recepte lasīta 6601 reizes
Recepte saglabāta favorītos 13 reizes
Komentāri: 2
Foto

Rādīt vairāk (2)

Izejvielas un to daudzums:
- 2 kg cūkas kakla karbonādes
- 2 galviņas ķiploki
- klasiskās sinepes
- sāls
Pagatavošanas process:
Gaļas gabalā izdara iegriezumus un katrā iegriezumā ieliek ķiploka daiviņu. Ja ķiploku daiviņas lielas, tās sagriež mazākos gabaliņos.

Pēc tam gaļu nedaudz ierīvē ar sāli.
Gaļu no abām pusēm apsmērē ar sinepēm un tad ietin folijā un liek ledusskapī uz nakti, lai gaļa iemarinējās .
Cepeti 180-200`C cepu tik stundas, cik ir kilogrami gaļas gabalā. Šajā gadījumā cepetis ir 2 kg un cepu 2 stundas.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 120

3 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (2)
ingr | 10/08/2018 22:02
Termiski apstraadaats siipols neveicina skabsanu.Ja kas..:-)
mia68 | 10/11/2016 13:18
Cepetim lieku vēl klāt sīpolus, melnos piparus un lauru lapas, visu iekša cepammaisā, sadurstu maisa virspusē caurumus, lai nav ka sautēts, ja ir vēlēšanas un izmēri atļauj, tur pat piemet klāt vēl darzeņus
helgi | 04/06/2017 14:06
Lielam cepetim sīpolus neliek, jo sīpoli taču veicina produkta saskābšanu.
Tāpat kā jebkurš cits Interneta projekts, arī mēs izmantojam sīkdatnes (cookies). Vairāk informācijas