Ielogoties
Reklāma

Pavasara slepenie salāti.

Informācija
Autors: natreneratne
Visas receptes, ko publicēja natreneratne
Recepte publicēta: 02/04/2014 19:21
Recepte lasīta 3341 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 1
Izejvielas un to daudzums:
Izejvielas nevienam nedrīkst atklāt un rādīt - jāēd ar aizvērtām acīm.
Pagatavošanas process:
Agri pavasarī paņem 2 spaiņus, cimdus un iet ravēt puķudobi. Saknes met vienā spainī, zaļos asnus otrā (nātre, pienene, gārse, pelašķu lapiņas, lakšus u.c.). Kad dobe tīra, zaļumus kārtīgi vairrākkārt noskalo, sagriež smalki. Pievieno dillītes un lociņus (lakšus). Skābumam skābenes, citrona, vai laima sulu. Sajauc bagātīgi ar krējumu, sāli un pipariem. Kā jau teicu - pasniedzot nedrīkst atklāt sastāvdaļas - tad garšo ļoti labi (ar kartupeļiem un svaigi apceptu tikko nomakšķerētu raudu, vai ko citu, kas trāpījies uz āķa).
Ja dobe būs bijusi gana liela, tad derēs arī speķa šķēle..
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
buenosa | 11/04/2014 13:37
Mammuks dziivo laukos un shitos eed katru pavasari. Tikai ar ellju nevis kreejumu :)
Tāpat kā jebkurš cits Interneta projekts, arī mēs izmantojam sīkdatnes (cookies). Vairāk informācijas