Ielogoties
Reklāma

Zemeņu, aveņu un kaisles augļu mērce (4 porcijas)

Informācija
Autors: kircinataja
Visas receptes, ko publicēja kircinataja
Recepte publicēta: 28/12/2008 12:35
Recepte lasīta 5282 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 1
Izejvielas un to daudzums:
- 350 gr avenes, svaigas vai saldētas
- 45 ml cukurs
- 1 kaisles auglis
- 700 g mazas zemenes
- 8 plāni pirkstiņ cepumi

Pagatavošanas process:
Avenes ar cukuru ievieto katliņā, uz mazas uguns ļauj iztecēt sulai. Vārīt ~5 min. Tad atdzesēt. Sadalīt kaisles augli un izņemt sēklas un sulu. Ievietot avenes blenderī, pieveinot kaisles augli un sajaukt viegli. Sajaukumu izlaist cauri sietam, lai atlasītu sēklas. Ievietot zemenes mērcē, tad ievietot visu 4 glāzēs. Servēt ar cepumiem.
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
uzticamaa | 14/08/2010 15:13
Kas ir tas kaisles auglis?
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas