Ielogoties
Reklāma

Pildīta paprika

Informācija
Autors: dzele
Visas receptes, ko publicēja dzele
Recepte publicēta: 20/08/2012 22:17
Recepte lasīta 5412 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 4
Foto

Rādīt vairāk (3)

Izejvielas un to daudzums:
- 8 gab.paprikas
- 300gr. maltas gaļas
- kus-kus putraimi 3-ēdamkarotes
- burkāns
- garšvielas pēc garšas/sāls, pipari, zaļumi/
Pagatavošanas process:
Nomazgā un izgriež sēklu paprikai. Nomazgā, notīra un sarīvē burkānu.Sajauc gaļu ar rīvētiem burkāniem, kus-kus putraimiem un garšvielas. Sagatavoto masu pilda paprikas vidiņā. Liek katlā un nelielā ūdens daudzumā sautē pie nelielas liesmas. Gatavu pasniedz ar krējumu.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 40

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Mērci pipariem var dažādot, pievienojot tomātu mērci vai ietumējot ar miltu šķipsnu un krējumu.
Kus-kus putraimus protams var aizvietot ar tradicionāliem rīsiem.
1 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (4)
dantes | 15/01/2016 18:28
pilnīgi nesavienojami sautēšanās laiki iepildīti piparā . māltā gaļa, burkāni un putraimi.
dagna | 25/03/2014 18:12
Bija te jau recepte ar pildīto papriku.
dzele | 19/12/2012 17:40
smalki kviešu putraimi
kravejs | 05/11/2012 18:45
Kas tas ir ’’kus-kus putraimi’’?
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas