Ielogoties
Reklāma

Vasara ir klāt!

Informācija
Autors: dzele
Visas receptes, ko publicēja dzele
Recepte publicēta: 31/05/2012 21:01
Recepte lasīta 4742 reizes
Recepte saglabāta favorītos 53 reizes
Komentāri: 2
Izejvielas un to daudzums:
- 500 g. konservētas bietes (burka) bez ķimenēm
- 0, 7 kg. svaigu gurķu
- 0, 5 kg redīsu
- 70 gr. zaļie loki un tikpat dilles
- 2 L kefīra
- 700 gr. vārīta atdzesēta ūdens
- 3 gab. vārītas olas
- 3 x krietnas karotes krējuma
- 2 deserta karotes Krievu sinepju un viena tāda pati karote Franču sinepju
- škipsna sāls /pēc garšas/
Pagatavošanas process:
Nomazgājam un nomizojam gurķus, redīsus, smalki sagriežam. Liekam palielākā katlā. Sasmalcinam noskalotus un nosusinātus zaļumus un beram katlā. Atveram konservēto biešu burku un tās saturu liekam pie sasmalcinātiem zaļumiem. Kamēr smalcinam zaļumus uzvāram olas. Cieti novārītas olas atdzesējam un uz lēzena šķivja ar dakšiņu sasmalcinam. Beram katlā. Kefīru+ atdzesēto ūdeni lejam katlā. Samaisam un pēc garšas pievienojam krējumu, sinepes, sāli. Ļaujam katlā esošām sastāvdaļām sadraudzēties, un lejam auksto zupu šķīvī:)

Pagatavošanas laiks minūtēs: 45

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Gatavās aukstās zupas daudzums aptuveni 4, 5 L.
Desas cienītāji var atcerēties kā smalcināt desu rosolam un tādā pat veidā sasmalcinot, to pievienot aukstai zupai, apt. 300 gr. būs pietiekoši:)
Labu apetīti!
1 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (2)
garcia | 25/10/2017 16:24
Vasara nesākusies jau sen ir beigusies, D
houpasummere | 06/06/2012 18:54
Paldies!! :)) beidzot sagaidiiju (sen taujaato) recepti!! :))
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas