Ielogoties
Reklāma

Laša filejas mērce.

Informācija
Autors: golda
Visas receptes, ko publicēja golda
Recepte publicēta: 14/10/2011 19:52
Recepte lasīta 6748 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 1
Izejvielas un to daudzums:
- svaigas laša filejas gabaliņi vai atgriezumi bez asakām 500 g
- saldais krējums 200 ml
- citrons 1 gb
- sīpoli 1 gb
- pipari
- sāls
- dilles
Pagatavošanas process:
Pannā apcep sīki sagrieztus sīpolus, pievieno laša gabaliņus, kad viss ir labi apcepts, pievieno citrona sulu, piparus, sāli, saldo krējumu, nedaudz pavāra, pirms pasniegšanas pievieno dilles. Ja mērce šķiet par biezu, pievieno nedaudz vārīta ūdens un pavāra. Pasniedz ar vārītiem rīsiem vai sautētiem dārzeņiem.
Labu apetīti!

Pagatavošanas laiks minūtēs: 30

0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
velga90 | 12/01/2018 07:55
Nav ne vainas, tikai laša gabaliņus nedrīkst pārcept, tad ēdiens izmetams!
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas