Ielogoties
Reklāma

Saulsardzenes...

Informācija
Autors: pienene47
Visas receptes, ko publicēja pienene47
Recepte publicēta: 29/08/2011 14:03
Recepte lasīta 13759 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 5
Foto

Rādīt vairāk (2)

Izejvielas un to daudzums:
1.
- divas saulsardzenes
- 2 olas
- sāls
- pipari
- zaļumi
- milti divām porcijām

2.
- maize
- sviests
- pipari
- sāls
Pagatavošanas process:
1. saulsardzeņu cepurītes, ja ļoti lielas, pārgriež uz pusi, apber ar sāli, pipariem, ar gaļas āmuriņu drusku ieklapē, apviļā miltos un sakultajās olās un apcep no abām pusēm.

2. sēnes (neapsstrādātas) liek uz sviestmaizes, drusciņ uzkaisa piparus un sāli un ēd.


1. Ēst var kā pamatēdienu ar gurķiem, tomātiem, majonēzi. Var arī ar kartupeļiem.
2. Uz sēnes tikpat labi var uzlikt arī gaļu, vai ko citu un pārklāt ar otru maizes šķēli..

Pagatavošanas laiks minūtēs: 15

2 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (5)
skudrinatipa | 30/07/2017 11:37
Super garšīgi, ceptas miltiņos, olā garša kā zivs kā gaļa..tik pedējos gadus vairs tās riekstenes neesmu mežā redzējusi :(
laser | 05/05/2016 10:52
Man jautājums, kur tādas sēnes var atrast un kurā laikā?
agita44 | 08/11/2015 22:14
tādas nezinu, mežā paietu garām...
alfijja | 23/08/2015 13:36
Ja vienkārši apcep sviestiņā un bez sāls, tad tiešām arī ceptām saglabājas riekstu garša, man tā garso vislabāk
Danielsrebus | 07/08/2015 09:05
Svaigas nedaudz atgādina lazdu riekstus piengatavībā.
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas