Ielogoties
Reklāma

Jēra zupa

Informācija
Autors: pavasarasaule
Visas receptes, ko publicēja pavasarasaule
Recepte publicēta: 03/04/2011 21:00
Recepte lasīta 5923 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 1
Izejvielas un to daudzums:
- 1-1, 5 kg jēra gaļas
- 1 kg gatavu tomātu
- burkāni
- kartupeļi
- sīpoli
- ķiploki pēc izjūtas, lai sanāk diezgan biezs
- sāls
- pipari
- zaļumi: seleriju lapas, koriandrs, puravi, loki, dilles
Pagatavošanas process:
Noplaucē, nomizo un sagriež tomātus, sasmalcina sīpolus un liek vārīties apmēram 1, 5 litros ūdens. Pēc apmēram 15 minūtēm pievieno sagrieztu jēra gaļu un uz nelielas uguns sautē 2, 5 stundas. Ja ribiņas, tad ar visiem kauliņiem. Pēc tam pievieno sagrieztus burkānus, kartupeļus un ķiplokus, kā arī piparus un sāli, un sautē vēl apmēram pusstundu, kamēr burkāni mīksti. Pasniedz, pievienojot šķīvī zaļumus.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 180

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Vasaras ēdiens. Gatavošana gan aizņem pusi dienas, bet toties garšīgi! Jāņem vērā, ka šķidruma daudzums drusku palielināsies uz tomātu sulas rēķina, bet jāsautē lēni, lai ūdens nav jālej klāt.
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
auns | 08/02/2016 09:00
garšigi bet pailgi .Vispār forša zupa.
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas