Ielogoties
Reklāma

Šampinjonu pankūkas siera mērcē

Informācija
Autors: dace
Visas receptes, ko publicēja dace
Recepte publicēta: 30/09/2008 13:43
Recepte lasīta 4641 reizes
Recepte saglabāta favorītos 58 reizes
Komentāri: 4
Foto

Rādīt vairāk (2)

Izejvielas un to daudzums:
- šampinjoni 700 g
- milti 4 ēd. k.
- 1-2 olas
- sāls, pipari.
Mērcei:
- piens 300 ml
- sviests 50 g
- milti 2 ēd. k.
- siers 150 g
- sāls
- pipari
- zaļumi
Pagatavošanas process:
Šampinjonus nomazgā un apvāra (apmēram 2 minūtes). Tad nokāš un samaļ gaļas maļamajā mašīnā. Masai pievieno miltus, olu, sāli, piparus. Vsu samaisa. Masu liek kaudzītēs sakarsētā pannā, nedaudz saplacina un cep eļļā no abām pusēm.

Lai pagatavotu mēci, pannā izkausē sviestu, tam pievieno miltus un labi samaisa. Pievieno karstu pienu un, kad masa sāk vārīties, tai pievieno sarīvētu sieru un visu pannas saturu maisot karsē līdz siers ir izkusis un masa kļuvusi vienveidīga. Pievieno sāli, piparus un zaļumus.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 60

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Ēdiens jāēd, kamēr silts.
1 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (4)
sau-liiii-te | 18/07/2013 08:49
ja ceptu nevārītus samaltus, tad kopā ar konkrēto mērci varētu būt pat gardi
daiga41 | 07/03/2013 16:01
Ja, es piekritu ieprieksejiem komentariem!Sampinjonus vispar nav vajadzigs varit, izvaras visa garsa un to sula, paliek tikai tas ko sauca par "sampinjoniem"!Tos vienkarsi vajag svaigus samalt un likt cepties, sanaks suligas, ar senu gasu garsigas kotletites !!!
silvaana | 22/10/2008 17:42
Es ar par to iedomaajos, kapeec tik ilgi jaavaara shampinjonus, ja tos var pat zaljus eest???
vitta | 22/10/2008 16:19
Kādi būs šampinjoni, ja tos vārīs 20 min. ?????
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas