Ielogoties

Cepta karpa

Informācija
Autors: cavi
Visas receptes, ko publicēja cavi
Recepte publicēta: 04/01/2011 21:36
Recepte lasīta 5014 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 0
Izejvielas un to daudzums:
- karpa
- ķiploki
- sāls
- pipari
- krējums
Pagatavošanas process:
Karpu notīra, iemasē ar sāli un pipariem, var arī citronpipariem (arī no iekšpuses), noliek uz pāris stundām, tad ar nazi sadur caurumus no abām pusēm un tajos sabāž ķiploka daiviņas (gabaliņus), vēderā ieliek piem. ābolus, puravus, garneles var arī ko citu, liek cepeškrāsnī uz apm. 40 min. 200 grādiem kad gatava pārlej ar skābo krējumu (var pierīvēt klāt sieru) un iešauj atpakaļ uz 10 min.
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Autors Ivars Cakuls
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas