Ielogoties
Reklāma

Cepti āboli ar biezpiena pildījumu

Informācija
Autors: lams
Visas receptes, ko publicēja lams
Recepte publicēta: 10/10/2010 13:48
Recepte lasīta 9678 reizes
Recepte saglabāta favorītos 1 reizes
Komentāri: 1
Izejvielas un to daudzums:
- antonovkas āboli
- cukurs
- biezpiens
- krējums
- kanēlis
- medus
Pagatavošanas process:
Ābolus nomazgā, uzmanīgi izņem serdi tā, lai uz dibena paliktu kārtiņa ābola. Samaisa biezpienu ar cukuru, kanēli un krējumu. Masai ir jābūt kā biezam krējumam. Ieber nedaudz cukura un ieliek kādu karoti biezpiena. Cep cepeškrāsnī līdz āboli ir gatavi. Ēd pārlietus ar medu vai saldo krējumu.

Cukuru var regulēt pēc paša vēlēšanās.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 60

0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
leedijaa7 | 16/09/2019 21:23
Tie#ām gardi!
Tāpat kā jebkurš cits Interneta projekts, arī mēs izmantojam sīkdatnes (cookies). Vairāk informācijas