Ielogoties
Reklāma

Kabaču - ziedkāpostu sacepums.

Informācija
Autors: lams
Visas receptes, ko publicēja lams
Recepte publicēta: 06/09/2010 07:26
Recepte lasīta 5434 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 0
Izejvielas un to daudzums:
- 200 gr. kabaču
- 250 gr. ziedkāpostu
- milti
- margarīns
- krējuma mērce
- sāls, pipari
- 50 gr. siers
- sviests
Pagatavošanas process:
Ziedkāpostus sadala rozītēs un vāra sāls ūdenī. Nomizo kabačus, sagriež ripiņās, apviļā miltos un cep pannā sakarsētos taukos. Tad ievieto ietaukotā formā kabačus un ziedkāpostus, paber sāli un piparus, pārlej krējuma mērci, pārkaisa ar sarīvētu sieru, apslaka ar sviestu un cep kamēr izveidojas brūna garoziņa.
Krējuma mērci gatavo bez taukiem un ar ziedkāpostu novārījumu.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 45

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Formu var netaukot, ja kabačus liek pirmos.
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas