Ielogoties
Reklāma

Jēra gaļas zupa ar tomātiem

Informācija
Autors: vampirella
Visas receptes, ko publicēja vampirella
Recepte publicēta: 20/09/2008 18:57
Recepte lasīta 5309 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 0
Izejvielas un to daudzums:
- tomāti
- jēra gaļa
- sīpoli. Visi produkti vienādā daudzumā.
Pagatavošanas process:
Tomātiem novelk miziņu. Sīpolus sagriež gredzenos, jēra gaļu kubiciņos.
Ūdeni katlā neliet!
Vispirms liek tomātus, tad gaļu un augšā sipolus (vāroties saplaks).
Visu strauji uzvāra, līdz tomātu sula redzama virspusē, tad turpina vārīšanu uz lēnas liesmas, apmēram 2-2,5 stundas. Garšvielas pievieno beigās, visu kārtīgi izmaisot. Pasniedzot uzber zaļumus, pēc garšas skābu krējumu.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 140

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Ēdiens sātīgs.
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Tāpat kā jebkurš cits Interneta projekts, arī mēs izmantojam sīkdatnes (cookies). Vairāk informācijas