Ķirbju pankūkas Austrijā!!!

Informācija
Autors: saule007
Visas receptes, ko publicēja saule007
Recepte publicēta: 06/08/2010 22:13
Recepte lasīta 3803 reizes
Recepte saglabāta favorītos 110 reizes
Komentāri: 1
Foto

Rādīt vairāk (2)

Izejvielas un to daudzums:
- 1/2 neliela ķirbīša
- 1 ola
- 30 grami siera
- 2-3 karotes miltu
- sāls, pipari pēc garšas
- Zaļumgaršvielas kādas garšo un kādas pieejamas
- 2 ēd.k krējums, vai svaigais siers
Pagatavošanas process:
Sarīvē uz dārzeņu rīves ķirbīti, kas iepriekš nomizots, pierīvē sieru, pievieno 1 olu, zaļumus sasmacinātus un miltus. Liek sakarsētā eļļā nelielā daudzumā uz pannas un cep uz mērenas uguns no abām pusēm zeltaini brūnas.
Pasniedz pārkaisītas ar tiem pašiem zaļumiem (kas nedaudz atstāti), un krējumu.
Tā kā austrieši ne īpaši ciena krējumu, jo tas redz esot trekns, tad viņiem labāk patīk ar svaigo sieru.


Pagatavošanas laiks minūtēs: 20

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Porcija uz 2 personām.
Garšīgi, ātri un sātīgi. Garšo latviešiem (pat maniem izvēlīgajiem bērniem, un arī austriešiem, kas vīpsnā par daudziem mūsu ēdieniem)!!!
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
daiga41 | 07/03/2013 17:47
Ja, nu izklausa garsigi!Noteikti pameginasu!Pati ari esmu Anglija, virs ne ipasi ciena kirbjus, bet neskatoties uz vina velmem, noteikti pameginasu!Loti vel garso saldie, marinetie kirbji!Paldies par recepti!
Tāpat kā jebkurš cits Interneta projekts, arī mēs izmantojam sīkdatnes (cookies). Vairāk informācijas