Ielogoties

Kabaču biezzupa

Informācija
Autors: desperados
Visas receptes, ko publicēja desperados
Recepte publicēta: 05/08/2010 17:57
Recepte lasīta 5207 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 1
Izejvielas un to daudzums:
- Kabači
- zaļie zirnīši (konservēti vai svaigi)
- saldais krējums vai krējumsiers
- sāls, pipari
- zaļumi
- ķiploks, ja vēlaties
Pagatavošanas process:
Kabaci nomizo un sagriež lielos gabalos. Liek to katliņā un aplej ar ūdeni tik daudz, lai tas tikko apsedz kabačus. Kad kabacis mīksts (tas ir gatavs ļoti ātri!), pievieno konservētus zaļos zirnīšus (ja zirnīši ir svaigi, tie jāvāra reizē ar kabaci), sasmalcinātus zaļumus pēc izvēles (Pētersīļus, dilles vai citus), sāli, piparus un ķiploku pēc garšas un visu sablenderē. Tad pievieno saldo krējumu vai krējumsieru (der, piemēram, arī kausētais Dzintara siers).
Un gatavs!

Pagatavošanas laiks minūtēs: 30

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Interesi piesaistīja apgalvojums, ka tā ir zupa, ja vēlas vājēt (tad gan saldo krējumu neliek, bet tikai kausēto sieru).
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
versija | 05/08/2010 23:47
Šo es gribēšu izmēģināt.
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas