Ielogoties
Reklāma

Folijā cepts lasis ar diļļu mērci

Informācija
Autors: guanche
Visas receptes, ko publicēja guanche
Recepte publicēta: 13/02/2010 20:06
Recepte lasīta 13966 reizes
Recepte saglabāta favorītos 9 reizes
Komentāri: 2
Foto

Rādīt vairāk (3)

Izejvielas un to daudzums:
- lasis 700 gr
- sviests
- estragons (1 ēdamkarote)
- citrona sula (1 citrons)
- baltvīns
- pipari
- majonēze
- svaigas dilles
Pagatavošanas process:
Sagatavo tik daudz folijas gabalu, cik ir laša gabalu. Katru folijas gabalu iesmērē ar sviestu, uz tā uzliek lasi. Lasim uzber sausu estragonu, piparus, uzlej citrona sulu un nedaudz baltvīna. Foliju aiztin ciet. Cep cepeškrāsnī 170 grādu temperatūrā apmēram 20 minūtes.

Sagatavo diļļu mērci, sajaucot smalki sagrieztas dilles ar majonēzi.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 40

0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (2)
reklama | 04/11/2020 01:17
Lasis ir gatavs 15 minūtēs, ja lieto kinvekcijas režīmu.
bagatais-ansis | 02/03/2017 17:17
šī pati recepte 1 karote majonēze un krējuma katrā folijā - dabūs maigo, krēmīgo garšu
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas