Ielogoties
Reklāma

CSDD / 80

17/07/2013 10:52 | Diskusija lasīta 5908 reizes
Man ir divas mašīnas. Viena vecāka otra jaunāka. Tā nu sanāca, ka pirms diviem gadiem jaunākai bija padārgāks remonts vajadzīgs un šo nācas noparkaut laukos uz pāris gadiem un attiekties no izmantošanas. Tagad, gribu pārdot veco un esmu savedis jaunāko kārtībā, gribu tai skati iziet zvanu uz CSDD un ... [b]Bļ** ko viņi man saka ... Jūs nevarat skati nokārtot kamēr nesamaksāsiet nodokli par 3 gadiem kopā (ieskaitot tos 2 gadus ka mašīna netika izmantota)[/b] ... Bļ** tā kā summa kopā salasās paliela laikam skati varēšu iziet tikai pēc mēneša vai diviem.

[b]Nu kaut kā biju palaidis garām kaut kādu stulbu un debīlu likumu, ka tagad visiem visas mašīnas vecās vai uz laiku neizmantotās esot jānoņem no uzskaites[/b] ... [b]Bļ** kas tas tāds par stulbu likumu!!![/b] ... cik var izsūkt no cilvēkiem naudu par to ka jābrauc pa Āfrikas kvalitātes ceļiem.

[b]Ko Jūs par to visu domājat? Vai kādam nav sanācis līdzīgi?

Kāpēc CSDD, kuri uztur samērā krutas informācijas sistēmas nevarēja tik daudz kā izsūtīt saviem reģistrētajiem klientiem kaut kādu brīdinošu informāciju uz e-pastu. [/b]Esmu nolēmis rakstīt sūdzību viņiem un prasīt paskaidrojumus ... Man pietiek šitā sviesta!!!!!!!!!!!!!!
Atbildes (81)
1234 5

Tēmas: 3
Ziņas: 7403

18/07/2013 20:36
>eprieli
Lai secinātu, kāda tu nekāda - tad ceļu satiksme nav rādātājs! .. - tad tevi jāliek pliku gultā! Ja tev ir tikai "atļauja piedalīties satiksmē" tad tas vēl neko labu neizsaka - ..tā gadās
0 0
1234 5
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas