... ķeram to lietu plašāk-... atskaite par iztukšīto -jau kā standarts, receptītes, ieteikumi, bodes un tirgus dienas (un nedienas), ieskats tuvākā un tālākā citu zemju virtuvē... nu, vienvārdsakot- bez paklačošanās ar neiztikt..)
nemuldies. Nav lielāka prieka kā dalīties ar kādu - mazbērniem, vecākiem. Starp citu, tikko no vecāku istabas, spēlējām ar mammu vārdu minēšanu (karātavas), iesaki kādu grūtu vārdu! (cerēju uz "eksistence", bet nekā, dikti fiksi bija atminēts)
Vajadzīga alveja, trīsgadīga, ne jaunāka. Sagriez lapas kā rabarberus, samaisi ar tikpat daudz medus. Foršākajā variantā trešā sastāvdaļa ir tāds pats daudzums šņabja. Liec to visu ledusskapī un pa laikam apmaisi. Alveja atsulojas, paliek tik miziņas, bet tas nekas. Gatavs lietošanai. Ierauj pa šļuciņai pirms ēšanas. Nopietni.
00
14/01/2018 17:21
Man darbā ir alveja... uztaisīšu. Starp citu, es jau par alveju iedomājos, tik nezināju kā labāk uztaisīt. Vēl labas ir ceļmallapas. Bet zaļas tagad nedabūs, tēja nav tik iedarbīga.