Ielogoties
Reklāma

Viss kā iebraucamā vietā, nāk un ņem, kas nav piesiets..) / 2060

15/09/2016 00:28 | Diskusija lasīta 474431 reizes
... gatavojam paši, ēdam paši, cienājam citus un ... uzpļāpājam)))
Atbildes (12872)

Tēmas: 9
Ziņas: 4231

11/10/2016 16:08
klarpu pagatavot es protu, bet ar kabačiem man maza pieredze...
0 0
11/10/2016 16:09
..kabači ir augstā māksla... tas fakts_)
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 4231

11/10/2016 16:11
deco-art...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18921

11/10/2016 17:27
Jac, par nosaukumu pretenzijas izsaki nosaukuma izgudrotājiem. Kā princesītei?
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 4231

11/10/2016 17:32
pamodās. diemžēl būs vēl vismaz 1
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 14867

11/10/2016 19:19
klarpa ir karpa..;)
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 4231

11/10/2016 19:22
hi. un kabacis ir kabacis...
0 0
11/10/2016 19:26
kas ir klarpa zin mežsargs un vēl daži
0 0
11/10/2016 19:36
Es arī zinu, kas ir klarpa! Un ka mežsargs palika dzīvs... un turu īkšķīšus par mazo princesi! 
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18921

11/10/2016 19:39
Es arī pie tiem dažiem, kuri zin kas ir klarpa.
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 4231

11/10/2016 19:42
ha... klarpu fanātu un mežsarga atbalstītāju grupa... nemelošu... tas kustina sirdi un liek saņemties.
tas ir tik maz, bet vienlaicīgi tik daudz...
0 0
11/10/2016 19:50
Klarpu un mežsarga atbalstītāju klubiņš  
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 4231

11/10/2016 19:55
mežsargs šobrīd klausās visādas lenigrad dziesmas. loidu weberu nu jau nē.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18921

11/10/2016 20:23
Pagatavoju to spageti ķirbi, nekādu problēmu, fikss un fertih izkasīju no mizas to mīkstumu. Ij kur bija tai ķēpai jābūt?
0 0
11/10/2016 20:37
Kam kabaču čatnijs, kam dzērveņu. -paprikas pikantais ievārījums😊.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18921

11/10/2016 21:27
Es dodu priekšroku brūklenēm.
0 0
11/10/2016 21:42
..a, es tak aizmirsu, ka vakar maz laša gabaliņu nopirku un iesālīju... nēee, nu ... šitāda aizmāršīga ir galīgi nepiedodama...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 17226

11/10/2016 21:45
ēdīsi atkal?)
0 0
11/10/2016 21:46
friin izkasiji. bet kā garšoja???
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18921

11/10/2016 21:48
Zini, Anksa, labi garšoja. Un visiem garšoja, tā ka atkārtojums būs.
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas