Man bij ienākusies puse ķirbja, sabēru ar garšvielām, apmetu ar muti uz leju, cepenē iekšā, kādas 40 min pacepināju, tad ķeselēju šo no mizas laukā. Ēst varēja, kā salātus...
Man gan nebija šis liels, tur varbūt ar laikiem tad jāmanipulē
00
10/10/2016 19:29
lai nekas nesaliptu jadzer daudz ūdens ..tīrs ūdens.(visu zin) spageti ķirbis reiz bija nejauši trapijies.. tā kjepa nav to vērta..toreiz noēdam ar malto gaļu
To pašu jau arī vāru, no tautas recepšu krājumiem ņemto, kaut pirmssākumos recepte no citurienes, kopā ar kabačiem, pie manis atnāca. Pirmā porcija jau nolikvidēta, nu vāru otro, un uzreiz dubultporciju.
00
11/10/2016 14:52
hurmas laiks..jau iepirku. lai gatavojas.. varēs kumpetes neest
Beat, gribi Dumpīgo, vāri kabaču čatniju. Puiks būs Tavs ar visām biksām. Es vēl knapi sāku vārīt (nu jau veiksmīgi saburkots), kad jau ēdēju rinda sastājās.