Ielogoties
Reklāma

Viss kā iebraucamā vietā, nāk un ņem, kas nav piesiets..) / 2040

15/09/2016 00:28 | Diskusija lasīta 474425 reizes
... gatavojam paši, ēdam paši, cienājam citus un ... uzpļāpājam)))
Atbildes (12872)

Tēmas: 0
Ziņas: 18921

10/10/2016 18:06
Man vajag mazu palīdzību no tām, kuras ir gatavojušas to spageti ķirbi. Paņēmu pagaršot, tad attapos, ka nezinu kā jāpagatavo.
0 0

Tēmas: 2
Ziņas: 2708

10/10/2016 18:13
Man bij ienākusies puse ķirbja, sabēru ar garšvielām, apmetu ar muti uz leju, cepenē iekšā, kādas 40 min pacepināju, tad ķeselēju šo no mizas laukā. Ēst varēja, kā salātus...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18921

10/10/2016 18:17
Eļļu arī izmantoji? Un kā ar dakšu ķeselēji no mizas laukā: garenvirzienā vai no sāniem uz vidu?
0 0

Tēmas: 2
Ziņas: 2708

10/10/2016 18:19
Nea, liku uz cepampapīra, man vismaz tā liekas
Man domāt, ka sāku garenvirzienā, kas pārvērtās nekontrolētā virzienā, ka tik ātrāk būtu galā
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18921

10/10/2016 18:20
Paldies, jaukā!
0 0

Tēmas: 2
Ziņas: 2708

10/10/2016 18:22
Man gan nebija šis liels, tur varbūt ar laikiem tad jāmanipulē
0 0
10/10/2016 19:29
lai nekas nesaliptu jadzer daudz ūdens ..tīrs ūdens.(visu zin)
spageti ķirbis reiz bija nejauši trapijies..
tā kjepa nav to vērta..toreiz noēdam ar malto gaļu
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18921

11/10/2016 13:29
Ja jau sākts ķēpāties, tad jānobeidz ar glanci.   Vāru ziemai kabaču čatniju.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22937

11/10/2016 14:13
Tik smalks nosaukums :)
Pastāsti, kā vāri?
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 24207

11/10/2016 14:24
Te tautas receptēs ir tas čatnijs. Dikti labs.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18921

11/10/2016 14:30
To pašu jau arī vāru, no tautas recepšu krājumiem ņemto, kaut pirmssākumos recepte no citurienes, kopā ar kabačiem, pie manis atnāca. Pirmā porcija jau nolikvidēta, nu vāru otro, un uzreiz dubultporciju.
0 0
11/10/2016 14:52
hurmas laiks..jau iepirku. lai gatavojas..
varēs kumpetes neest
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18921

11/10/2016 14:59
Beat, gribi Dumpīgo, vāri kabaču čatniju. Puiks būs Tavs ar visām biksām. Es vēl knapi sāku vārīt (nu jau veiksmīgi saburkots), kad jau ēdēju rinda sastājās.
0 0
11/10/2016 15:10
es gribu zābaciņus nevis čatniju.. ehhhhhh..
0 0

Tēmas: 2
Ziņas: 2708

11/10/2016 15:12
Kā ķirbis pod spagetti, friin?
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18921

11/10/2016 15:20
Emīlij, šodien gatavošu, vakar piemetās lielais slinkais.
0 0
11/10/2016 15:58
..vot, tā ir, ka no rīta agri jāceļas... ak, svētās mokas(
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 4231

11/10/2016 16:01
kas ir Ķabaču čatnijs"?
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 4231

11/10/2016 16:03
vai "kabaču čatnijs"?
0 0
11/10/2016 16:05
... un, kas ir klarpa?)
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas