Ielogoties
Reklāma

Viss kā iebraucamā vietā, nāk un ņem, kas nav piesiets..) / 12060

15/09/2016 00:28 | Diskusija lasīta 473928 reizes
... gatavojam paši, ēdam paši, cienājam citus un ... uzpļāpājam)))
Atbildes (12872)
05/05/2017 22:23
Ar pilnu vēderu patīkamāka čuča
0 0
05/05/2017 22:24
Vigij... es arī turos!
0 0
05/05/2017 22:26
..es jau tik griežu sastāvdaļas... bet šis tas iekrīt mutē negribot... nu, tak tai desai prove jānoņem
0 0
05/05/2017 22:27
Buc, pie karotes, šķīvja vai ledus skapja?...
0 0
05/05/2017 22:27
Tas ir recepts no"Minjonas pavārniecības māksla". Vot lūk!
0 0
05/05/2017 22:28
Pie alus glāzes :P
0 0
05/05/2017 22:28
nez, kas tā Minjona ir... ??... tā, no operas?
0 0
05/05/2017 22:29
Alus no pudeles ir garšīgāks...
0 0
05/05/2017 22:30
Derevnja... atkal!!!
Sagribēju tā :P
0 0
05/05/2017 22:32
Leģendārās Minjonas (īstajā vārdā Hermīne Zālīte, dz. Balode) vārdu droši vien zina katra saimniece, kuras rokās kaut reizi nonākušas Latvijas laikā izdotās pavāru grāmatas.


Tante ar iemaņām :))
0 0
05/05/2017 22:33
Nu vo, sanāca kā parasti...
0 0
05/05/2017 22:38
man ir viena Latvijas laika grāmata... pat lapas nodzeltējušas, tikai vāki norauti un paplucinātā, tā kā pat autoru nezinu..
Pūks bez emocijām ēd zaļos zirnīšus no bļodas, biju aizmirsusi, ka ši tos lieto uzturā
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 4231

05/05/2017 22:39
Padzers Cēsu amberi, kamēr sapratīs, kā 3 olas receptē gadījušās.
0 0
05/05/2017 22:42
Jacexs, saskandinam!? Man tāds paC 🍻
0 0
05/05/2017 22:44
..neee, nu saostījušies... a, es te viena ar saviem burkāniem
0 0
05/05/2017 22:45
Jacs tev arī piedāvājās. ..ja kas
0 0
05/05/2017 22:46
Apskatījos papīros, kāds nosaukums manam šī vakara dzērienam. Varen garš. Vin De France Rouge Recolte Sans Millesime. Garšīgs.
0 0
05/05/2017 22:47
Nu ļoti aristokrātiski... ļoti
0 0
05/05/2017 22:48
..man mazvērtības kopleksi piemetās
0 0
05/05/2017 22:48
Nav tak nekādi pērnie veči...
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas