Ielogoties
Reklāma

Viss kā iebraucamā vietā, nāk un ņem, kas nav piesiets..) / 12040

15/09/2016 00:28 | Diskusija lasīta 473925 reizes
... gatavojam paši, ēdam paši, cienājam citus un ... uzpļāpājam)))
Atbildes (12872)
05/05/2017 21:41
jac, vēl divus vajadzētu... bet maziņus
0 0
05/05/2017 21:47
caumurus aizbāst, lai žurkas nelien!
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 4231

05/05/2017 21:52
112, tu tak esi galīgi kritusi.
0 0
05/05/2017 21:54
..uz rosoli tok kritusi, ļoooti garšo... pat tik zemu kritusi, ka šad tad maksimas ar nopērku
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 4231

05/05/2017 21:54
Palieto 1 visur, kur gribi. Kādi jau ir tie burkāni, ar tādiem jādzīvo.
0 0
05/05/2017 21:55
..visur ar vienu nepietiek
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 4231

05/05/2017 21:57
Kritusi negause.
0 0
05/05/2017 22:00
Nu ja, ar vienu par maz...
0 0
05/05/2017 22:05
un tu par ko, ģerevņ?
0 0
05/05/2017 22:07
Skaļi domāju...
0 0
05/05/2017 22:07
Recepte batkam :
Sastāvdaļas
0.5 l marinēti gurķi
0.5 l konservēti zaļie zirnīši
5-6 gab. vārīti kartupeļi
3 gab. vārīti burkāni
3 gab. vārītas olas
0.5 kg doktordesa
krējums un majonēze (50:50)
sāls
malti melnie pipari
0.5-1 TK sinepes
Pēc vēlmes:
300 g žāvēta gaļa

Bet variāciju Uuuuuuuuij ku daudz.
0 0
05/05/2017 22:07
Te pat vajag 3gb. A jūs vienu uz visām :)))
0 0
05/05/2017 22:08
..a, jūs zināt, ka rosolam ar nēģi jāliek klāt... bet nu tas gan man nevarētu garšot...
0 0
05/05/2017 22:09
3 burkāni?..nu es tak saku, ka vēl vajag..
0 0
05/05/2017 22:10
Es bij zinajusi par siļķi...
0 0
05/05/2017 22:12
Man vecākais puika ir baigais specs uz šitiem pasākumiem. Kad viņš taisa, es labāk neskatos, ko liek iekšā. Bet, finālā ir garšīgi.
0 0
05/05/2017 22:13
Ņem apmēram 2 mārciņas (800g) teļa cepeša, 8 ar mizu novārītus un nolobītus kartupeļus, 3 īsti labus skābus gurķus, 2 novārītas sarkanās bietes, 6 cieti novārītas olas un sagriež visu šo mazos, kantainos gabaliņos.

Tad ņem 2 pienā izmērcētas un no asakām iztīrītas siļķes, 1 sīpolu un 5 skābas barviciņas vai šampinjonus; šo visu atkal sakapā gluži smalki, piemet drusku smalkus piparus, sajauc ar augšā minēto un pārlej ar zosti, priekš kuras ņem pusstopa (1 stops - 1, 23L) laba krējuma, tam pieliek karoti ietaisītu sinepju, 2 karotes stipra vīnetiķa un pāris karošu kaperu. Tad visu kopā viegli sajauc, liek piederīgā bļodā un visu garnē ar novārītām un ieskābētām sarkanām bietēm, cieti novārītām olām, pētersīļlapiņām, dillēm un kaperiem. Var arī, ja patīk, vēl klāt likt kapātas sardīnes, vēžu gaļu, lasi vai nēģus.


100gadiga recepte esot!
0 0
05/05/2017 22:14
siļķi gan nav dzirdējs...
man tāda grāmata bij, kur Latvijas restorānu receptes... nu, ne jau šo laiku... tur rosols ar nēģiem skaitījās kā klasika...
0 0
05/05/2017 22:18
buc... es aizrijos... lasot... ar rosoļdesu... tas jau nu nav rosols...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 3153

05/05/2017 22:20
nu vai ziniet... kā vakars tā ēd... nu tik sasparojusies sevi drusku ierobežot, lai džinsiki labāk izskatītos, ... bet te pat receptes... ... lasu ... un mēģinu sev iestāstīt ... roskošnost tik norīta...
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas