Ielogoties
Reklāma

Super, ka ir sadalja - Tautas receptes! / 20

14/09/2008 13:01 | Diskusija lasīta 45733 reizes
Tieshaam iepriecina shis jauninaajums..
Nezinu, kaa jums, bet shii ir aizraushanaas numur viens. Un ceru, ka tautieshi buus aktiivi recepshu pievienotaaji :)
Atbildes (731)
1 2345...37
14/09/2008 20:22
Tik garšīga diskusija uz nakti nav laba...    
0 0

Tēmas: 25
Ziņas: 3843

14/09/2008 20:27
Uz vakaru tiešām kāda zāļu tēja derētu vai mazprocentu kefīriņš...    
0 0
14/09/2008 21:29
pec seshiem recepshu sdadalju neskatiit!
shis uzraksts jaauzliek uz durviiim...                      
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 637

14/09/2008 21:53
Passa kkertu liidaku, zupa, iisteniibaa buljons, ar passa veelmee atbilstossu, dillu, loku piedevu, vaarot, peec tam cik veelme kreejumu uuuu, i, tas nav pat kaitiigi unn neveseliigi arii peec sessiem!    
0 0
14/09/2008 22:07
Slinkā zupa-tāpati frikadeļu zupa vien ir, tikai gaļu ieliek zupā neveidojot frikadeles un labi maisot, iznāk tumīga. Desas zupa-kartupeļi, burkāni, zaļie zirnīši, garšvielas, zaļumi, desa. Sanāk ātri un garšīgi. Vīrietis gan paēdis nebūs    .
0 0
14/09/2008 22:24
vislabakais iztiriit ledusskapi un pieliekamo, aizmirst celju uz veikalu un radiem..nav neka..tiirs un jauks..un nav jamazgaa pat trauki...
edienu dzives vietaa nav   
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 637

14/09/2008 22:34
to tukumniece Domaa ka viirietim, taa paartikas paarstraade savaadaak izveidota, ka ssis var vakaraa riit, kaa suveens???           Kas vinnam nellauj veseliigu buljoninnu uznemt??
to dzeldzele A kam domaata sabiedriskaa eedinaassana???
Eediens dziives vietaa nebuus, bet ar tukssu veederu ar niko nesadariisi!    
0 0
14/09/2008 22:37
         nu re musdienu tauta.   ..nu re kas eed veikalu pusfabrikaatus.   ..un staigaaa pa estubeem...       
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 637

14/09/2008 22:50
to dzeldzele Vareetu jau gatavot sev darbadienaas, bet kad atnaac no darba, veltiit, veel stundu, pusotru, vakarinnu gatavossanai, mhhh, vai tik nesanaaks taa kad eediens ir gatavs, nav kas eed??? Labaak ir atrast uzticamu pavaaru, kaadaa sabiedriskaa eedinaassanas iestaadee un ir o.k. Nav jaaeed pusfabrikaati vai salaatiinni no plastmasas traucinniem, kuri iespeejams divreiz nomazgaati!          
A briivdienaas, nju tur jau ja seezz voni, tad var veikt gastronomiskaas izvirtiibas, vai eksperimentus par sso teemu!    
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 954

14/09/2008 22:54
Man gan patīk gatavot, jo īpaši ja ir kam un ja to novērtē    
Un ne jau katru vakaru ir jāpasniedz cepetis    
0 0

Tēmas: 2
Ziņas: 294

14/09/2008 23:04
Man gastronomiskās izvirtības tiešām sanāk brīvdienās,jo darba dienas ir tik noslogotas,ka nav laika daudz šiverēt pa virtuvi...    
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 637

14/09/2008 23:28
Ja godiigi, tad gastronomiskaas izvirtiibas, man sanaak, mezzaa, vai kaa tamliidziigi, pie kaada mezzoniiga diikka, taniis vietaas kur ir briiva fantaazijas izpausme, kaa teikt variaacijas par teemu, tik vienigais, tik tur jaabuut, pacietiibai tiem, priekss kuriem gatavao, jo lai sanaaktu mezzoniigi gatavaota zivs, /nju taa piemeeram/ paiet kaa minimums 2 stundas, i tas ir ar mazliet steigas komplektaa! Viss kas sanaak gards, veidojas uz leenas uguns, tik ja nu vieniigi, daarzennus/ kaadus no vispaareejiem/, kurus vajag aatri apdedzinaat, nu taa kaa uz Vok pannas!
Eeest gatavosasana, /garssiigi/ ira smags darbs!    
0 0

Tēmas: 2
Ziņas: 294

14/09/2008 23:36
   Neziniti... Skaties tak no pozitīvās puses,varbūt smags darbs,bet tomēr radošs un interesants   Tu to tā pastāstīji,ka sagribējās to izbaudīt dzīvajā!    /un to saku es,kas ne visai mīl ēst zivi/   
0 0
15/09/2008 10:39
Man arī patīk šī garšīgā diskusija, paēduši cilvēki nekad nav dusmīgi. :))
Salātiņus vienmēr var uzburt no kaut kā. Es nekad neskatos sīki, cik gramu un pilienu jāliek, viss pēc garšas. Savas receptes esmu nodevusi bērniem, labākā laikam bija šašliki, galvenais pieliet pus pudeli sarkano vīnu uz palielu bļodu. Tagad dēls taisa, nevienam nesanāk tik garšīgs šašliks. Vēl visādas garšvielas, sīpolus visur lieku pa krietno. Kā uzkoda der arī marinēti āboli un plūmes.
Veikala šašlikam ir pārāk daudz etiķis.    
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 13337

15/09/2008 13:48
Eu - forshie :))
Tik garshiigi turpinaajaat diskusiju, ka man prieks - vai kaads ir arii kko jaunu pievienojis recepshu sadaljaa no te runaataa??

Lai jums visiem forsha diena!      
0 0

Tēmas: 2
Ziņas: 211

15/09/2008 13:58
Sagriež gabaliņos vistas fileju un cep, kamēr cepās saplēšam 1 ledus salātu galviņu un sarīvējam parmesan sieru. Visu samaisam kopā ar vēl silto fileju un pārlejam ar saldo krējumu... njam, njam :)
0 0

Tēmas: 35
Ziņas: 7492

15/09/2008 14:05
... mana šīsvasaras top recepte:)) Vidēja lieluma kartupeļus ar mizu labi nomazgā, ietin follijā un uz restēm virsū... Kad var tam kartupelim izdurt cauri to lielo zobu baxtāmo, ko citi sauc arī par barbekju iesmu, ēdiens gatavs..:)) Pārējo: krējumu , majonēzi, šašlikus, desiņas, pievieno pēc garšas :))
Ps. Katru kartupeli jāietin atsevišķi :))
0 0
15/09/2008 14:36
geni tu laikam no grila man tos kartupeļus čiepi          

vispār šogad atklāju arī baigi garšigu lietu... parastos šampinjonus(uzkaisa sāli) liek grilā kopā ar gaļu un vāku virsū... sanāk ļoti garšigi    
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 13337

15/09/2008 14:54
Nu man jau shampinjoni garsho jebkadaa veidaa - ir jau arii cepeshkraasns variants - iznjem kaatinjus, iekshaa iepilda sagriestu shkjinkjiiti un sieru un cep... nu mmmm.. vnk..   

0 0
15/09/2008 15:48
Ir tādi māla sautējamie podiņi. Sapilda dārzeņus + kādi 20 šampinjoni un sautē cepeškrāsnī. Garša ir citāda kā katlā vārītiem. To es noskatījos krogā "Citi laiki". Kam interesē, var aiziet tur un pagaršot.
0 0
1 2345...37
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas