Ielogoties
Reklāma

Super, ka ir sadalja - Tautas receptes!

14/09/2008 13:01 | Diskusija lasīta 45713 reizes
Tieshaam iepriecina shis jauninaajums..
Nezinu, kaa jums, bet shii ir aizraushanaas numur viens. Un ceru, ka tautieshi buus aktiivi recepshu pievienotaaji :)
Atbildes (731)
1234...37
14/09/2008 13:11
..man tā noteikti nav aizraušanās nr.1..bet šad tad kaut ko pašpikot var!!:))
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 13337

14/09/2008 13:16
Sol - ne tikai pashpikot, bet arii padaliities.. :))
Tev tach ar savi firmas eedieni ira.. nu lab - gluzhi dzimtas nosleepumus nevajag izpaust - bet kko interesantu taksh var.. :)
0 0
14/09/2008 13:29
tiešām super ... vakar baigo feino recepti izprovēju , vēlāk skatīšu kur var ielikt
0 0

Tēmas: 28
Ziņas: 12202

14/09/2008 13:42
Vienkaarši ceptiem kartupeļiem piecepat klaat veel kautko, kas ir maajaas - svaigais kaapostiņš, saldais pipars, siipols, ķiploks, tomaats, burkaans. Kad viss ir sacepts, paarlejiet ar pienu un pavaariet turpat pannaa, kameer piens nedaudz sabiezee. Beigaas var paarbeert paari zaļumus. Aatri, leeti, saatiigi, šis ir taads variants, kad nav ne laika, ne naudas, bet dikti gribas eest.
0 0
14/09/2008 14:34
Neesmu nekāda dižā pavāre, bet arī sapriecājos par šo feino recepšu sadaļu! Gan jau kādreiz izmantošu.
0 0
14/09/2008 16:44
aktuālā recepte iz dzīves... uz mežu, konkrētā gadienā 40 km... lasām sēnes... tikai baravikas un apšubekas... kad pilni grozi, tad braucam mājās un sieviņa sāk tīrīt... kad visas sēnes ir notīrītas, tad drusku noskalojam no ērcēm un liekam cepties... klāt jāliek siipols un sāls... drusku - garšai... siipoli vispār ir foršie... ja vajag eļļu pieliet, tad tikai olīveļļu (mazliet dārgāka, toties garša arī cita)... labu ēstgribu :)
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 954

14/09/2008 17:31
Jā,es ar priecājos par šo sadaļu... un ceru, ka būs ko nošpikot    
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 954

14/09/2008 18:03
Varbūt kādam ir recepte Cēzara salātiem?!       
0 0
14/09/2008 18:51
... :))sen jau neaizraujos ar receptēm un gatavošanu,ēdu lai izdzīvotu nevis dzīvoju lai ēstu... :))   
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 954

14/09/2008 18:53
maigoni...
A kapēc to nevar apvienot       
0 0

Tēmas: 49
Ziņas: 5301

14/09/2008 18:54
Es šajā sadaļā arī neko jaunu nu neteikšu, bet par špikotāju piesakos...
Paldies, ka ir tādi censoņi, kam tas ir hobijs...             
0 0

Tēmas: 25
Ziņas: 3843

14/09/2008 18:56
Kaut ko garšīgu pagatavot aizņem daudz laika , bet nu kādus salātiņus reizēm pagatavoju...    
0 0
14/09/2008 19:03
..:)) ir ēdiens uz galda labi nav ēdiena uz galda arī labi... :))   
0 0
14/09/2008 19:17
nomizo katupeļus (var ari nemizot) iemet varošā ūdeni vāra kamēr gatavi..
biezpienu sajauc ar krejumu(sāli var likt var nelikt)
šito visu kopā ēd            
0 0
14/09/2008 19:22
... mmmmm, neparastā, un rolmopsīti klāt! mmmmm   
0 0
14/09/2008 19:34
siipols>bija interesanti lasīt Tavu recepti
sieviņa sāk tīrīt sēnes,ko dara vīriņš?
vai sēnes skalo no ērcēm,vai tomēr skalojas paši?
sīpoli ir forši,bet baravikas ir gardas saceptas labā sviestā...
un ja pieliek vēl saldo krējumu... mmm:)
0 0

Tēmas: 2
Ziņas: 294

14/09/2008 19:49
Tikko papētīju tautas recepšu sadaļu un domāju,ka tur noteikti ar laiku kaut ko garšīgu varēs atrast katrs no mums!   Forši,ka tāda izveidota!               
0 0
14/09/2008 20:03
Es esmu par vienkāršību. Man draudzenei firmas ēdiens ir ar mizu cepti kartupeļi. Lielā eļļas daudzumā, sanāk ar tādu kraukšķīgu kažociņu. Recepti nav vēlams īstenot pavasarī, kad mizā ir uzkrājies solanīns. Svara vērotājiem būtu iebildumi, bet nu un tad...    
0 0
14/09/2008 20:07
krasula svara vērotajiem arī nebus iebildumu ja tiem kartupeļiem neliek sāli..
un protams nekādas majonēzes,kečupus          
0 0

Tēmas: 2
Ziņas: 294

14/09/2008 20:07
Man atkal ļoti garšo,mizoti kartupeļi,pārgriezti uz pusēm un cepeškrāsnī cepti... gardumiņš... un katrs ēd ar ko vēlas-krējumu,tomātu mērci vai majonēzi!      
0 0
1234...37
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas