Ielogoties

Vakara jautājums / 60

16/09/2011 21:04 | Diskusija lasīta 20941 reizes
Vai... un cik lielā mērā vīrieša raksturs atkarīgs no viņa ēšanas paradumiem?
Atbildes (404)
123 4567...21
17/10/2011 15:34
..es tak teicu, ka visu noēd vienā reizē, rīļa tāds:)))))))))))... a, varbūt jacim cērmes?:)))))))))))))))))))
0 0
17/10/2011 15:35
0 0
17/10/2011 16:00
kas cērmēm ar raxturu kopīgs?
0 0
17/10/2011 16:05
..pag, tu atbildi-ir vai nav... tad domāsim tālāk...
0 0
17/10/2011 16:08
nez vai cērmei ir kas kopīgs ar manu ēdienkarti... šī nomirtu badā un traļivalkodama aizpeldētu uz daugavu...
0 0
17/10/2011 16:23
Nu re, par Jacexa raksturu vismaz viss skaidrs - daudz ēd (jo nekas nepaliek pāri) un izlepis (jo riebjas sildīts ēdiens un bērnu pārpalikumi)
:D
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 188

17/10/2011 16:34
Par šito tēmu man ir labas atmiņas- vienu gadījumu nekad neaizmirsīšu!
Man ļoti patīk palutināt mīļoto vīrieti ar garšīgu maltīti, bet reiz pārcentos, jo draugam, kurš ar laiku izrādījās ļoti konservatīvs, pagatavoju karbonādi ar ananāsu un sieru. Pati baigi gandarītā, līdz brīdim, kad viņš cītīgi kasīja nost ananāsu un sieru - ar domu, gaļa ir gaļa, bet auglis ir auglis un kopā tiem nebūs būt...
... sarūgtināta skatījos un domāju - varēja taču to nedarīt tik demonstratīvi :(
Kopā vairs neesam - jo pati esmu visēdāja + gardēde :)
0 0
17/10/2011 16:48
nu ja, pieklājības pēc varēja vismaz pagaršot, un tad demonstrēt savu konservatīvismu. tāds arī citās dzīves jomās iespējams ir nenovēršami vienveidīgs un neiet uz jauninājumiem un kompromisiem. Jeb vai tas tiešām nav no ēšanas atkarīgs.ej nu sazini
0 0
17/10/2011 16:51
nu ja varbut gultā arī kā konservētc
0 0
17/10/2011 17:53
Migle, ticu, ka sajūtas bija sliktas
0 0

Tēmas: 11
Ziņas: 5034

17/10/2011 17:56
Vajadzeeja paarlikt ’’paiku’’ alumiinija traukos un iedot alumiiija karoti!!
Saldajaa- šķaidīta tēja stakanā Nu, lai viss pierasts
0 0
17/10/2011 18:06
Ir forši, ja būdams īpašu ēdienu cienītājs, vīrietis pats tos prot arī pagatavot. Savā gaumē. Un patīkami pārsteigt sievieti. Taču, ja kaut ko tik savā prātā uzdomājis, un sieviete neko tamlīdzīgune savā mūžā ne taisījusi, ne pat garšojusi... oi... dies atpestī...

Man te dažas atziņu drupačas...
Kāds, kuru savulaik Ķirsons neatlaidīgi aicinājis pie sevis strādāt, man ieradīja ekskluzīvu salātu gatavošanu. Mmmmmmm... Sievietes laikam nekad tik rūpīgi un tik niansēti neizvēlas sastāvdaļas. Bet tas ir to vērts

Labi, ja vīrietis nav nekāds jazveņņiks. Šito murgu, ja vienam no ģimenes speciāli jātaisa visādas bezgaršīgas maltītes. Daudz foršāk pagatavot visiem ko kreptīgu un sātīgu. Tad arī pats vīrietis šķietās tāds kreptīgs un sātīgs. Nevis kaukāda pahļobka

Un tad vēl tā suga, kam gaļasmašīna labākā draudzene Neparastā saka- pilsdrupas mutē...

Uzslavas par garšīgām pusdienām atmaksājas trīskārši.
0 0
17/10/2011 18:09
0i, labs. Nu tad lai nevienai netiktu "pahļobkas"...
0 0
17/10/2011 18:13
man garsho plaanaas pankuukas ar apcetu seenju, siipolinj pildiijumu, mans ar kaadreiz teica, prieksh kam taads darbs jaaliek, seenes varot apeest taapat... no taa laika taapat-tak taapat, necentos... kaa jau derevnjai-galjas bljoda, zupa shkjiivii un paeedis ir... ..liekas klapatas nenoveertee...
0 0
17/10/2011 19:39
Ja godīgi, tad mani paradumi ir mainījušies līdz ar iespējām un ģimenes stāvokli . Bērnībā ( uz laukiem) patika izlaizīt šķīvi, Kartupeļus ēst ar visu mizu, ābolus ar visu serdi un ķiršus ar viesiem kauliņiem . Un protams visu ar karoti . Un pie tā paša galda vectēvs smalki un konsekventi ar nazi un dakšiņu ... Vēl šodien labākais ēdiens ir gaļas salāti ( rosols) . Nepatīk ja uz viena šķīvja ir salikts ēdiens no daudz un dažādām sastāvdaļām . Ne vairāk par 3-5 !!! BET... tas nenozīmē, ka neprotu uzvesties smalkā restorānā . Bet ikdienā, jo vienkāršāk, jo labāk .
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 4565

17/10/2011 19:46
Vispār man nepatīk, ja šmurgājas ap ēdienu, bet es tomēr pieļauju, ka var kas negaršot.
Tas par to sieru un ananāsiem... paiesībā man ar ne visai, bet ne tā, ka riebj. Nepatīk, ja neprot novērtet ne tikai garšu, bet arī centienus.
0 0
17/10/2011 19:48
merkur, rosols ar galju(vai desu) jau sen nav modē
0 0
17/10/2011 19:51
..ir gan modē:)
0 0
17/10/2011 19:58
Versij, pohļjobka īsti neder nievājošam apzīmējumam vai lamuvārdam: tiešajā nozīmē tā ir vienkārši zupa.
0 0
17/10/2011 20:01
Anksunnamuna, kam naafig mode vajadzīga rosolos?
Kurš rosols labāks par rosolu ar gaļu?
0 0
123 4567...21
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas