Ielogoties
Reklāma

dažādi sieri / 220

29/12/2010 23:56 | Diskusija lasīta 14380 reizes
ir daudz cilvēku, kuriem ir skaidra siera šķirne, ko ēst...
un ļoti pat uztraucas, ja siers no šveices tiek par francijas sieru nosaukts...
MAN ir savādāk... rodas sajūta, ka sieru jāēd, tad ēdu. tur smarža ir svarīgāka, nevis izcelsmes valsts... un varbūt pat īpašā siernīca...
tāpat, kā vīns... veikalā un vīnadārzos dažādi... un melones un arbūzi...

un paprika...

katram ir sava gaume un garšu analizators... un pagaidām man nav izdevies latvijā nopirkt ungārijas, austrijas , šveices, bavārijas produktus adekvātus...
Atbildes (225)
1...91011 12
27/06/2011 22:46
nu visi redz kurš te tautā ir patiesais rupeklis!
0 0
27/06/2011 22:50
Traksīt tevi te pārspēt nav pa spēkam pat visiem kopā.

Mājas ķimeņu sieram tak liek sviestu klāt.

Vispār sieru sakarā nupat pa lielajiem svētkiem tā sanāca, ka nosmeķēju Lazdonas balto sieru un secināju, ka ļoti labs. Pats pats galvenais, ka nebija pārsālīts vai kā citādi paspilgtināts.
0 0
27/06/2011 23:06
Tas Traksim jāprasa. Katrā ziņā manā sapratnē ir nozares izpētes metodika. / vismaz siera ražošanā/

0 0
28/06/2011 07:36
omes iesaku jums tik skairdībā, kas ir metodika un kas ir metode! parasti pat diezag izglītoti ļaudis juridiskā saeimas komisijā šitos jēdzienus jauc!
0 0
14/12/2011 13:42
Rekomendēju Rankas sieru ar līnsekliņam... man garšo... (cena 6.40 par kg), vēl maize ar olivam... pat sviestu nevajag+bišku zaļas olives klāt...
0 0
1...91011 12
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas