Ielogoties
Reklāma

°Bono apetite / 340

26/05/2010 11:05 | Diskusija lasīta 20131 reizes
tuvojas pusdienslaiks, padalieties gastranomiskās fantāzijās, apetītes rosināšanai!

Man šodien tādas vienkāršākas pusdienas:
Atbildes (363)
1...151617 1819
15/06/2010 16:53
rob Tu mani tiiko parsteidzi ar tam ogleem malcinju vajag ,malcinju ,lai sasliks buutu ...
ar glanci
0 0
15/06/2010 16:54
..bet tas tak nav lēts auglis..pfu... drāzenis..
0 0
15/06/2010 16:54
tauren, Tu esi bakližān - nevainīga pērc un cep kopā ar šašlikiem iesakumā neriskē, nemarinē, būs labs tāpat, tikai ņem vērā ka bakližānis ir taukains. Sāli ber uz karsta virsū tikai rupjo
0 0
15/06/2010 16:56
taureni es pat meiginaju gatavot pilditos baklazanus..(man bij atnesti pa velti)..
jezinj..kaut kas. pildijums gan protams bij gards..
galinja,paprika,tomatinjs..to tad ari apedu..
baklazanu izlidinaaju..
0 0
15/06/2010 16:56
bakližānis ir uzturbagāts un pret savu enerģijas atdevi daudz vērtīgāks par kartupeli
0 0
15/06/2010 16:56
neparastā, Tu gan dod, vot papaiju es reiz gatavoju, sapratu ka tas nav mans...
0 0
15/06/2010 16:57
rob... kas tas par teicienu manā virzienā-baklažān-nevainīga..visādi esmu saukta,bet tā...
0 0
15/06/2010 16:57
nezin kas var buut labaks par jauno kartupeliiti ar dillitem..
0 0
15/06/2010 16:59
kad ēdām jaunos kartupeļus oma mums visiem sita ar koka karoti pa pakausi, galīgi neineresants ticējums un esot jāsit tā, ka skan
0 0
15/06/2010 17:00
..nju... esmu gatavojusi vistas fileju ar daž. drāzeņiem.(baigi gards paēdiens... ņammm!!!)... tai skaitā-baklažānu... bet tur jau viņš ir sutināts, sautēts citu d. suliņā... tā, ka paša baklažāna garšu nemaz nezinu... kaut kas gaļains, mīksts ir
0 0
15/06/2010 17:00
... man ar tas baklažāns kā tāda trekna, taukaina zole uz pannas sanāca, bet veselīgs tas ir... cukurniekiem... laikam īpaši iesaka...
0 0
15/06/2010 17:04
vot vot olit..
0 0
15/06/2010 17:07
bakližāns kā švamme cepjot visu sasūc sevī tapēc ar ko kopā cept var to sačakarēt vai nemazgātā pannā, faktiski vari izcept bakližāni ja negribi mazgāt pannu.
0 0
15/06/2010 17:27
Brrr... garšo gan tas pēc zābaksmēra...
0 0
15/06/2010 17:27
tapēc ka$ uz netīras pannas cepi.. tas pats, kas laizīt aukstu nemazgātu pannu saku, viņš visu savelk sevī cepjot
0 0
16/06/2010 10:45
Un klāt pie visa tā tomātu gurķu auksto zupu: 1Kg tomātu, 1Kg gurķu, Labi daudz dilles, biezpiens 0.500Kg, un tikai īsto skabo krejumu 2,5Kg - sāls un pipari pec garšas...
0 0

Tēmas: 10
Ziņas: 2356

16/06/2010 13:03
Lai baklažāns cepot nepierijās ar eļļu, to vajag jau sagriestā veidā paturēt pusstundu sālsūdenī. Un miltos apviļāt un ķiploku obligāti vajag. Cepti baklažāni bez ķiploka ir galīgi nekas...
0 0
16/06/2010 13:08
malipka napig ta tik traki njemties..

net net un ja vēl, saka ka bez kiploka nav nekas..tad..ij nemieginasu vēlreiz
0 0
16/06/2010 13:23
Es ar tos ķiplokus visur grūžu...
0 0
16/06/2010 13:37
austere pie saldaa ari
0 0
1...151617 1819
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas