Ielogoties
Reklāma

°Bono apetite / 320

26/05/2010 11:05 | Diskusija lasīta 20130 reizes
tuvojas pusdienslaiks, padalieties gastranomiskās fantāzijās, apetītes rosināšanai!

Man šodien tādas vienkāršākas pusdienas:
Atbildes (363)
15/06/2010 16:13
ui, tai pirmajā teicienā, kas tev nervu uzsita... a, otrājā-token ir..ekskjūūūzmī... ja vari
0 0
15/06/2010 16:14
bļe, viss sajuka... bija, bija ... vot, uztraucos, kad jaunatne streso
0 0
15/06/2010 16:15
olit tapēc es sen meklēju recepti, kurā nejūt marinādi. Tiesa ir marinādes, kuras ir gana labas nenoliegšu.
Vēl ir jautājums kā pagatavo, ar ko ēd. Ēdot ar maizi un kečupu garšu var tikai uzlabot pirms tam 3l izdzertais aliņš.

Piemēram pamēğiniet tādu sīkumu kā pie šašlika piekost klāt plānās šķēlītēs apelsīnu ar visu miziņu.
0 0
15/06/2010 16:27
... nu, kečups , tas jau tāds lētais jauniešu variants... nu, tīņu, pat varētu teikt... speciālās tomātu mērces... jā... bet, pēdējā laika pie gaļas prasās tik sašķēpelēti ,,zaļbarības ,, salāti- visāda veida kombinācijās..biku eļla, sāls... nu, varbūt pipari.. un, maizi ciemos neēd
0 0
15/06/2010 16:33
paņem tomātu pastu apcep to nedaudz piededzinot pieliec klāt dārzeņu sulu tik cik šķidru vēlies, bet labāk pabiezāru kā no karotes krīt GANDRĪZ laukā (ir tāda spilvai, tur pamata tomatu sulu bet tur klāt ir burkanu, biešu, pētersīļu utt) un neaplej ar to visu kas uz šķīvja atrodās bet nedaudz pamērcē gaļu, uzkod ar ķiršu tomātiņu... vot i Tev tomātu trūkums organismā būs kompensēts un sajūtas būs tuvu orālajam orasmam
0 0
15/06/2010 16:37
man ka olitai vairak uz to zalbaribu klaat velk visadam galjam..
piekod klat kaut pliku svaigu gurki..
bez saals protams..
0 0
15/06/2010 16:39
īstenībā, es sen jau niespringstu uz šitādu orālo orgasmu... bet, ja mani uzcienā-novērtēju, jo man prieks, ka kāds centies un feini sanācis...
0 0
15/06/2010 16:40
gaļas gabaliņam divu sērkociņgalviņu lielumā svaigu lukstāja lapu uzlikt virsū!

Dārzeņi bakližāni un cukini sagriezti šķēlēs marinējās kopā ar gaļu, būs gan alabi. Faktsiski jebkādā marinādē. (ok daži izņēmumi ir)
0 0
15/06/2010 16:41
dzriizi kjersos klat rabarbermaizei..
mmm..pa virsu beigas bagaatiigaa kaarta krejuminjs sakulc ar cukuru..
nu kanelis ari patc par sevi
0 0
15/06/2010 16:43
man negarso baklazaani
0 0
15/06/2010 16:44
..pēdējo reiz ciemā biju... baigi labie salāti... pamatā bij burkāni+vēl viss kas... prasu-jums kaut kāda jauna elektriskā rīve... bračka saka... nē, es pats sarīvēju... tad sapratu, ka tādas divas bļodas, lai ar ,,roku,, pierīvētu, man nedēļa būtu vajadzīga, a šis pusstundā... tad, nu vēlreiz pārliecinājos, ka vīriešiem daudzās lietās virtuvē ir prioritāte... ne, tikai seksis virtuvē
0 0
15/06/2010 16:44
mana pirmā ceptā plātsmaize bija:
pāris olas, kefīrs, milti, rabarberi to visu sajaucu kopā, izlēju uz pannas un cepu, beigās pārkaisīju ar cukuru un kakao :) bij atad man gadi 7 vai 8... gana labs bija! Vēl tagad šad ad bik uzlabotku gan bet bāze tā pati uztaisu
0 0
15/06/2010 16:46
Milti, cukurs un taukvielas... vot i viss orgasms... un veselīgs uzturs...
0 0
15/06/2010 16:47
.man ar baklažāni nevisai, bet grilēti un pirms tam iemarinēti-nav ēsti... varētu būt neslikti...
0 0
15/06/2010 16:48
nu zaļi (vai lillā) man ar neiet iekšā
0 0
15/06/2010 16:49
..robsvell... pēc kā garšo cepti baklažāni... varbūt ir vērts tērēt naudu
0 0
15/06/2010 16:50
versij..tas ir tā, kā es... te reklāmu vienam raidījumam skatījos... ar ideju, ka vieni saka, ka bez zupām dzīvot nevar, a otri-ka tā ir nāve... stāsts par mediķu viedokļiem...
0 0
15/06/2010 16:51
sad tad griibas ko arpraata neveseliigu... un tad vajag..
sagreekot
un man ir attaisnojosi iemesli..beerni ciemos naaks
0 0
15/06/2010 16:52
cepjot šašliku uz ogļu mangāla ne tik daudz tos grozām, cik mainam iesmus vietām tad sanāks gana labi, ja vairāk grozīs ilgāk jācepj, jo šķidrums iekšā tikko sakarst un domā sūkties ārā tā šašliku apgriež riņķī :( t° visur nekad nav vienāda tapēc mainot vietām sanāk tāda kā t° svārstība un šķidrums gaļā ātrāk iztvaiko
0 0
15/06/2010 16:52
taureni garso pec kurpju zoles vismaz man tadi sanaca..pec tam ir meiginatc veell.njet..eto nemjo..

0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas