Ielogoties
Reklāma

Mans blogs. / 500

01/05/2019 12:14 | Diskusija lasīta 29251 reizes
Tā kā vismaz divi mani pēdējie bloga ieraksti nav ieraudzījuši publicitātes gaismu, - man nezināmu iemeslu dēļ nav izlaisti tautās, tad esmu izlēmis veidot savu blogu šeit, tēmās.
Uzreiz brīdinu, - nepieskaitu sevi šolaik modē esošajiem "pozitīvi domājošajiem" cilvēkiem. Esmu reālistiski domājošs, un tas itin bieži ir krasi atšķirīgs stāvoklis.
Atbildes (635)
1...232425 26272829...32
01/08/2019 18:34
Laikam pašai jāatbild. Nu varētu teikt gandrīz izbijušas Iekšlietu sistēmas darbinieces vārdiem, bet teikšu saviem: biju tik ievainota, ka atļāvos sevi dziedināt daudzus gadus, bet sapratu, ka nav pareizais ārsts, bet kopumā ņemot krāpniecību nemaniju.

..grūti pateikt, kas ir labāk: labs vīrs, kas izlaizijis n-tās kājstarpes, vai tāds kas nekrāpj, bet ir citi defekti.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 15753

01/08/2019 18:55
saulriet... pati saprati pēc daudziem gadiem un attiecības pārtrauci... vai gluži pretēji tevi pameta??

..un par to, kas ir labāk... jāspriež katram pašam... kam pasaules staigātāju ... kam nū’ģi pēdējo)))))
0 0

Tēmas: 47
Ziņas: 11732

01/08/2019 19:29
Murmurminator, vai Tev tiešām smalkjūtības nav?
Var tak skaisti gaidīt to maizes nesēju mājās:
- uztaisīt trīs ēdienus, jo kaimiņienei izlietni taisot vīrs nebūs pabarots, pabarot un skaisti pakniksējot paņemt savu spilventiņu un pārvākties uz citu istabu;
- nejauši satikt kaimiņienes vīru, kamēr vīrs taisa kaimiņienei izlietni, un kopā izdzert liķieri Moka, lai mazāk nākamā dienā moka;
- un kamēr tās izlietnes tiek remontētas, tad jau arī ir ko salīdzināt, kurš labāk taisa un kurš labāk prot.
Ups..gandrīz jau pateicu, ka man noplīsis krāns, bet kurš tad vasarā labo krānus?
================================================
1. Par smalkjūtību.
Gribi teikt, ka ar to (iepriekšējo garo tekstu) esmu uzkāpis uz varžacīm pilnīgi konkrētiem (-ām) cilvēkiem, kuri šo lasa vai lasīs, iespējams? Tāpēc par smalkjūtību ir runa?
2. Teksta turpinājums (Tavējā) raisa aizdomas, ka tieši te nu tas ir - karš Tavā apziņā. Tomēr varu nomierināt, - tā tas ir daudziem un daudzām, un bieži ir vajadzīga tikai maza nieka dzirkstelīte, lai teritoriju, mantas un aizvainojuma un citu jūtu dalīšana it kā rimti labo attiecību aizkulisēs sāktu atgādināt lokālu atomkaru. Kāds vienmēr ir pirmais, kurš to sāk, vīrietis vai sieviete, kā nu kuru reizi, bet, lai tas notiktu, ir jābūt karam (agresijai un aplenkumā nonākuša kareivja izmisumam ar gatavību darīt jebko) smadzenēs jau iepriekš. Pretēja gadījumā reakcija ir citāda. Un šis karš "sēž" ārkārtīgi daudzu cilvēku galvās mums apkārt.
0 0
01/08/2019 21:13
Labi murminator, ja karš tad, karš, ceru Tev munīcijas pietiks, un nedomā, ka atvēršu kājstarpi pirmam, kas nogāzīs zemē:).
Pēc teorijas bija jauki kolhoza laiki, visi pa kluso kaut kur čubinājās, tālruņu nebija, un, tad ieviesās internets, ar foršām tīmekļa vietām.
Un galvenai visforšākais, cik tā iepazīšanās ir kļuvusi ātra un ērta, galvenais, ka viss jau ir apsriests laikus - kas un kā, nu nereāli reāla fantāziju pasaule pavērusis, nu kā var atturēties no kara biksēs? Zini murminator manās kaunuma lūpās ir tikpat jutīgi nervu gali, kā tavos pautos, tā kā šajā jomā esam līdzīgā situācijā.:)
0 0

Tēmas: 2
Ziņas: 3792

01/08/2019 21:15
ka man patik saulesriets ar savu domu gajienu:)
0 0

Tēmas: 47
Ziņas: 11732

01/08/2019 23:25
Un galvenai visforšākais, cik tā iepazīšanās ir kļuvusi ātra un ērta, galvenais, ka viss jau ir apsriests laikus - kas un kā, nu nereāli reāla fantāziju pasaule pavērusis, nu kā var atturēties no kara biksēs? Zini murminator manās kaunuma lūpās ir tikpat jutīgi nervu gali, kā tavos pautos, tā kā šajā jomā esam līdzīgā situācijā.
====================================== =======
Kā var atturēties? Grūti, bet var. Divi aspekti šajā sakarā:
1. Nezinu, kurš ir izdomājis un kāpēc, bet vīrietis šodien šeit dzīvo pasaulē, kuru pēc sava prāta ir iekārtojusi sieviete. Sievietes ideāls lielākajā daļā gadījumu ir viens vīrietis, bet par vīrieti … es neuzskatu sevi ne par ko īpašu, esmu parasts vidusmēra bikšainis, tāpēc atļaušos savas sajūtas pārnest uz vairākumu sava dzimuma (ja kāds no aprakstītajiem grib - drīkst pret tālāk uzrakstīto protestēt). Tādā veidā es vēl un vēl reiz atkārtoju - vīrietis NAV MONOGĀMS. Vīrietis IR POLIGĀMS. Un tā nav izlaidība vai kas līdzīgs, tā ir būtība, tā ir smadzenēs no dabas ierakstīta neizdzēšama programma. Jā, no kara biksēs itin bieži ir grūti atturēties, bet … kāpēc ir jāatturas?
2. Jāatturas ir tāpēc, ka viss nebeidzas ar divu pieaugušo attiecībām vien, ja ir bērni. Sānsoļi ģimenē nekur nepaliek, ir nepareizi domāt, ka pēcnācēji neko nejūt, neko nenojauš un tas viņus nekādi neietekmē. Jūt un ietekmē, un kas pats sliktākais - audzina un rāda vecāku lielisko un atkārtošanai "noderīgo" paraugu.
3. Vienas man zināmas reliģijas koncepcija saka aptuveni sekojošo. Cilvēks ir augstāks par dzīvniekiem, un tas, kas cilvēku paceļ pāri dzīvniekiem, ir saprāts, tomēr tas, ka cilvēks stāv pāri, uzliek arī pienākumus. Cilvēks nedrīkst uzvesties kā dzīvnieks. Nedrīkst savā rīcībā nolaisties līdz dzīvnieku līmenim. Un tad ir jautājums (lūdzu neuztvert to personiski nevienam) … ar ko atšķiras sieviete, kurai ir 3 bērni no dažādiem tēviem un par daļu bērnu viņa nemaz nezina, kurš ir tieši tēvs tam sīcim, … no pērtiķu mātītes barā? Pareizi, - ne ar ko.
P.s. Tā reliģija dod iespēju vīrietim apņemt līdz 4 sievām, tā kā retai sievietei nav iespējas (atšķirībā no rietumiem, kuros dzīvojam) kļūt par sievu vienam vīrietim un dzemdēt bērnus ģimenē.
0 0

Tēmas: 47
Ziņas: 11732

01/08/2019 23:29
Bet Saulesriets ar savu atklātību un tiešo runu patīk arī man, lai arī … itin bieži domu gājiens man nav saprotams vai nav saprotams līdz galam.
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 5871

01/08/2019 23:52
Murmi! Tu i musļiks?
Tev prieš četrām nauda un erekcija pietiek?
Oooo jēēeee... zus...
0 0
02/08/2019 01:40
Super, murminator, Tu sāc iejusties lomā. Ja es saku perfomance, tad citām tā ir tikai matu krāsa, bet man kaut kas vairāk, un man patīk, šī vadlīnija utt., :


Saulesriets arī pauda, ka viņa vispārināti izsakās, un "sarunas pie galda" es labi atceros, un mans viedoklis nav tikai vienā virzienā. Man vienkārši nepatīk gudri teksti, kas netiek līdzi laikam.
Ja biksēs karš, tad nevajaga uzskatīt, ka bērni dumji un neko nemācās. Viņi visu redz, un ļoti labi visu saprot jau pirms pubertitātes, kad parādas "slapjie sapņi"i Ja "Tas" dzivnieks izmetīs to pubertitāti sasniegušo bērnu uz ielas, jautājums rodas, ko un kā materiāli vai vispār valsts var palīdzēt šim cilvēkam tiešā veidā. Atbilde - vispār nav reālu variantu, jo par to atbild vecāki ..bla, bla, bla un viss. To pašu var teikt par NVA reāli tikai atrunāšanās.
Dzivnieciskie instinkti vada mūs visus, piemēram, māju uzcelt, kur sieviete varbūt "dzemdi izgāzusi" un atdot citai, vieglāk būtu izmest vīrieti no mājas, bet ak vai, kurš tad to māju uzturēs? Vieglāk aiziet uz "netradicionālām sporta spēlēm", jo tad bērni necietīs, kaut sen viss jau ir skaidrs, tikai labklājība klusē kā ūdeni mutē ieņēmusi..
Un varbūt kļūdos, bet sauklis es tevi mīlēšu, ja parakstīsi "laulības līgumu", neizklausas pēc patiesām jūtām. Tas ir noslēpumos tīts, bet pat gudra atteiksies no mantas, lai saprastu ar ko dzīvojusi.., nu dumja tak tā nedarīs, bet inteliģenta gan!

Un vispār, murminator, ja paraušu L4 kreisās puses skriemeļa nervu, kas aizsteigsies uz labās puslodes priekšējo daivu un atgriezīsies kājstarpē, būšu jau iesildijusies ātrāk, kā kāds idarbina dzinēju, vai pirms tu paspēsi iizvilkt cieņu apliecinošu dokumentu. Jo tava labā ola atbilst manai kreisai olnīcai, tāds ir dabas likums, reliģija nederēs, jo līdz tai, lai tiktu būs jāpārskaita ģintīs dalītās ēģiptiešu ribas. Kroplība valdija arī tur.. .
0 0
02/08/2019 05:01
Gribas jautāt, kā jums te tautā, tikai perversības krusta ceļš līdz randiņam jāizziet, statistika aptaujas procentos graujoša .., vai esmu kādas statistikas upuris, nevienam netīkama un sexsam nederīga???
Šodien palasiju..ārprāc, kādi meli.., atkal pasūtijums, ka vīrieši neprot uzaicināt un stostās un valodu rausta..un pat, negrib iepazīties.. ))
Vājprāts, kādi meli tiek izplatīti.. iepazīšanās problēmas vīriešiem ))))
P.s. atraduši gan kur patiesību meklēt..tiešā tekstā te gan kāds rakstīs ha ha ha.. ārprāc, un statistiķi tam noticēja..tupums gudro galvās, ja ne kājstarpē ))
0 0
02/08/2019 05:32
Atrunāšanās kā māksla: tas pirmais iegāza hoteļa gultā pa tiešo, pat nepacienājot ar kafiju, tas otrais ar To izdarija to pašu... par ko tiem statistikas pārstāvjiem maksā algu..un Tāaa melot valsts institūcijām, ŠAUSMAS.. Vīriešiem esot problēmas, domājat paši.. kad nav darbības ar sekām, bet tikai atrunāšanās, un tad hops..kā un ko un kas tabu.. vai vispār vērts diskusijā ielaisties..;)
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 17576

02/08/2019 09:17
Ja nav ar ko runāt, tad var ar sevi ar...
0 0
02/08/2019 15:40
Paldies, indrak, varu runāties arī viena. Un man nav jàsēž lotosa pozā, lai saprastu, uz kura nerva tu varētu man uzkāpt.
Es tikai atcerējos to teroristu ar to līgo dziesmu, un še tev cik nesmuki sanāk, ka mums ir tikai atrakstīšanās vērā ņemami moduļi..
Labi jau, ka tikai mācību trauksme, un neviens necieta..un man arī patīk katoļu pāvests, forš, vismaz parāda baznīcas, svēto dziednieču ikonas, jo viena laikam uzsprāga, otrā vēl tur kas bija..
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 15753

02/08/2019 21:09
saulriet..un Tu visiem gāzējiem atdodies, vai?)))))...
0 0
02/08/2019 23:00
Un kā Tu eotika domā, cik es Tiem -"sieviešu jākļiem", tas tāds vīriešu teiciens pozitīvā nozīmē- varētu paplest tās kājas? Vispār man patika magdaheras teiciens, kaut kā tā: nu man vajag, lai vīrietis mani tā gribētu.. nu tik ļoti. Nesaprotu, kur viņai problēma.., jo ciešoties tak sāp.. . Bet vispār man patika tautieša teiciens: es tiekos ar kārtīgām sievietēm, ar palaistuvēm netiekos. Tātad pirmam emu kārtīga sieviete, otram jau palaistuve.., un vispār uz ziemassvētkiem varētu ar ragiem samērīties, kram skaistāki.
Erotika, man vēl augt un augt, instruktāža tak skaidra!

Murminators kaut kur kavējas ar savu plinti ))
0 0
03/08/2019 02:44
Nu lūk, erotika, ..
Kad krūtis piebriest, un kājstarpē var pulsu asinsritei noteikt,
Kā vīna piliens norītais, man augšup trauksies..,
Un zinu, ka viņa wisky piliens mani krūtīs sagaidīs..,
Mēs kopā vīsimies, un heisā rasā kopā ķersim, tos sasodītos tauriņus..

Oij, caur ērkšķiem līdz zvaugznēm vēl tālu!:)
Jo vajadzēs vēl hiphop piedziedājumu..:)))
Ta sasodītā nagla,
Ko rautin izraut nevaru,
Kā suņanagla pakaļā..
Un ārstam grēks pat rādīt.
0 0

Tēmas: 47
Ziņas: 11732

06/08/2019 23:03
Irma "I Know". Dziesma no viena superīga seriāla. Kāds te vispār krievus skatās? Kas skatās, tie gan jau zinās, par ko ir runa? Nu, kā var uzņemt kaut ko TIK superīgu!? Kas tur par kreatīvajiem pārcilvēkiem ir strādājuši? Un CIIIIIIIIIK labi, ka saprotu, lasu un runāju krieviski! Cik daudz es zaudētu, to nespējot!
0 0

Tēmas: 47
Ziņas: 11732

06/08/2019 23:16


Un te - kaut kas skaists pirms gulēt iešanas visām. Lai vismaz jūsu meitām vai mazmeitām puiši uzrīko ko tādu!

P.s. Cojam tiešām ir bijušas labas dziesmas.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 23449

06/08/2019 23:32
Smuks klipiņš
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38170

07/08/2019 09:13
Cojam dziesmas labas, un ja kas-tagadTukumā tiek uzņemta filma par Coju, par viņa bojāeju... avāriju, netālu no Tukuma.
0 0
1...232425 26272829...32
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas