Ielogoties
Reklāma

Sekss pirmajā randiņā .Ko viņi par to domā.(Sievietes pasaule). / 20

20/02/2019 13:20 | Diskusija lasīta 8989 reizes
Septiņi reāli vīrieši atklāti stāsta, ko viņi domā par seksu pirmajā randiņā. Vai tas ir pieņemami un vai ar šo sievieti pēc tam varētu izveidot nopietnākas attiecības. Atbildes ir tik pat dažādas kā vīrieši - katram savs viedoklis, taču viens aspekts teju visiem ir būtisks - svarīgi sajusties kā Īpašajam, lai sievietei viņš nebūtu tikai kārtējais. 
Lūk, neliels ieskats vīriešu pasaulē. Meitenes, tik neuztveriet to pārāk nopietni - cik attiecību, tik variantu! ;)


[color=#ff0000] Gatis, 32 gadi
Sekss pirmajā randiņā. Hmm. Ja es ar sievieti iepazītos klubiņā vai vienalga kādā citā „tusiņā" un pēc pāris stundām jau varu būt ar viņu horizontāli, tad par šādu sievieti domāju tikai vienu - es viņai un viņa man ir tikai kārtējais seksa objekts. Šādas sievietes vispār mani priecē, ko tad džeki darīs piektdienas vakaros! Kā vienā reklāmā: „Vīriem ir jāatpūšas!" Katrā ziņā ilgstošas attiecības vai vispār attiecības ar tādām sievietēm negribētu, kaut gan pāris reižu jau ar tādu sievieti var satikties, lai vakaros apmierinātu vīriešu instinktus, jo ar tādām īpaši nav jāpiepūlas!
Studiju gados esmu saticis vairākas tādas sievietes un uzskatu, ka tās, kuras jau pirmajā randiņā var iegūt, ir pilnīgi izmisušas un ar zemu pašvērtējumu, ka ar visiem līdzekļiem mēģina noturēt jebkuru džeku, kas viņai uzsmaida, kaut ko izmaksā vai pat uzaicina uz pirmo randiņu. Manā redzējumā, tādas sievietes var iegūt pilnīgi jebkurš, kas izrāda kaut vai vismazāko interesi par viņu.
Varbūt esmu vecmodīgs, bet es sev tādu draudzeni (kur nu vēl dzīves biedreni) negribētu, kas drauga (dzīves biedra) meklējumos pirmajā randiņā sevi ir izdāvājusi pus pasaulei.
[color=#ff0000] Artis, 27 gadi
Pašam tādas pieredzes nav. Bet es to neatbalstu. Ja uzreiz pirmajā randiņā meitene "padodas", tad tas vairs nav interesanti. Tas arī vīrietim liek padomāt par sievieti - vai viņa ir nopietna, vai tur kaut kas var sanāk, vai viņa ar visiem tā!? Protams, ja būtu bijis klikšķis, meitene/sieviete liktos simpātiska, jauks cilvēks, tad, iespējams, es viņu uzaicinātu uz nākamo randiņu. Tomēr tas varētu traucēt iepazīt to otru cilvēku, jo par galveno varētu kļūt tikai pārgulēšana atkal un atkal... Bet neizslēdzu, ka ir arī "veiksmes stāsti" starp tiem, kam ir sekss pirmajā randiņā.
[color=#ff0000] Edgars, 25 gadi
Esmu vecmodīgs. Manuprāt, tas nav randiņš. Domāju, ka otrais randiņš varētu nebūt. Nu, ja normāli būtu sekss, tad gan varbūt vēl satiktos. Meitene gan diez vai normāla tur būtu. Mēs džeki dažkārt varbūt provocējam meiteni uz to, lai redzētu pavelkas vai nē, bet nu principā mēs gribam pārbaudīt reakciju. Kas, vai tad meitenei jābūt mātei Terēzei, ka jādod viss, uzreiz un katram?!
[color=#ff0000] Māris, 28 gadi
Manuprāt sekss pirmajā randiņā ir pieņemams. Kas tur ko nepieņemt - gribas seksu, meitene dod - ideāli. Ja meitene ļoti patīk un ar viņu vēlas veidot nopietnas attiecības, tad sekss pirmajā randiņā nav galvenais. Ja meitene būtu gatava nodarboties ar seksu jau pirmajā randiņā, nav teikts, ka attiecības neizdotos; tikai rastos šaubas - ja jau viņa ar mani pārguļ pirmajā randiņā, ar cik vēl viņa ir to darījusi?! Tas viennozīmīgu radītu par sievieti iespaidu, ka viņa ir vieglprātīga. Bet, ja viņai ir lielas pārliecināšanas spējas, tad izdosies vīrieti apčakarēt, likt noticēt.
[color=#ff0000] Jānis, 55 gadi
Nekāda seksa pirmajā randiņā man nav bijis. Randiņu laikā toreiz knapi buču no vienas otras varēja izspiest, bet pat tas ne pirmajā randiņā! Uz to bija tad jāiet ilgi un mērķtiecīgi.
Bet, ja būtu izdevies izspiest seksu pirmajā randiņā un kādas jūtas būtu modušās jau pirms tam, neko sliktu es par viņu nedomātu.
[color=#ff0000] Igors, 25 gadi
Seksu pirmajā randiņā atbalstu tad, ja tas randiņš nav domāts nopietns
, bet, ja randiņš ir ar domu „šī būs mana vienīgā un iespējams īstā meitene manā dzīvē", tad viennozīmīgi neatbalstu. Tās, kuras pirmajā randiņā ir gatavas seksam, neuztveru nopietni un manās acīs viņas ir viegli dabonamas un ar tādām nekas nopietns nevar sanākt.
Lai turpinātu attiecības [ar meiteni, ar kuru pirmajā randiņā bijis sekss], man viennozīmīgi būtu jāiepazīstas ar viņu ilgāk, pēc viena randiņa neko nevar spriest, mazums, meitenei ir savādāka domāšana. Tā kā jāpaiet būtu laikam, lai saprastu vai gribu un vai ir jēga turpināt attiecības ar šo meiteni. Ja pēc kāda laika viss būtu okej, tad - jā, kāpēc gan ne, varētu mierīgi saglabāt attiecības.
[color=#ff0000] Ilgvars, 23 gadi
Man nav bijis sekss pirmajā randiņā. Jo tas priekš manis ir kaut kas īpašs un ar cilvēku, kurš man patīk. Tas ir kā mīlestības zieds, kas uzplaukst abu cilvēku attiecībās!
Es uzskatu, ka sekss pirmajā randiņā ne par ko labu neliecina. Pastāv liela iespēja, ka čalim zudīs interese, un, ja pirmajā randiņā būs izveidojusies kaut kāda saikne, tad būs arī nākamie randiņi, un tad jau tas būs cits stāsts.
Es seksu pirmajā randiņā neatbalstu, nedomāju, ka vajadzētu uzsākt intīmās attiecības ar cilvēku, kuru es būtu tikko iepazinis.
Es domāju, ka tas man liktu par viņu padomāt, ka tā viņa uzvedās katrā pirmajā randiņā un tas uz mani neatstātu labu iespaidu.
Atbildes (156)
1 2345...8
20/02/2019 14:34
Tās, aptaujā, ir "pareizas" atbildes, domāju ka arī kaut ko līdzīgu teiktu. Bet, ņemot no savas pieredzes, tas kurā randiņā tad kas būtu vai bija noticis, nekad nav atstājis iespaidu ne uz manām domām, ne attieksmi, ne arī no tā bijusi vērojama atšķirība uzticībā.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 17859

20/02/2019 14:38
Teikt un domāt par kādu tēmu bieži ir visai atšķirīgas darbības. Piemērs iz personīgās pieredzes: man reiz pabāza zem deguna rakstu kārtējā sieviešu žurnālā par tēmu vīrietis pamet ģimeni stipri jaunākas (aš meitas vecuma vai pat jaunākas) personas ’dēl, bet pēc laika tiek pamests pats. Un, tipa, intrevija ar vairākiem kungiem. Un visi kā viens tik laimīgi, tik pārlaimīgi par savu rīcību, neko nenožēlo, tik daudz devuši tām džusēm, iemācījuši, izveidojuši viņas utt., ka Pigmalions atpūšas.   Un nu palaiduši vaļā, vēl laimi, un viss tādā garā ar pūdercukuru, medu un sīrupu katrā vārdā. Sagadījās tā, ka vienu no tiem kungiem zināju personīgi, un zināju, ka patiesībā nu galīgi nav tā, kā viņš to visu pasniedz. Piezvanīju, lai apjautātos, kāpēc kūlis tādu sviestu, un saņēmu atbildi, ka patiesā situācija un viņu domas, sāpes, smagā nožēla un viss cits, tam žurnālam nafig nebija vajadzīgs. Vajadzēja to sviestu, jo rakstā vēl bija seksopatologa komentārs bet komentēt piekrita tikai tad, ja tiks sarakstīts viss tas murgs.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 1513

20/02/2019 14:45
Šaubos vai tie intervētie korespondentu priekšā teica taisnību.Jā, jaunie čalīši kas varbūt meklē dzīves sabiedroto tā var padomāt.Biju jauns, es arī tā domāju, bet gadiem ejot sāku saprast, sieviete taču arī ir cilvēks, ar visām no tā izrietošām sekām.Iznāk tā, pēc intervēto viedokļiem, vīrieši to darīt var, bet sieviete nekādā gadījumā.Ja viņa to dara pirmajā randiņā tad viņa ir palaistuve.Kaut kāda galīgi aplama domāšana.Nu tad tagad ko, sievietei jau pusmūža gadi, bet viņai jātēlo nevainīga meitene.Kā jau daudzi te izteicās, katram savs skats uz šādām lietām.Kas tur slikts ja cilvēki kādu laiku sarakstījušies un satiekas un pirmajā randiņā ir sekss.Tas sekss būs tā vai tā, neatkarīgi kurš randiņš pēc kārtas.Protams ja viens otram simpatizē.Bet palasot Tavus komentārus Magdaher, rodas ļoti slikts iespaids par Tevi kā cilvēku.Tā Tava vīzdegunība un tā kā nicinājums pret citiem.Bet ja esi ienākusi šajā portālā, proti cienīt citus.Vai vismaz neizrādīt savu iedomāto pārākumu.Pēc Taviem daudzajiem izteikumiem var spriest tikai vienu, Tev pastāv tikai trīs lietas, es, man un nauda.
0 0
20/02/2019 14:53
un interesantākais ir tas, ka gan piekritēji, gan noliedzēji, visi vienā un tajā pašā portālā. Ja apmainot saskaitāmos, rezultāts ir nemainīgs, tad par ko ir ’’cepiens’’?
0 0
20/02/2019 16:24
atkal par to pašu
un salīdzinājumā aptaujāts ir bērnudārzs
un kas ir pirmais randinš??vai tiešām viss asociējas tikai ar ineta randiņu..
vai neienāk prātā, ka ir  arī citādi..
ka cilvēki kaut kur kopā strādā, dejo deju kolektīvā vai dzied korī, vai dara vēl ko citu, vai vnk ir kaimiņi
un jau kādu laiku saskatās, sadacojas bet randiņa vēl nav bijis..
un tad kaut kad ir randiņš, kad viss jau ir skaidrs..
un vēl un vēl var modelēt situācijas
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22147

20/02/2019 16:32
Ak, Anksa! Pirmais valsis, tas ir tik skaisti!!
Jeb - mugurdancis :) Jubilejas koncertā to dziedāsim.
0 0
20/02/2019 16:33
īpaši man patīk aptaujātais bērnudārznieks Jānis, tas, kuram 55.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 3

20/02/2019 16:33
Īsi un konkrēti ! Sekss "pirmajā randiņā" ? Kas tur tāds - pretdabisks, ja ir ABPUSĒJĪBA ? Šķiet Solveigai B. - "magdahera", tas "princeses kronis" ir nospiedis vienīgo kroku smadzenēs un šī tēma Viņai ir - nu ļoti aktuāla ! Beidz uzvesties kā "princese", - dzīve nav "karaļvalsts" !
0 0
20/02/2019 16:35
Jānis kam 55 atcerējās jaunibu..saprotu, ka tagad šim randiņu nav
0 0
20/02/2019 16:41
Jāņa atmiņas ir skarbas, vēlreiz atkārtot nekāda spēka nepietiks.
0 0
20/02/2019 16:43
nabaga, nabaga Jānis
beat, bet Tu valdies..tā jau var līdz seksim aizvalsēt
0 0
20/02/2019 16:54
... ta pofig..es ar savos gados riktīga palaistuve tātad!
Nu..sagribēs..nu būs tas seksis tai pirmaijā randiņā..nu un?
Forši, ka vispār sagribas..un forši, ja, kā takers saka..abpusēji!
Tad tik uz priekšu!
0 0

Tēmas: 91
Ziņas: 28922

20/02/2019 17:08
Kādas atbildes katrs meklē, tādas arī atrod. Jebkurš randiņš var būt arī beidzamais ar seksu vai bez. Man te kāds reiz teica, ja jau viņa man astotajā randiņā sāka besīt, ko tad es ar viņu visu dzīvi iesākšu!!!
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 8435

20/02/2019 17:23
Es gan citu ko atcerējos. Pavisam sen viena paziņa, kura strādāja žurnālā izstāstīja, ka visi reālie vīrieši un sievietes, ko intervē ir paša raksta autora domu graudi.
0 0

Tēmas: 24
Ziņas: 6013

20/02/2019 17:28
Katram rakstam un katram pētījumam kāds sponsors vai investors stāv aizmugurē. Citam seksopatologs. Citam prezervatīvu ražotājs. Kā vajag, tā izkruķī.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 23414

20/02/2019 18:13
Hi, pienen, pareizi. No katra randiņa jāizspiež kas labs un tīkams. No viena smaržīga kafija, no otra garšīgas pusdienas, no trešā vīna glāze un buča... sazin, varbūt no kāda aizraujošs seksis sanāk...
0 0

Tēmas: 3
Ziņas: 7403

20/02/2019 19:19
Ir bijis pirmajā - biežāk patika, bet vienreiz nepatika- Tas ir tā, ka sievietei it kā gribās, bet viņa nepavelk tik strauji noskaņoties..vai arī gadās nemākulīga
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22147

20/02/2019 19:40
Hallo! Labvakar!
Joprojām gremdējamies atmiņās par pirmajiem randiņiem? Eh! Gluži kā dziesmā -gadi skrien kā stirnas!
Ja cilvēks ir nūģis tad attiecības neglābs ne sekss ne mantiskais stāvoklis un ne dūdiņas morālā stāja. Vai nu ir vai nav.
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 15951

20/02/2019 19:47
šite jau tādas kā trīs nometnes veidojas 1)kategorisks jā 2)kategorisks nē 3) es te baig koķetēju
0 0

Tēmas: 3
Ziņas: 7403

20/02/2019 19:49
Beata - drīzāk dzīvē bijis tā - te ir, te nav
0 0
1 2345...8
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas